Incir Haberleri

Incir Haberleri

Milas-Söke Karayolu'nda feci kaza: 1'i çocuk 5 yaralı

Muğla’nın Milas ilçesi Selimiye Mahallesi'nde dört otomobilin karıştığı zincirleme kazada 1'i çocuk 5 kişi yaralandı.

Kökten, “1 Nisan’da Düğmeye Basacağız”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yerel seçimler öncesinde çalışmalarını Zincirlikavak ve Çalıca mevkilerinde bulunan esnafları ziyaret ederek sürdürdü. 

İncirköy Camii Törenle İbadete Açıldı

Fethiye Belediyesi tarafından İncirköy Mahallesi’nde yapımı tamamlanan İncirköy Camii, düzenlenen törenle açıldı. 9 ayda tamamlanan caminin 14 milyon TL’ye mal olduğu belirtildi.

Fethiye’de Zincirleme Trafik Kazası: 5 Yaralı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2’si çocuk 5 kişi yaralandı.

Başkan Adayı Kökten’den, Mahalle Ziyaretleri

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında İncirköy ve Nif mahallelerini ziyaret etti.

Muğla’da Trafik Kazası: 1 Yaralı

Muğla’da 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Başkan Adayı Kökten, Mahalle Başkanlarının Taleplerini Dinledi

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, AK Parti mahalle başkanları ile toplantıda bir araya geldi.

Milas’ta Zincirleme Kaza: 1 Yaralı

Muğla’nın Milas ilçesinde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Fethiye’de 3 Aracın Karıştığı Kazada Maddi Hasar Meydana Geldi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Menteşeoğlu Mahallesi’nde 3 aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Kazaya karışan 3 araçta da maddi hasar meydana gelirken herhangi bir yaralanma yaşanmadı.

Bodrum Mandalini Zincir Marketlerde

Bodrum Belediyesi tarafından ilçe genelindeki üreticilerden coğrafi işaretli Bodrum mandalini alımları yapılıyor.

Anteplioğlu fark yaratıyor

Gaziantep'in geleneksel lezzetleri arasında özel bir yere sahip olan baklava, asırlardır sofralarda şenleniyor. Mesleğe çocukluk yıllarında başlayan Gaziantepli Adem Aydın, 4 yıl önce Karaçulha Mahallesi Atatürk Bulvarı Zincirlikavak Mevkii No:40’ta Anteplioğlu Tatlı Dünyası’nı açtı ve kendine has lezzeti müşterilere sunuyor.

Dalaman’da incir fidanları dağıtıldı

Muğla’nın Dalaman ilçesinde 200 adet incir kurutma kereveti ve 400 adet Dalaman İnciri Fidanı dağıtıldı.

Muğlaspoor:2 İncirliova Belediyespor:1

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta kendi sahasında İncirliova Belediyespor’u konuk eden lider Muğlaspor, karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 yenik kapattığı karşılaşmayı 2-1 kazandı. Yeşil-Beyazlılar karşılaşmanın ilk yarısında ve ikinci yarısında iki penaltı atışından yararlanamadı.

Muğla’da Zincirleme Trafik Kazası: 2 Yaralı

Muğla- Aydın karayolu kontrol noktası yakınında meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Başkan Oktay, Küçük Kızın İsteğini Kırmadı

Muğla’nın Marmaris ilçesi Çıldır Mahallesi’ndeki Acı İncir Parkı’na, ortaokul öğrencisi Öyküm’ün isteği üzerine, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yeni oyuncaklar monte edildi.

Cilt Siğillerinin Düşmanı ‘Dağ Çileği’

Ekim-Ocak aylarında ılıman iklimin hakim olduğu bölgelerde doğal olarak yetişen Dağ Çileği mevsimi geldi. Zincir marketlerin yanında vatandaşlar tarafından toplanarak küçük plastik kaseler içinde pazarda satılan Dağ Çileği’nin tazesi de kurusu da şifa deposu.

Başkan Çıralı, 'Fethiye Kaya İnciri bölgenin AB tescilli ilk ürünü olacak'

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) GEKA destekli  ‘Fethiye Kaya İnciri Coğrafi İşaret Tescili AB Yolunda’ projesi başarıyla tamamlandı.

