Kampanya Haberleri

Kampanya Haberleri

Alim Karaca “Müfettişler Çöp Tenekelerinin Sac Kalınlığını, Parkelerin Boyunu Bile Ölçtüler”

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP'den yeni dönem adayı Alim Karaca, seçim kampanyası çerçevesinde mahallelerde halk buluşmalarına devam ediyor. Alim Karaca Cumartesi akşamı Çatalarık sakinleriyle bir araya gelerek, yurttaşların belediyeden taleplerini ve seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerini dinledi.

Fethiye’de Kan Bağışı Kampanyası Başlatıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, kan stoklarının azalması nedeniyle 3 gün sürecek kan bağışı kampanyası başlatıldı. Kampanyaya ilk destek Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’tan geldi.

STEM keşif kampanyası ile öğrenciler bilimsel liderliğe yönlendiriliyor

Avrupa Komisyonuna bağlı olarak faaliyet gösteren ve Türkiye’nin de üyesi olduğu Avrupa Okul Ağı (European Schoolnet) tarafından yürütülen Scientix projesi çerçevesinde STEM Keşif Kampanyası başlatıldı.

Fethiye’de Kan Bağışı Sayısı Artırılacak

Fethiye Kaymakamlığı başkanlığında gerçekleştirilen Kan Bağışı Toplantısı ile vatandaşlara bağış çağrısı yapıldı.

Köyceğiz'de Minik Öğrencilerden Kocaman Yardım

Muğla’nın Köyceğiz İlçe Müftülüğü'ne bağlı 4-6 yaş Kuran kurslarında okuyan öğrenciler Filistin için yardım kampanyası başlattı.

Cumhuriyetin 100. yılına özel etkinlikler

Menteşe Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılını düzenlediği özel etkinliklerle kutluyor. ‘Evlerimizi Bayraklarla Donatıyoruz’” kampanyasıyla başlayan etkinlikler çerçevesinde tiyatro gösterileri, spor müsabakaları ve turnuvalar düzenlenecek.

Menteşe Belediyesi’nden ‘Evleri Bayraklarla Donatıyoruz’ Kampanyası

Menteşe Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılında ‘Evleri Bayraklarla Donatıyoruz” kampanyası başlattı.

“Evi olmayanlar için kredi imkanı çok iyi olur”

Orta Vadeli Program (OVP) kapsamında hiç evi olmayan vatandaşlar için düşük faizli kredi kampanyası hayata geçiriliyor. Fethiye Cuma Pazarı Esnafı Ahmet Talha, evi olmayanlar için bu kredi fırsatının çok iyi olduğunu dile getirdi.

“Kan bağışı sizden hediye kitap bizden”

Fethiye’de Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, Fethiye İlçe Müftülüğü, “Kan bağışı sizden hediye kitap bizden” konulu kan bağışı kampanyasını başlattı.

Fethiye, İngiltere'de yeni bir tanıtım atağına geçiyor

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Fethiye Belediyesi ve İngiltere’nin önde gelen havayolu şirketlerinden Jet2 ile birlikte İngiltere’de yeni bir tanıtım kampanyası başlatıyor. Jet2 yöneticileriyle bir araya gelen FTSO yönetimi, İngiltere pazarında ortak tanıtım kampanyası yapılmasına karar verdi. Bu yıl turizm sezonunun Kasım ayına kadar uzadığına dikkat çeken FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Fethiye Belediyesi ve Jet2 ile birlikte yürütülecek tanıtım kampanyası ve İngiltere’den Dalaman’a artan uçuşlarla 2024 turizm sezonunun daha erken başlayıp daha da geç sona ermesinin hedeflendiğini söyledi.

Fethiye’de kıyı temizliği

Her yıl Eylül ayında tün dünyada düzenlenen ‘Uluslararası Kıyı Temizliği Kampanyası’ çerçevesinde Fethiye’de TURMEPA tarafından kıyı temizliği düzenlendi.

Rodos Turlarında Kombine Bilet Dönemi 

Skymarine genel müdürü Merve Selçuk Aydemir, FRT TV’ye devam eden turlar ve kampanyalar hakkında bilgiler verdi. 

Temizlik Küçükbük’te devam etti

Bodrum Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 2023 yılı Deniz Dibi Temizlik Kampanyasının beşincisi Küçükbük Mahallesi'nde gerçekleşti.

Projenin yerini beğenmeyen mahalle sakinleri imza kampanyası başlattı

Marmaris İçmeler Mahallesi'nde Belediyenin hayata geçirmeyi planladığı yatırımlardan biri olan 'İçmeler çok amaçlı salon' projesinin yerini beğenmeyen mahalle sakinleri imza kampanyası başlattı.

Erdoğan'dan Akbelen Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ağaç katliamının yaşandığı Akbelen Ormanı'ndaki bölge halkı ve çevrecileri hedef aldı. Erdoğan, 'Kampanyaları ağaç sevgisiyle izah edemeyeceğimiz açıktır. Çevreci görünümlü marjinallere aldırmıyor, işimize bakıyoruz' dedi.

