Kan Bağışı Haberleri

Kan Bağışı Haberleri

Kökten, “Herkesin Bir Gün Kan İhtiyacı Olabilir”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ve beraberindeki heyet, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Fethiye Kızılay Şubesini ziyaret etti. Kökten, kan bağışında bulunarak, herkesi kan bağışlamaya davet etti.

Muğla'da Kan Bağışına Yoğun İlgi

Muğla Valiliği himayelerinde, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Kızılay'ın işbirliğiyle Muğla Erkek Öğrenci Yurdunda rekor kan bağışı yapıldı.

Fethiye’de Kan Bağışı Kampanyası Başlatıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, kan stoklarının azalması nedeniyle 3 gün sürecek kan bağışı kampanyası başlatıldı. Kampanyaya ilk destek Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’tan geldi.

Muğla'daki hastanede “Sensiz Olmaz” kan bağışı etkinliği düzenlendi

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Türk Kızılay’ı Muğla Şubesi işbirliğiyle “Sensiz Olmaz” kan bağışı etkinliği düzenlendi.

Fethiye’de Kan Bağışı Sayısı Artırılacak

Fethiye Kaymakamlığı başkanlığında gerçekleştirilen Kan Bağışı Toplantısı ile vatandaşlara bağış çağrısı yapıldı.

9 Yıl Sonra Gelen Telefon, 12 Yaşındaki Çocuğa Umut Oldu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan ve bir otelde güvenlik görevlisi olarak çalışan 34 yaşındaki Ezgi Korkmaz'ın kan kanseri kuzeninin çocuğu için verdiği kan örneği, 9 yıl sonra 12 yaşındaki başka bir çocuğa umut oldu. Korkmaz, 9 yıl sonra kendisine gelen telefonla, küçük bir çocuğun hayatına dokunmayı başardı.

“Kan bağışı sizden hediye kitap bizden”

Fethiye’de Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, Fethiye İlçe Müftülüğü, “Kan bağışı sizden hediye kitap bizden” konulu kan bağışı kampanyasını başlattı.

Belediyeden kan bağışı etkinliği

Bodrum Belediyesi organizesinde Bodrum Kaymakamlığı ve Türk Kızılay’ı iş birliği ile Belediye Meydanı’nda kan bağışı etkinliği başladı.

Kızılaydan kan bağışı

Ramazan ayının gelmesi ve kan stoklarının düşmesiyle Türk Kızılay’ı tarafından kan bağış kampanyası başlatıldı.

ORTACA'DA DEPREMZEDELER İÇİN KAN BAĞIŞI

10 ilde etkili olan deprem sonrası kan ihtiyacının karşılanması amacıyla başlatılan kampanyalar devam ediyor.

FETHİYELİ GAZETECİLERDEN YARDIM SEFERBERLİĞİ VE KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.4 şiddetindeki depremin ardından Türkiye tek yumruk oldu, acılar paylaşılıyor, yardım kampanyaları düzenleniyor. 

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİ İÇİN UĞUR MUMCU’DA KAN BAĞIŞI

Kahramanmaraş depremi sonrasında hızla tüketen kan stoklarındaki ihtiyacın karşılanması amacıyla 9.30-19.00 saatleri arasında Uğur Mumcu Parkı girişinde bulunan Kızılay Kan Bağışı aracı kan vermek isteyen vatandaşlar için bağış kabul edecektir.

İYİ PARTİ’DEN KIZILAY’A KAN BAĞIŞI

İYİ Parti Gençlik Kolları tarafından organize edilen programda İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Kızılay’a kan bağışı yapıldı.

FETHİYE SOSYAL HİZMET MERKEZİNDE KAN BAĞIŞI KAMPANYASI 

Fethiye Sosyal Hizmet merkezinde Türk Kızılay Fethiye Şubesi tarafından Kan bağışı düzenlendi.

“KAN BAĞIŞI SİZDEN HEDİYE KİTAP BİZDEN”

Fethiye Müftülüğü ve Kızılay iş birliğinde kan bağışı kampanyası düzenlendi. Yeni Camii önünde düzenlenen etkinlikte kan bağışında bulunanlara kitap hediye edildi.

KIZILAY KAN BAĞIŞI TIRI VATANDAŞIN HİZMETİNDE

Sıcaklar sebebiyle azalan kan bağışlarına destek olabilmek adına 8-9 Eylül perşembe ve cuma günleri 15.30-22.30 saatleri arasında Uğur Mumcu Parkı girişinde Kızılay kan bağışı tırı, kan vermek isteyen vatandaşlar için hizmet verdi.

