Internet Gazetecileri Derneği Haberleri

Internet Gazetecileri Derneği Haberleri

Muğla Ve İlçelerindeki “Video Sahtekarlığı” Tepki Çekiyor

Muğla’daki bazı internet siteleri ve sosyal medya profillerinin, takipçi ve etkileşim kazanmak için sosyal medyada Muğla yada ilçe isimlerini kullanarak paylaştıkları bazı videoların, Muğla yada ilçelerinde çekilmediği ortaya çıktı. Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener, bu tutumun Muğla basınının güvenilirliğine zarar verdiğini belirterek kınama yayınladı.

Köktener’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener, 4 Ocak 1961'de kabul edilen ve basın çalışanlarına bazı haklar ve yasal güvence sağlayan '212 sayılı kanun' adlı düzenlemenin Resmî gazetede yayınlanışı sonrası her yıl 10 Ocak günü kutlanan 'Çalışan Gazeteciler Günü' nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Yusuf Çaylı’dan Muğla İGD’ye Ziyaret

Karaçulha Eski Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener'i ziyaret etti. 

Başkan Köktener, 'Bu hafta 4 meslektaşımız haber sırasında saldırıya uğradı'

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği (İGD) Başkanı Seda Köktener, basın mensuplarına yönelik yapılan saldırılar hakkında açıklamada bulundu.

BAŞKAN KÖKTENER’DEN KAYMAKAM KARAMAN’A ZİYARET

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı aynı zamanda SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı olan Seda Köktener, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman'ı ziyaret etti. Ziyarette Köktener ve Karaman çeşitli konularda istişarede bulundu.

BAŞKAN KÖKTENER GÜVEN TAZELEDİ

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği 2. Olağan Genel Kurulu ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle 18 Şubat Cumartesi günü saat 13.00’da üyelerin katılımıyla zoom üzerinden yapıldı. Mevcut başkan Seda Köktener oy birliğiyle yeniden seçildi.

BAŞKAN KÖKTENER’DEN ÜYE ZİYARETİ

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener, Milas’a giderek dernek üyeleri ile bir araya geldi.

BAŞKAN KÖKTENER, “TARİHİ BİR ADIMIN BAYRAMIDIR”

Her yıl ülkemizde büyük bir coşkuyla karşılanan ve Türkiye tarihi için önemi büyük olan 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener bir mesaj yayınladı.

BAŞKAN KÖKTENER, "CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN"

Gaziantep'te yolcu otobüsünün daha önce yaşanan bir kazaya neden olan ekiplerin arasına dalması sonucu İhlas Haber Ajansı Gaziantep Bölge Müdürlüğünde çalışan 2 muhabir hayatını kaybetti.

KÖKTENER, “BASIN, ÖZGÜRLÜĞÜNÜN EN ETKİLİ ARACIDIR”

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı ve SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

ABGC’de ‘Ulucan’ güven tazeledi

Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin olağan genel kurulunda, gazeteciler Erman Çetin ve Arif Kunur ile girdiği seçim yarışını kazanan mevcut Başkan Cem Ulucan, üçüncü dönem için göreve seçildi.

İGD 2. YILINI KUTLUYOR

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği ikinci yılını kutluyor. İkinci yılında Muğla Gazeteciler Derneği Başkanı Seda Köktener, dernek üyelerini ziyaret ederek karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.

İGD Başkanı Köktener’den Basın Emekçilerine Sonsuz Teşekkür

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Köktener, Muğla ili ve ilçelerinde 9 gündür devam eden yangınlarda doğru bilgi vermek için canla başla uğraşan basın mensuplarına sonsuz teşekkür etti.

Köktener, “Sözlü şiddet ve tehdit edilmeyi kabul etmiyoruz”

Muğla bölgesinde meydana gelen yangınlarda halkı bilgilendirmek için basın çalışanları canla başla görevini yerine getirdi. Basın çalışanlarının olay yerlerinde karşılaştıkları olumsuz durumlar hakkında açıklama yapan Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, “Bazı kişiler tarafından hedef alınmasını ve sözlü şiddet ve tehdit edilmesini kabul edemeyiz. Kamuoyunu etkileyen her olayın içerisinde gazeteciler de yer almaktadır almaya da devam edecektir” dedi.

Köktener, TGK Denetleme Kurulunda

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Kurul toplantısı Ankara’da yapılırken, Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı ve SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener Denetleme Kuruluna seçildi.

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Köktener, “Muğla basını besleme değildir!”

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener, yerel basına yönelik “besleme medya” söylemlerinde bulunan Muğla Büyükşehir Belediyesi İletişim Danışmanı Tuncay Mollaveisoğlu’na tepki gösterdi. Köktener, “Muğla İnternet Gazetecileri Derneği olarak Tuncay Mollaveisoğlu’nun, ifadelerini kendisine iade ediyor, esefle kınıyor ve Muğla yerel basınından bir an önce özür dilemesini bekliyoruz” dedi.

