Kadem Mete Haberleri

Kadem Mete Haberleri

Kökten'den Fethiye için bomba projeler

Cumhur İtifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Ak Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete ile birlikte esnaf ziyaretlerini sürdürdü.

Seydikemer Devlet Hastanesi’nin Onarım Çalışmalarına Başlandı

AK Parti Muğla Milletvekilleri Yakup Otgöz ve Kadem Mete; Seydikemer Devlet Hastanesi’nin istinat duvarında meydana gelen kısmi göçük ile ilgili açıklama yaptı.

Ata Sanayi Sitesi Yönetimi Ankara’da Bir Dizi Ziyaretler Gerçekleştirdi

S.S. Muğla Ata Küçük Sanayi Sitesi heyeti, Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk’le Ankara’da görüştü. Görüşmeye Ak Parti Muğla Milletvekilleri Kadem Mete ile Yakup Otgöz de katıldı.

Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi Şehir Hastanesi Konsepti Haline Getirilecek

AK Parti Muğla Milletvekilleri Yakup Otgöz ve Kadem Mete’den Bakanlıklara ziyaretler… Milletvekilleri Otgöz ve Mete; TBMM Genel Kurul çalışmalarına verilen aralarda, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş,  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile makamlarında görüştü.

Demir’den Kadem Mete’ye; “Onlar bizim elimizi öpecek”

AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ın ve AK Parti Muğla Milletvekili adayı Kadem Mete’nin AK Parti Muğla İl Başkanlığı görevindeyken her Fethiye ziyaretinde müjdelediği Fethiye’de anjiyo merkezi tartışmaları siyaset gündeminden düşmüyor.

Mete, “Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde aralıksız çalışacağız”

AK Parti Muğla 1’inci sıra Milletvekili adayı Kadem Mete, MSKÜ AKM A Salonu'nda yapılan gerçekleştirilen toplantıda açıklamalarda bulundu.

AK PARTİ MUĞLA’DA 1. SIRA ADAYI KADEM METE KİMDİR ?

Türkiye 14 Mayıs seçimlerine hazırlanırken siyasi partilerin adayları açıklanmaya devam ediyor. AK Parti Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Kadem Mete oldu.

MUĞLA'DA AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI İÇİN TEMAYÜL YOKLAMASI YAPILDI

AK Parti Muğla’da, Kadem Mete’nin istifasıyla boşalan İl Başkanlığı için temayül yoklaması yapıldı.

AK PARTİ MUĞLA İL BAŞKANI KADEM METE: “GAYEMİZ ŞAHIS DEĞİL, ŞAHISTA TECELLİ EDEN DAVA” 

İl başkanlığından istifa ederek, görevini bırakarak milletvekili aday adaylığını açıklayan AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete basın açıklamasında bulundu.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, il başkanlığından istifa ederek görevini bırakarak milletvekili aday adaylığını açıkladı.

İL BAŞKANI METE’DEN VEDA ZİYARETİ

Önümüzdeki günlerde milletvekili aday adaylığını açıklamasını beklenen AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Fethiye ilçe teşkilatını ziyaret etti.

METE, ’’30 GÜNDE 30 BİN HANE GEZECEĞİZ’’

AK Parti Muğla il Başkanı Kadem Mete, AK Parti Muğla İl Teşkilatı olarak 30 günde 30 bin hane ziyareti gerçekleştireceklerini ifade etti.

MUHTARLARDAN KADEM METE AÇIKLAMASI

Geçtiğimiz günlerde Koru Mahallesi Muhtarı Nurettin Göktepe’nin, Fethiye'deki mahalle muhtarları, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete'nin kendisini ziyaretleri esnasında ağıza alınmayacak şekilde kendilerine küfür ettiğini ve verilen randevuya uymadığı gerekçesi ile özür beklediklerini dile getirmişti. Bu iddianın ardından olaya dahil olan 5 muhtardan açıklama geldi.

FETHİYELİ MUHTARLAR, KADEM METE'DEN ÖZÜR BEKLİYOR

Fethiye’deki mahalle muhtarları, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete'nin kendisini ziyaretleri esnasında ağıza alınmayacak şekilde kendilerine küfür ettikleri ve verilen randevuya uymadığı gerekçesi ile özür beklediklerini dile getirdiler.

SEYDİKEMER DEVLET HASTANESİ BİTTİĞİNDE ÖZEL HASTANE KONSEPTİNDE OLACAK

Seydikemer’e biz dizi ziyaret dolayısıyla gelen AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş ile birlikte Seydikemer Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundular. Başkan Otgöz burada yaptığı konuşmada; “Kaş’tan bu yana, Kalkan’dan bu tarafa, Dirmil tarafı o bölgeler komple buraya gelecek. Ben Fethiye’nin yüzde 40 yükünü azaltacağını tahmin ediyorum” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Mete’den Seydikemer’e Ziyaret

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Seydikemer’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Kadem Mete’ye ziyaretlerinde Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, başkan yardımcıları ve AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş de eşlik etti.

YATAĞAN MİLLET BAHÇESİ’NDE SONA GELİNDİ

Yatağan ilçesinde yapımı süren Millet Bahçesi’nde çalışmalar aralıksız sürüyor. Kısa süre içerisinde tamamlanarak Yatağanlıların hizmetine sunulacak olan tesiste, AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, incelemelerde bulundu.

BAŞKAN ÇAY, "MİLLETLE SİYASET BÖYLE Mİ OLUR?"

Deva Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete'ye sordu. Deva Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay, "Millet ile siyaset böylemi olur?"