Kızılay Gönüllüsü Örnek Kaymakam

Fethiye Kaymakamlığı koordinesinde, Türk Kızılay Fethiye Şubesi tarafından Fethiye Kaymakamlığı Hükümet Konağı giriş katında kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi.

Alev savaşçıları kan bağışladı

Yaz aylarında orman yangınları ile mücadele eden orman personeli Tük Kızılay'ının 'Bir Damla Kan, Kurtarılan Üç Can' sloganıyla yürüttüğü kan bağışı kampanyasına katıldı.

KAYMAKAM BALCIOĞLU’NDAN KAN BAĞIŞÇISINA PLAKET

Fethiye Kaymakam Vekili Hayrettin Balcıoğlu tarafından 48 kez kan bağışından bulunan Rıfat Şimşek isimli vatandaşa plaket verildi.

Başsavcı Bingül’den ‘Kan Bağışı Kampanyası’na destek

Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül Fethiye Adliyesi Önü’nde düzenlenen kan bağışı kampanyasına destek olunması çağrısında bulundu.

Bodrum’da öğretmenlerden kan bağışı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yeni açılan kan bağışı merkezinde düzenlenen kan bağışı etkinliğine katılan öğretmenler, kan bağışında bulundu.

Deva Partisinden Kan Bağışı

Deva Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı Kızılay Haftası nedeni ile kan bağışında bulundu.

Muğla Emniyet’i kan bağışladı

Türk Kızılay'ının kan ihtiyacının karşılanması amacıyla kan merkezleri dışında gezici ekipleri de kan ihtiyacının karşılanması amacıyla kurumların daveti üzerine kan bağışı alıyor.

Muğla Aile Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nden Kızılay'a Tam Destek

14 Haziran Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü nedeniyle Muğla Aile Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Türk Kızılay Menteşe Şubesi işbirliğinde kan bağışı gerçekleştirildi.

Harita ve Kadastro Mühendisleri’nden kan bağışı etkinliği

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Fethiye Temsilciliği, pandemi sürecinde kan stoklarına katkıda bulunmak amacıyla kan bağışı etkinliği gerçekleştirdi. Düzenlenen organizasyonda temsilcilik üyeleri, Türk Kızılay’ı Fethiye Kan Bağışı Merkezi’nde kan bağışında bulundular. 

Şube Başkanı Tuna’dan Müftü Oktay’a teşekkür 

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 106. yıldönümü nedeniyle şehitlerimizi yad etmek adına Fethiye Müftülüğü ve Türk Kızılayı Fethiye Şubesi el ele vererek vatandaşları kan bağışı kampanyası gerçekleştirdi. Merkez Yeni Camii önünde gerçekleştirilen etkinliğe yoğun bir katılımın olduğu belirtildi. 

Oktay “En büyük şükranımız şehitlerimize, gazilerimize”

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. yıldönümü nedeniyle şehitlerimizi yad etmek adına Fethiye Müftülüğü ve Türk Kızılayı Fethiye Şubesi elele vererek vatandaşları kan bağışında bulunmaya davet ettiler. Müftülük önüne çekilen Türk Kızılay’ına ait kan bağışı aracında ilk bağışı, Fethiye Müftüsü Kamil Oktay yaptı. Müftü Oktay, “Kan bağışı için buraya gelen ve bu kampanyamıza destek verenlere teşekkür ediyorum. Ama en büyük şükranımızı şehitlerimize, gazilerimize arz ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Otgöz'den kan bağışı çağrısı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Kızılay’ın kan bağışı noktasını ziyaret ederek sağlıklı her vatandaşın kan bağışında bulunması gerektiğini söyledi.

Öztürk ve yönetiminden örnek etkinlik

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı, ülkemizde kan ihtiyacının artması üzerine örnek bir kampanyaya imza attı. İlçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları üyeleri; Uğur Mumcu Parkı içerisinde yer alan Kızılay Kan Bağış Noktasında kan bağışında bulundu. İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “Pandemi döneminde kan ihtiyacı biraz daha arttı. Hem kan bağışının arttırılması hem de vatandaşların özendirilmesi adına ilçe teşkilatı olarak bir etkinlik düzenledik. Halkımıza örnek olmak ve kan ihtiyacının karşılanması adına sosyal sorumluluk çalışması gerçekleştirdik” dedi.

Belediye personeli Kızılay’a kan verdi

Fethiye Belediyesi Temizlik Hizmetleri Personeli Kızılay tarafından hastaların ihtiyaçlarının karşılanabilmesi amacıyla kan bağışında bulundu.