Iş Güvenliği Haberleri

Iş Güvenliği Haberleri

MSKÜ’de 40 personele iş güvenliği eğitimi verildi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü tarafından “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” verildi. Menteşe Halk Eğitimi Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimi tamamlayan katılımcılar, eğitim sertifikası almaya hak kazandı.

Ortaca’da Belediye Çalışanlarına İş Güvenliği Eğitimi

Ortaca Belediyesi’ne ait Dal-Bel şirketi çalışanlarına iş sağlığı ve güvenliği eğitimi, gıda hijyeni ve sanitasyonu eğitimi verildi.

Personele iş güvenliği eğitimi

Ortaca Belediyesi'nin iktisadi işletmesi Dal-Bel şirketi bünyesinde yeni işe başlayacak personel için iş güvenliği eğitimleri başladı.

BELEDİYE ŞİRKET İŞÇİLERİ DE KAMU İŞÇİSİDİR; KADRO İSTİYORUZ

DİSK/Genel-İş belediye işçilerinin hakları için inatla ve yılmadan mücadele etmeye, ülkemiz ve geleceğimiz için emek ve demokrasi talebini ısrarla ve kararlılıkla sürdürmeye, işçi sınıfının hakları ve özgürlükleri için örgütlenmeye ve güçlenmeye devam ediyor.

SEYDİKEMER BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERDİ

BAŞKAN OTGÖZ; “ÖNCE İNSAN HAYATI” Seydikemer Belediyesi çalışanlarına iş güvenliği uzmanları tarafından ‘İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi’ verildi. Eğitimlerde iş ortamında meydana gelebilecek kazalar ve korunma yöntemleri ele alındı.

Canınızı Korurken Canınızdan Olmayın

İş güvenliği denince akla ilk olarak yüksek katlı bina, köprü ya da rüzgar türbini gibi yapılarda cesurca çalışanlar geliyor. Onlarca metre yüksekte çalışanların güvenliği için en önemli ekipmanlardan birinin emniyet kemeri olduğunu belirten Ülke Endüstriyel Kurumsal Çözümler Direktörü Murat Şengül, bu kemerlerin kullanımında en sık karşılaşılan 3 hatalı durumu sıraladı..

İş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimliği hizmeti alınacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de Yer Alan İlana Göre, MUĞLA ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ tarafından Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ortak sağlık ve güvenlik birimlerinden (iş güvenliği uzmanı işyeri hekimliği) hizmeti alınacaktır

Muhtelif iş güvenliği malzemeleri satın alınacaktır

Basın İlan Kurumu İlan Portalıİlan.Gov.Tr'de Yer Alan İlana Göre, 2'nci Hava Bkm.Fb.Md.Lüğü (Birlik) Milli Savunma Bakanlığı Msb Bağlıları tarafından, Muhtelif İş Güvenliği Malzemeleri mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Koruyucu iş güvenliği malzemesi alınacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayii Anonim Şirketi (TÜRASAŞ) Sakarya Bölge Müdürlüğü tarafından, Koruyucu İş Güvenliği Malzemeleri mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.