Izlem Haberleri

Izlem Haberleri

Bodrum'da 12 Hayvanı Zehirlediği İddia Edilen Şahıs Yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 12 kedi ve köpeği zehirleyen şüpheli, jandarmanın 45 ayrı güvenlik kamerasına ait 72 saatlik görüntüleri izlemesi ile yakalandı. Zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gerenkuyu çocuklarla daha temiz

Bodrum Belediyesi ve Türkiye Çevre Eğitim Vakfı Muğla Şubesinin organize ettiği Deniz Çöpleri İzleme Programının üçüncüsü yapıldı.

Seydikemer Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Temeli Atılıyor

Devlet Yatırım Programı kapsamında, yaklaşık 50 milyonluk bütçeyle Seydikemer ilçesi Kemer Mahallesi’ne yapılacak olan Seydikemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin temeli atılıyor.

Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu açıldı

Menteşe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi okul binasında bulunan pansiyonun spor salonu öğrencilerin hizmetine açıldı.

Kaçak inşaatı, dallarla gizlemeye çalıştılar

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın öncülüğünde, 2019 yılından bu yana ilçe genelinde sürdürülen kaçak yapılaşma mücadele çalışmaları aralıksız devam ederken, Gündoğan Mahallesi’nde yapılan kaçak inşaatın ağaç dallarıyla gizlenmeye çalışılması hayrete düşürdü.

Âşıklar Tepesi’nin Durumu Ne Olacak?

Fethiye'nin eşsiz bucaksız manzarasını izleme fırsatı veren Âşıklar Tepesi’ni izlemek için sağlam bank ve masa kalmadı. Bu durum, Âşıklar Tepesi’nden Fethiye manzarasını izlemek isteyenleri üzüyor.

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Akademik Gelişimi İzleme ve Değerlendirme Projesi kapsamında Fethiye’de 9. 10. 11. sınıflara yönelik yapılan kazanım ölçme sınavında dereceye giren Belediye Fen Lisesi ve Ömer Özyer Anadolu Lisesi öğrencileri ödüllerini aldı.

Seydikemer’e 16 Derslikli Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından sağlanan ödenek ve Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) koordinasyonunda yaklaşık 50 milyonluk bütçeyle Seydikemer ilçesi Kemer Mahallesi’ne 16 derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yapılacak.

Bodrum’da yol aniden köpürdü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yağmur sonrası yolda yoğun bir köpük tabakası oluştu.

Gerenkuyu Halk Plajı Temizlendi

Bodrum Belediyesi ve Türkiye Çevre Eğitim Vakfı Muğla Şubesi’nin ortaklaşa organize ettiği Deniz Çöpleri İzleme Programının ikincisi yapıldı. 

Fethiye Körfezi’nin temizleme maliyeti 55 milyon Euro

Fethiye Körfezi’nin deniz dibi temizliği için Muğla Büyükşehir Belediyesi Koordinasyonunda 19 kurum temsilcisi bir araya geldi. Proje danışmanı Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Cevdet Yalçıner,  deniz dibi temizliği faaliyeti kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanlığınca bugüne kadar yapılan çalışmalara ilişkin sunum yaptı.

Atletikspor’dan Fenerbahçe’ye

Dalaman Atletikspor’un 12 yaşındaki futbolcusu Vedat Turgut, Denizli’de yapılan şenlikte Fenerbahçe futbolcu izleme komitesi tarafından beğenilerek İstanbul’a götürüldü.

Milletvekili Otgöz Zümrüt Çayırında

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 30'uncusu düzenlenen Geleneksel Seki Yağlı Pehlivan Güreşlerini izlemek için zümrüt çayırına geldi. Milletvekili Otgöz anonslar ve alkışlar eşliğinde karşılandı.

Aday Adayı Çaylı Güreş Alanında

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 30'uncusu düzenlenen Geleneksel Seki Yağlı Pehlivan Güreşlerini izlemek için Zümrüt Çayırına geldi.

'Maçlarımızın kendi salonumuzda izlemesini istiyoruz'

Türkiye Sigorta Basketbol süper Ligi'nde 2023-2024 sezonu kuraları çekildi. Çağdaş Bodrumspor ilk maçı deplasmanda Fenerbahçe oynayacak. Çağdaş Bodrumspor'un iç saha maçlarını nerede oynayacağı ile ilgili bir açıklama TBF tarafından yapılmadı ise Bodrum’da oynanması için tüm gözler Türkiye Basketbol Federasyonu'na (TBF) çevrildi.

