Itfaiye Haberleri

Itfaiye Haberleri

Fethiye’deki Konteynır Yangını Söndürüldü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde inşası devam eden bir otelde işçilerin kaldığı konteynır bölümünde çıkan yangın, itfaiyenin 2 saatlik müdahalesi ile söndürüldü.

Büyükşehir İtfaiyesi Bayram’da 134 Olaya Müdahale Etti

9 günlük Ramazan Bayramı sürecinde yerli ve yabancı binlerce turiste ev sahipliği yapan Muğla’da, Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri vatandaşların güvenli bir tatil geçirmesi için 134 olaya müdahale etti. Ekipler ayrıca Antalya’da yaşanan teleferik kazasında kurtarma çalışmalarına katıldı.

Muğla’da ev yangını

Muğla’nın Menteşe ilçesinde kentsel sit alanındaki ahşap çatılı evde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Alev savaşçılarının işbaşı eğitimleri başladı

Yangına en hassas iller arasında yer alan Muğla’da yangın sezonu öncesi alev savaşçılarının işbaşı eğitimleri başladı.

Menteşe’de ev yangını korkuttu

Muğla’nın Menteşe ilçesinde meydana gelen ev yangını İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile söndürüldü.

Kayalıklardan düşen şahıs ekipler tarafından kurtarıldı

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Yaraş Mahallesinde kayalıklardan düşen adam İtfaiye ve AFAD ekiplerinin müdahalesi ile kurtarıldı.

Seydikemer’de Kamyonda Sıkışan Sürücü Hayatını Kaybetti

Muğla'nın Seydikemer ilçesi Sarıyer mevkiinde kaza yapan lastik yüklü kamyonda sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırılırken burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Büyükşehir İtfaiyesi Uyarı Yaptı

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi 2014-2023 yılları arasında 2 bin 303 çöp ve konteyner yangınına müdahale etti.

Muğla İtfaiyesinden Hastanede ‘Yüzük’ Operasyonu

Ev yangını, orman yangını, anız yangını, sıkışmalı kaza, hayvan kurtarma gibi birçok toplumsal olaylarda vatandaşların yardımına koşan itfaiye ekipleri son olarak genç bir kızın parmağında sıkışan yüzüğü keserek yüzükten kurtardı.

Menteşe’de Evin Çatısına Yıldırım Düştü, Çatı Alev Alev Yandı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde bir evin çatısına yıldırım düştü. Çatıda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Menteşe’de Trafik Kazası: 1 Yaralı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralanırken, araç içerisinde sıkışan sürücüyü itfaiye ekipleri kurtardı.

Ev, Alevlere Teslim Oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri ve vatandaşların müdahalesiyle söndürülürken evde maddi hasar meydana geldi.

Milas’ta Elektrik Trafosu Patladı

Muğla'nın Milas ilçesinde bir anda patlayan trafo alevlere teslim olurken, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü.

Aydın Ayaydın’ın Seçim Otobüsü Yandı

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın’ın seçim otobüsü Seydikemer’de yandı.

Menteşe’de Çıkan Yangın Korkuttu

Muğla’nın Menteşe ilçesinde meydana gelen depo yangınında 1 motosiklet zarar gördü.

Bakımdan Alınan Otomobil Yarım Saat İçinde Yandı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde meydana gelen araç yangını vatandaşları korkuttu. İddiaya göre yanan otomobilin yarım saat önce bakımdan çıktığı öğrenildi.

Büyükşehir İtfaiyesinden 319 Bin 149 Kişiye Eğitim

Muğla genelinde yangın, sel, trafik kazası, hayvan kurtarma gibi birçok olaya müdahale eden Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, eğitim çalışmaları ile de kurum, kuruluş ve okullarda vatandaşların yangın, erken müdahale, doğru teçhizat kullanımı konusunda bilgilenmelerini sağlıyor. 2023 yılında Büyükşehir Belediyesi Muğla genelinde 312 kurum ve kuruluşta 20 bin 579 kişiye eğitim verdi.

Bodrum’da Apart Otelde Yangın

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir apart otelde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Kontrolden Çıkan Otomobil Su Kanalına Uçtu: 1 Ölü

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde kontrolden çıkarak su kanalına uçan otomobilin sürücüsü Handan Ustaoğlu hayatını kaybetti.

İtfaiye Ekipleri Yanan Evden 2 Kediyi Kurtardı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir evde çıkan yangında itfaiye ekipleri 2 kediyi yaralı şekilde kurtardı.

Elektrik Arızası Nedeniyle Bakıma Getirilen Yat Alev Aldı

Muğla Marmaris’te bakıma alınan bir yatta elektrik arızası nedeniyle yangın çıktı. Yat firması çalışanları tarafından kısa sürede müdahale edilen yangın itfaiye ekipleri bölgeye ulaşıncaya kadar söndürüldü. Çalışanların kısa sürede yangını kontrol altına alıp söndürmesi takdir toplarken firma tarafından, personele periyodik aralıklarla yangın eğitimi verildiği öğrenildi.

Büyükşehir Zabıta sınavları devam ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere, Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre itfaiye ve zabıta memuru alımları devam ediyor.

Muğla Büyükşehir İtfaiyesi 2023’te 4 Bin Olaya Müdahale Etti

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi 2023 yılında 4 bin 237 olaya müdahalede bulundu. Ekipler 2023 yılında en fazla 1922 ot, çöp ve anız yangınına müdahale etti.

Başkan Oktay'dan Yılbaşı Mesaisi

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, yeni yıla görevi başında giren doktor, hemşire, jandarma, polis, nöbetçi eczaneler, itfaiyeciler ve zabıta personelini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. 2024’e ise Çetibeli Karakolu’nda asker ve polislerle girdi.

Kaza Anı Güvenlik Kameralarına Anbean Yansıdı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde kontrolden çıkan bir kamyonet takla attı. Kaza anı güvenlik kameralarına anbean yansırken, araç içinde sıkışan şoför, itfaiye ekipleri tarafından yaralı olarak kurtarıldı.

Büyükşehirden Şeffaf İtfaiye Sınavı

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam edilecek olan 60 itfaiye memurunun uygulamalı ve sözlü sınavları başladı. 29 Aralık tarihinde sona erecek sınavlar herkesin izleyebileceği şekilde şeffaf bir biçimde yapılıyor.

Muğla Büyükşehir İtfaiyesi’ne Kimyasal Tehlikeler Eğitimi Verildi

Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer tehlikeler konusunda farkındalığı arttırmak, kişisel korunma bilgi ve becerisi kazandırılması için Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye teşkilatına eğitim düzenlendi. Muğla İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Personeli tarafından verilen Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik, Nükleer tehlikeler konusunda eğitime Büyükşehir Belediyesi’nin 13 ilçeden gelen 48 İtfaiye teşkilatı personeli katıldı.

Seydikemer’de İki Katlı Ev Alevlere Teslim Oldu

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde çıkan yangında iki katlı ev küle döndü.

Büyükşehir Belediyesi'nden memur alımı

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam etmek üzere 60 itfaiye 15 zabıta memuru alıyor. Adaylar başvuru formlarını www.mugla.bel.tr adresinden temin edebilecekler.

Ocakta unutulan tava evi yakıyordu

Muğla'nın Milas ilçesinde ocakta unutulan tava yangına neden olurken, itfaiye ekipleri yangını büyümeden söndürdü.