AK Parti Genel Başkan Vekili Yıldırım: “Milletimizin desteğiyle her seçimden alnımızın akıyla çıktık”

AK Parti Genel Başkanvekili, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım düzenlenen program kapsamında Milas'a geldi. Atapark Meydanı'nda gerçekleştirilen mitingde Yıldırım'ın alana gelmesi öncesinde AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, AK Parti Muğla Milletvekilli Yelda Erol Gökcan ile Mehmet Yavuz Demir ve de AK Parti Teşkilat Başkanı İzmir Milletvekili Atilla Kaya birer konuşma yaptı.

Başkan Otgöz, Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanlığı’nın bayramlaşma programına katıldı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. AK Parti İl Başkanı Kadem Mete, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş ve partililer ile bayramlaşan Başkan Otgöz, bayramların birlik ve beraberliğin arttığı özel günler olduğunu söyledi.

Mete’den bayram kutlamasında ülke ve dünya gündemi

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı bayramlaşma töreni düzenlendi. Parti Binası’nda yapılan bayramlaşmaya Ak parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’de katıldı. İl Başkanı Mete partililer ile bayramlaştı. Kadem Mete’nin bayramlaşma sonrası yaptığı konuşmada, Fethiye ve Muğla ile ilgili konulara değil ülke ve Dünya siyaseti ile ilgili konular üzerine konuşması dikkat çekti.

Mete, “Önemli Adımlar Attık”

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İl Başkanı Mete mesajında, "Sağlık, mutluluk ve huzur dolu; savaşın, yoklukların olmadığı bir yıl diliyorum" dedi.

Mete’nin Sözüne” Tarih Bilmiyor” Cevabı

Genç siyasetçi Turhan Doğu AK Parti Fethiye İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nda konuşan Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’nin “CHP bu milletin iki öküzünden birini aldı” sözlerine cevap verdi.Turhan Doğu Kadem Mete’nin sözlerine cevap verdiği açıklamasında “Siz bunu bilmeyerek konuşmuşsanız tarih bilmiyorsunuz demektir. Yok bunu bilerek konuştuysanız da CHP üzerinden Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarını vurmanıza izin vermeyeceğiz” dedi.

Demir, Çiftçiyi Aç Bıraktınız Utanın!

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, AKP Muğla İl Başkanı Kadem Mete’nin Partisinin 2021 yılının son ilçe danışma toplantısında sarf ettiği sözlere sert yanıt verdi. Başkan Demir, “CHP iki öküzden birini almış diyorsun bak birini bırakmış ama. Siz milletin ahırında öküz bile bırakmadınız. Yetmedi köylüyü çiftçiyi aç bırakıp borçlandırdınız. Utanın!..” dedi.

Mete’den Ekonomi Yorumu

AK Parti Fethiye İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’na İl Başkanı Kadem Mete’de katıldı. Mete toplantıda hükümetin ekonomi politikaları hakkında konuşurken, gerçekleştirilen İl Başkanları toplantısında ele alınan tüm konuların PDF formatında bastırılarak, vatandaşlara dağıtılacağını söyledi.

Mete, “90 bin TL kimin cebine aktarılıyor”

Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete Muğla’da pandemi döneminde yolcuların şoförle temasını ortadan kaldırmak amacı ile kullanılmaya başlayan geçici kentkart ile ilgili açıklama yaptı.Mete yaptığı açıklamada Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından pandemi döneminde uygulamaya konulan geçici kentkart sisteminin vatandaşın cebinden her gün 90 bin TL’nin bir yerlere aktarıldığını iade ederek kaldırılması gerektiğini söyledi.

Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı yapıldı

Ak parti grup Başkan Vekili Mahir Ünal’ ın yanı sıra Muğla İl koordinatörü 27. Dönem Kahramanmaraş milletvekili Sayın Mehmet Cihat Sezal, Muğla İl Milletvekili Sayın Mehmet Yavuz Demir, İl Başkanı Kadem Mete’nin katılımları ile gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı Muğla’da yapıldı. Ayrıca Muğla İlinde tüm Ak Parti İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve tüm İlçelerden Ak parti ilçe Teşkilatlarının Başkanları ve yönetimleri ile birlikte çok yoğun katılımla gerçekleşti.

CHP’li Zeybekoğlu; “AKP, Türkiye Cumhuriyeti’ne hiç yakışmıyor”

AK Parti ve CHP arasında yaşanan öğrenci yurdu tartışması devam ediyor. AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’nin, Turgutreis Öğrenci Yurdu’na Büyükşehir Belediyesi’nin su bağlantısını yapmadığı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün hakkındaki söylemlerine, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu’ndan tepki geldi.

AK Parti Muğla İl Başkanı Mete; “Muğla bu başkanı gerçekten hak etmiyor”

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün Menteşe İlçesi’nde yapılan ve geçtiğimiz günlerde hizmete giren Turgut Reis Öğrenci Yurdu ile ilgili su temini için başvuruda bulunulmadı iddialarına yanıt verdi. Mete, ”19.03.2021 tarih ve 272969 sayılı Gençlik Spor İl Müdürlüğü yazısı ile su bağlanması talebi resmî yazı ile iletilmiştir. Doğrusu Muğla bu başkanı gerçekten hak etmiyor.” dedi.

2 bin 24 kişilik öğrenci yurdu açıldı

Muğla'da üniversite öğrencilerinin yaşadığı barınma sorunu sonrası 1500'ü erkek, 524'ü kız olmak üzere 2 bin 24 kişilik yurt açıldı. Açılışta öğrenciler çiçekle karşılandı. AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’de yurt açılışıyla ilgili açıklama yaparak, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e göndermede bulundu.