Belediyeden Deniz Dibi Temizliği

Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri ile Temizlik İşleri Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilen Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gündoğan Mahallesi sahilinde devam etti.

“Deniz Dibi Temizliği Kampanyası” 9. Yılında

Bodrum Belediyesi tarafından “Denize En Çok Mavi Yakışır” sloganıyla başlatılan Deniz Dibi Temizliği Kampanyası 9. yılına Türkbükü’nde girdi.

Yaz Sezonu Başladı Motor Satışlarında Rekor Artış 

Fethiye'nin önde gelen motosiklet satış ve servis firması Motomix Fethiye, sezona merhaba kampanyası düzenledi.

Başkan Karaca, Anadolu’da seçim kampanyası yürütüyor

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca CHP Genel Merkezi’nin görevlendirmesiyle Anadolu’da seçim kampanyası yürütüyor.

Kızılaydan kan bağışı

Ramazan ayının gelmesi ve kan stoklarının düşmesiyle Türk Kızılay’ı tarafından kan bağış kampanyası başlatıldı.

BAŞKAN ÇIRALI, “ELİMİZDEN GELEN TÜM GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ.” 

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, çevrimiçi video konferans yöntemiyle, İş Dünyası Konut Seferberliği Kampanyası basın toplantısına katıldı. Toplantıda açıklamalarda bulunan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 1 milyar lira katkıda bulunarak deprem bölgesi için konut seferberliği başlattıklarını duyurdu.

FETHİYE’DE MEMLEKET, VATAN VE ZAFER PARTİLERİNİN İMZA KAMPANYASI DEVAM EDİYOR 

Seçmenler tarafından cumhurbaşkanı adayı gösterilmek istenen ve Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından başvuruları kabul edilen 11 isim için 100 bin imza toplama süreci devam ediyor. 

KÖYCEĞİZ’DE DEPREMZEDELER YARARINA PAZARDA SATIŞ GERÇEKLEŞTİRİLDİ 

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde İmam Hatip Ortaokulu ve İmam Hatip Lisesi tarafından depremzedeler yararına yardım kampanyası düzenlendi. Yardım kampanyasında elde edilecek olan gelir, depremden etkilenerek Köyceğiz’e gelen vatandaşlar yararına kullanılacak.

ASKIDA SEBZE KAMPANYASI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde gerçekleşen depremler nedeniyle ilçemize gelen vatandaşlara kamu kurum ve kuruluşları ve sivil toplum örgütleri tarafından çeşitli destekler verilmeye devam ediyor. İhtiyaçlar dahilinde de farklı kampanyalar başlatılıyor ve yürütülüyor.

ÇAĞDAŞ BODRUMSPOR BASKETBOL TAKIMI'NDAN “BİR BİLET SENDEN, BİR BİLET BİZDEN” KAMPANYASI

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bir çok kurum kuruluş, siviltoplum örgütleri ve hayır sever vatandaşlar bölgeye yardım için seferber olurken Çağdaş Bodrumspor “Bir Bilet Senden, Bir Bilet Bizden” kampanyası ile sezon boyunca basketbol maçlarını izlemeye gelenlerin aldığı bilet sayısı kadar bilet alarak depremzede vatandaşların yaralarını saracak.

13’ÜNCÜ YARDIM ARACI DEPREM BÖLGESİNE SEVK EDİLDİ

Türkiye’yi derinden üzen deprem felaketi nedeniyle Milas Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyasında gıda, hijyen ve kedi-köpek mamasını içeren 13’üncü yardım aracı deprem bölgesine sevk edilmek üzere yola çıktı.

“TÜRKİYE TEK YÜREK” OLDU

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye Tek Yürek kampanyası için ünlü isimler televizyonların ortak yayınında bir araya geldi. "Türkiye Tek Yürek Kampanyası Ortak Yayını", yurt içinden ve dışından ulusal ve uluslararası 213 televizyon ve 562 radyonun katılımıyla gerçekleşti. AFAD ve Türk Kızılay'ına bağışların toplandığı canlı yayını, test yayınları devam eden SÖZCÜ Televizyonu'nda da yayınlandı. Kampanyada 115,1 milyar liralık bağış rakamına ulaşıldı, 9 milyon adedi aşkın SMS gönderildi.

ORTACA'DA DEPREMZEDELER İÇİN KAN BAĞIŞI

10 ilde etkili olan deprem sonrası kan ihtiyacının karşılanması amacıyla başlatılan kampanyalar devam ediyor.

MUĞLA'DAN DEPREM BÖLGESİNE 600'ÜNCÜ TIR

Kahramanmaraş merkezli depremlerin 10 ilde açtığı yaraların kapatılması amacıyla başlatılan yardım kampanyaları aralıksız devam ediyor.

LİONEL MESSİ’DEN TÜRKİYE’DEKİ DEPREMZEDELERE YARDIM!

Merih Demiral, başlattığı kampanyayla birlikte 5 milyon lira değerinde yardım topladı.