Belediyeden Plajlarda Temizlik Ve Güvenlik Çalışmaları

Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, yarımada genelinde vatandaşların plajlardan ve denizden rahat bir şekilde faydalanabilmesini sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Konteynerlerin dezenfeksiyon ve temizliğine hız verildi

Menteşe Belediyesi ilçe genelindeki 4 Bin 65 adet çöp konteynerini ilaçlama ve dezenfeksiyon sistemine sahip özel temizleme aracıyla yıkayarak temizliyor.

Aydın’ın su kaynakları masaya yatırıldı

Önemli tarım kentlerinden olan Aydın’ın su kaynakları ve son durumu Kuraklık İzleme ve Değerlendirme Toplantısı’nda masaya yatırıldı.

Bağımsız Seçim Gözlemcisi, Açıklamada Bulundu

Bağımsız Seçim Gözlemcisi ve aynı zamanda Eşit Haklar İçin İzleme Derneği (ESHİD) yönetim kurulu üyesi Nilüfer Yılmaz, bugün yapılan seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

"Kıyra Sulama Suyu Hattı "sorunu çözüldü

Ula ilçesi Kıyra Mahallesi’nde yıllardır çözüm bulamayan sulama suyu sıkıntısı Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı destekleriyle giderildi. 

Fethiyespor müsabakası kadın ve çocuklara ücretsiz

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Fethiyespor – Balıkesirspor karşılaşmasını izlemek isteyen kadın ve çocuklardan bilet ücreti alınmayacak.

TİP Fethiye İlçe Örgütü'nden Seçim Güvenliği Toplantısı

TİP (Türkiye İşçi Partisi), 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Genel Seçimler ‘de, seçim gönüllülerinin izlemesi gereken hukuki sürece ilişkin seçim güvenliği toplantısı gerçekleştirdi.

KIRSAL MAHALLELERİN YOLLARI YENİLENİYOR

Muğla’nın Yatağan ilçesinde Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının desteğiyle kırsal mahallerin zemin iyileştirme çalışmaları aralıksız sürüyor.

ZAFER’İN YILDÖNÜMÜNDE YENİ BİNAYA TAŞINDILAR

Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının desteğiyle yeni hizmet binasına taşındı.

TARAFTAR SÖZÜNÜ TUTTU OYUNCAKLAR DEPREMZEDELERE ULAŞTIRILDI

Fethiyespor Karacabey karşılaşmasını izlemeye gelen depremzedeler, Kulüp Başkanı Esat Bakırcı’dan top istemişti. Başkan Bakırcı sözünü tuttu depremzedelere top hediye etti.

BODRUM’A YAPILACAK 5 YENİ OKULUN İHALE SÜRECİ TAMAMLANDI

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Muğla Valiliği öncülüğünde gerçekleştirilen yeni eğitim yatırımları çerçevesinde 5 yeni okulun ihale süreçleri tamamlandı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sağlanan ödenekle, Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından Bodrum Mumcular Fuat Erten İlkokulu/Ortaokulu, Bodrum Mumcular Anaokulu, Bodrum Vedat Türkmen Anaokulu ve Ortaokulunun yapım ihaleleri gerçekleştirildi.

ÇAĞDAŞ BODRUMSPOR BASKETBOL TAKIMI'NDAN “BİR BİLET SENDEN, BİR BİLET BİZDEN” KAMPANYASI

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bir çok kurum kuruluş, siviltoplum örgütleri ve hayır sever vatandaşlar bölgeye yardım için seferber olurken Çağdaş Bodrumspor “Bir Bilet Senden, Bir Bilet Bizden” kampanyası ile sezon boyunca basketbol maçlarını izlemeye gelenlerin aldığı bilet sayısı kadar bilet alarak depremzede vatandaşların yaralarını saracak.

VALİ ORHAN TAVLI İDYMA ANTİK KENTİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Muğla Valisi Orhan Tavlı Kültür ve Turizm Bakanlığı izniyle Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı ve Ula Belediyesinin destekleriyle arkeolojik kazı çalışması başlatılan İdyma Antik Kentinde incelemelerde bulundu.

DENİZ YÜZEYİ TEMİZLEME ARACI HİZMETE BAŞLADI

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü envanterine eklenen 4 adet insansız deniz yüzeyi temizleme araçları, hizmet vermeye başladı. Bodrum Kale İskelesi'nden gerçekleştirilen kullanım testlerine Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras da katıldı.

‘YEREL TOHUM SOKAĞI' FİLİZ VERMEYE BAŞLADI

Fethiye İncirköy'de 2019 yılında kurulan Yerel Tohum Derneği'nin çalışmaları, Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı'nın da desteği ile Yerel Tohum Sokağı olma yolunda ilerliyor. İki adet depo binasında korunmaya çalışılan yerel tohumlar, üreticinin umudu olacak.