“Bu volkanın aktif olduğu hatırlatılıyor”

Ege denizinde Yunanistan’ın volkanik adası İncirli volkanında 1887 yılında yaşanan patlama, 2021 yılında yaşanan sismik hareketlilik ve yer deformasyonu gibi belirtilerin bu volkanın halen aktif olduğu yönünde belirtiler taşıdığı açıklandı.

Milas’ta zincirleme trafik kazası: 1’i çocuk 2 kişi yaralandı

Muğla’nın Milas ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında biri çocuk iki kişi yaralandı.

Minibüse arkadan çarpan motosikletli yaralandı

4 aracın Muğla’nın Bodrum ilçesinde karıştığı zincirleme kazada, motosiklet sürücüsü yaralandı.

Alkollü sürücü zincirleme kaza yaptı

Günlükbaşı Mahallesi’nde akşam saatlerinde alkollü olduğu iddia edilen kadın sürücü zircirleme kazaya karıştı.

Kaya İnciri Tanıtıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından coğrafi işaret tescili alınan Kaya İnciri, Kaya Misafir Evi’nde düzenlenen şenlikte tanıtıldı.

Fethiye Tarhanası, Coğrafi İşaretini aldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), Fethiye tarhanasına coğrafi işaret aldı. FTSO’nun Seydiler Kilimi, Fethiye Tahini ve Fethiye Kaya İncirini coğrafi işaretle tescil ettirerek ekonomiye kazandırdığını hatırlatan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Son olarak da atalarımızdan bize kalan değerlerimizden şifa deposu Fethiye Tarhanasını coğrafi işaretle tescil ettirdik. Fethiye Belediyemizin coğrafi işaret tescillerini aldığı Fethiye Kaya Halısı ve Yeşil Üzümlü Dastarı ile birlikte coğrafi işaretli ürünlerimizin sayısı 6’ya ulaştı. Şimdi sırada Nif Kirazı var.” dedi. 

Milas'ta zincirleme trafik kazası meydana geldi

Bodrum-Milas Karayolu’nda meydana gelen zincirleme trafik kazasında facia ucuz atlatıldı. 3 kişinin hafif yaralandığı kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Fethiye’de Zincirleme Kaza Meydana Geldi

Fethiye Ölüdeniz yolunda zincirleme kaza meydana geldi. 3 aracın karıştığı kazada maddi hasar meydana geldi.

Düğün konvoyunda zincirleme kaza

Muğla’nın Milas ilçesindeki bir düğün konvoyunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 araçta maddi hasar meydana geldi.

Eşini çalıştığı iş yerinin deposunda bıçaklayarak katletti

Bir şahıs, boşanma aşamasında olduğu 5 yıllık eşini çalıştığı zincir markette bıçaklayarak öldürdü. Talihsiz kadının tartışma sonrası kaçıp marketin deposuna saklandığı ancak kocasının kapıyı kırdığı öğrenilirken, kayınvalidenin gelinine yaktığı ağıtlar yürekleri dağladı.

Dönemin en popüler meyvesi Aydın inciri oldu

Türkiye’nin en kaliteli incirlerinin yetiştiği Aydın’dan Muğla’ya gelen incirler pazar tezgahlarında yoğun ilgi görüyor. Tadının yanı sıra sağlık açısında oldukça faydalı olan ve bir çok kişinin hekim tavsiyesi ile tükettiği taze incirin kilosu 80 TL'ye satılmasına rağmen yoğun ilgi gördüğü belirtildi.

Dikenli incir tanesi 10 liradan satılıyor

Ege ve Akdeniz Bölgesi’nde tarıma elverişli olmayan alanlarda yetişen Frenk İnciri olarak bilinen ve dikenli incir de denilen mısır incirinin tanesi 10 TL'den satılmaya başlandı.

Fethiye’de Starlink Uyduları Görüldü

Fethiye’de Elon Musk'a ait Starlink uydularının zincir şeklindeki geçişi ilgi çekti.