Başkan Adayı Bozoğlu SED Medya’yı ziyaret etti

Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkan adayı Fatih Bozoğlu Fethiye’de Belediye Başkanı Alim Karaca ve Gazeteciler Cemiyeti üyesi gazetecilerin yanı sıra Muğla İnternet Gazetecileri Derneği ve SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti. 

Köktener, “Federasyon ve dernek olarak gün geçtikçe büyüyoruz”

İnternet Gazeteciliği Federasyonu (İGF) Başkan Vekili ve Muğla İnternet Gazetecileri Derneği(İGD) Başkanı Seda Köktener, Marmaris basınına İnternet Gazeteciliği Federasyonunun ve Muğla İnternet Gazetecileri Derneği’nin çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Federasyon ve dernek olarak gün geçtikçe büyüdüklerini ifade eden Köktener, “Amacımız ilk önce merdiven altı basını yok etmek. Bunun için birlik olmamız gerekiyor” dedi.

SED Medya'dan İletişim Başkanlığı Müdürü Sağun’a Ziyaret

SED Medya Yönetim Kurulu ve Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener, ekibiyle birlikte İletişim Başkanlığı Muğla Bölge Müdürü Sezgin Sağun’u ziyaret ederek, yeni ofislerinin hayırlı uğurlu olmasını diledi. Ziyarette Muğla basını hakkında fikir alışverişinde bulunulup, Sezgin Sağun ve ekibine yeni ofislerinde iyi çalışmalar dileklerini iletti.       

Köktener, “Medya zor durumda” 

İnternet Gazetecileri Federasyonu Başkan Vekili aynı zamanda Muğla İnternet Gazetecileri Derneği ve SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, Netonline TV’de Vural Efecik’in hazırlayıp sunduğu Objektif Bakış programına konuk oldu. Online gerçekleşen programda Türkiye genelinde yerel basının durumu masaya yatırıldı. 

Vali Tavlı’dan İGD ve SED Medya’ya ziyaret

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Fethiye’ye yaptığı ziyaretler kapsamında SED Medya ve İGD’ye de ziyarette bulundu. Vali Orhan Tavlı, SED Medya Yönetim Kurulu ve Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener’i ziyaret ederek, dernek çalışmaları ve pandemi döneminde karşılaşılan sorunların aşılması ile ilgili olarak bilgiler aldı. Vali Orhan Tavlı, Fethiye’de kurumlara ve STK’lara yaptığı ziyaretlerin çok olumlu geçtiğini ifade etti. 

İGF’den İGD’ye ziyaret

İnternet Gazetecileri Federasyonu Genel Başkanı Mesut Demir ile İnternet Gazetecileri Federasyonu Reklam Müdürü Nurcan Köken, Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı ve SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti.

İGF’den Kilis çıkarması

Kilis Valisi Recep Soytürk makamında İGF heyetini ağırladı. SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı, Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı, İGF Genel Başkan Vekili Seda Köktener’in de yer aldığı ziyarette  İGF heyeti adına konuşan Genel Başkan Mesut Demir, kurumsal internet gazete ile meslektaşları bir çatı altında toplamak için çaba gösterdiklerini söyledi.

İGF’den Güneydoğu Anadolu temasları

Merkezi Bursa’da bulunan ve 81 ilde örgütlenen İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) Genel Başkanı Mesut Demir, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde İl Valileri ve Belediye Başkanları ile Gazeteciler Cemiyetlerini ziyaret etti. Federasyonun Anadolu turu ziyaretlerinde İGF Genel Başkan Mesut Demir'e, İGF Başkan Vekili, Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Hürmüz Seda Köktener, Reklam Ajansı Başkanı Nurcan Köken ve Yönetici Asistanı Didem Üzerk de eşlik etti.

İksirci Tezcan'dan SED Medya'ya kutlama ziyareti

Fethiye'nin tanınmış esnaflarından Tezcan Göktepe, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı ve Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener'i ziyaret etti. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle SED Medya'ya ziyarette bulunan İksirci Tezcan'ın sahibi Tezcan Göktepe, tüm çalışanların gününü kutladı. 

Karayiğit, “SED Medya, bölge basının gururudur”

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit ve yönetimine ziyarette bulundu.

Fethiye İlçe Müftüsü Oktay; "FRT TV, pandemide sesimizi duyurdu"

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener, Fethiye İlçe Müftülüğüne ziyarette bulundu.

SED Medya'dan Çalış-DER'e Ziyaret

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener, Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği yönetimine ziyarette bulundu.

Başoğlu 'Fethiyemiz için omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz'

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı ve Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener, Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu'na ziyarette bulundu.

Köktener'e teşekkür plaketi

Fethiye'nin tanınmış simaları, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı ve Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener'e ziyarette bulunarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Ziyarette günün anısına Köktener'e bir plaket de sunulurken ortak mesajlarında; gazetecilik mesleğinin zor bir meslek olduğu ifade edildi.