Kan Davası Haberleri

Kan Davası Haberleri

20 yaşındaki gencin ölüm kan davası çıktı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 20 yaşındaki gencin ölümünün sır perdesi aralandı. 20 yaşındaki Kenan Uzunay'ın kan davasına kurban gittiği ortaya çıktı. İş vaadiyle Bodrum'a getirilen Uzunay'ın infaz edildiği öğrenildi. Cinayetin ardından 6’sı tutuklu 8 sanık için iddianame hazırlandı.

KAN DAVASI CİNAYETİNDE 3 TUTUKLAMA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 20 yaşındaki Kenan Uzunay'ın kan davası nedeniyle başından silahla vurulmuş halde ormanlık alanda ölü bulunması olayıyla ilgili gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü tutuklandı.

Kan davası cinayetinde babaya ağır müebbet, oğluna 17 yıl hapis

Muğla’nın Fethiye ilçesinde geçtiğimiz yıl Ekim ayı sonunda Patlangıç Mahallesindeki bir spor salonunda kan davası nedeniyle işlendiği öne sürülen cinayetin katil zanlıları olan baba ile oğlunun cinayeti planlayıp tasarlayarak gerçekleştirdiklerine hükmedildi. Spor salonu işletmecisi Riyad Reşat Özkan'ı (26), tasarlayarak adam öldürme ve kasten öldürme suçlarından Fethiye Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan baba Murat Aksoy ile oğlu Metehan Kutalmış Aksoy’un bu cinayeti planlı ve tasarlayarak yaptığını belirten Cumhuriyet Savcısı, mütalaasında her iki tutuklu sanık için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemişti. Spor salonu cinayeti tutuklu sanıklarından baba ve oğlu Fethiye Ağır Ceza Mahkemesindeki son duruşmada son sözlerini söylerken, Özkan’ın annesi Nurcan Özkan da, “Bunların ağababaları vardır. En ağır şekilde cezalandırılmalarını istiyorum” dedi