Kanalizasyon Haberleri

Kanalizasyon Haberleri

Ören kanalizasyon çalışmasının 25 bin metresi tamamlandı

 Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Gökova Körfezinin önemli turizm merkezlerinden birisi olan Milas’ın Ören Mahallesinde başlatılan kanalizasyon hat çalışmaları devam ediyor. Ören’de yapılan kanalizasyon hattı ile bölgenin doğasının korunması amaçlanıyor.

Bodrum turizm sezonuna hazırlanıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum’un en önemli sorunlarından kanalizasyon, atıksu arıtma tesisleri, terfi merkezleri ve istasyonları, içme suyu hatları gibi birçok farklı proje tamamlanarak Bodrum halkının hizmetine sunuldu.

Ören kanalizasyon çalışmasının yüzde 53’ü tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Gökova Körfezinin önemli turizm merkezlerinden birisi olan Milas’ın Ören Mahallesinde başlatılan kanalizasyon hat çalışmaları devam ediyor. Ören’de yapılan kanalizasyon hattı ile bölgenin doğasının korunması amaçlanıyor.

Saatcı: Bizim Yaptığımız Tesise Kanalizasyon Bağlamakla 100 Yılın Projesi Yapılmış Olmuyor

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı Ovacık Mahallesi’nde gerçekleştirilen halk buluşmasında Kaşıkçı Elması olarak adlandırdığı Ölüdeniz markasını tüm dünyaya tanıtacaklarını açıkladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 100 Yılın Yatırımını yaptık sloganına da gönderme yapan Saatcı, “Kanalizasyon sistemini bizim 2002 yılında yaptığımız arıtma tesisine bağlayarak 100 yılın projesi yapılmış olmuyor.” dedi.

Milas’a ilave içme suyu

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri İl genelinde sürdürdüğü içme suyu çalışmalarına devam ediyor. Özellikle yaz mevsiminde suyun yetersiz kaldığı ve yoğun kullanım nedeniyle de kesintilerin meydana geldiği bölgelerde çalışmalarını sürdüren ekipler bu kapsamda su gözlerinde ve kaynaklarında çalışma yapıyor.

Muğla Büyükşehir 10 Yılda 651 Km Kanalizasyon Hattı Yaptı

Muğla’nın 13 ilçesinde alt ve üst yapı yatırımlarına ara vermeden devam eden Büyükşehir Belediyesi 2014-2024 yılları arasında il genelinde 650 km kanalizasyon hattı çalışması yaptı.

Dalaman’da Sıcak Asfalt Çalışması Tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde alt ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özellikle 13 ilçede yapılan kanalizasyon, içme ve yağmur suyu hatları gibi eksiklerin tamamlanması ile birlikte kazı yapılan bölgelerde yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Muğla’daki Atık Su Arıtma Tesislerinden Yararlanma Oranı Yüzde 60 Arttı

2014-2024 yılları arasında altyapıya 2 Milyar 566 Milyon TL yatırım yapan Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde kanalizasyon ve arıtma tesislerinden yararlanma oranlarını da arttırdı.

Bodrum’un En Büyük Arıtma Tesisi Açılıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Bodrum’un doğası ve özellikle denizlerinin korunması açısından büyük önem taşıyan Turgutreis İleri Biyolojik Arıtma Tesisinin açılışını gerçekleştiriyor.

Ören Kanalizasyon Çalışmasının Yüzde 50’si Tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Gökova Körfezinin önemli turizm merkezlerinden birisi olan Milas’ın Ören Mahallesinde başlatılan kanalizasyon hat çalışmaları devam ediyor. Ören’de yapılan kanalizasyon hattı ile bölgenin doğasının korunması amaçlanıyor.

Dalaman’da Sıcak Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde alt ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özellikle 13 ilçede yapılan kanalizasyon, içme ve yağmur suyu hatları gibi eksiklerin tamamlanması ile birlikte kazı yapılan bölgelerde yol yapım projeleri hayata geçiriliyor. Son olarak Dalaman’da çalışmalarına devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri İlçede sıcak asfalt ve parke kaplama çalışmalarına sürdürüyor.

Bodrum Torba Kanalizasyon Ve Arıtma Tesisi Tamamlandı

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinin başında gelen Bodrum’da Muğla Büyükşehir Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğiyle yapılan Torba kanalizasyon hattı ve atık su arıtma tesisi tamamlandı.

Bodrum’una Kayıp-Kaçağı İçin 34 Km Yeni İçme Suyu Hattı Yapıldı

Bodrum’da yaşanan su sorunlarının çözümü için 2014 yılından bu yana birçok farklı çalışmayı hayata geçiren Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü bu kapsamda yeni içme suyu kaynaklarını sisteme dahil etmenin yanı sıra bu suyun aktarımında meydana gelen kayıp kaçağın önlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Bodrum’un Yıllık Su Açığı 15 Milyon M3

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından uzun zamandır devam eden Bodrum’un içme suyu sorunu çözüm çalışmaları çerçevesinde hazırlanan eylem plan çalışmalarının detayları ortaya çıkıyor. Yapılan hazırlıklara göre Bodrum’un su eksiği hesaplanarak Yarımada’ya 2054 yılına kadar yetecek miktarda içme suyu sağlanması amaçlanıyor.

Kanalizasyon Projesinin 21 Bin Metresi Tamamladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi İl genelinde kanalizasyon ve alt yapı yatırımlarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Milas’ın Ören Mahallesinde 58 bin metrelik kanalizasyon hattının 21 bin 706 metresi tamamlandı.

Muğla Büyükşehir 9 yılda 642 km kanalizasyon hattı

2014 yılında Büyükşehir olan Muğla’da altyapıya büyük yatırım yapan Muğla Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar Bin 806 kilometre içme suyu, 642 kilometre de kanalizasyon hattı çalışmasını tamamladı.

Büyükşehirden Dalaman’da Ek Su Kaynağı Çalışması

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri Dalaman’da 4 Mahalleye ek su sağladı.

Denize 15 metre mesafede rögar kapağı ve kanalizasyon çukuru ortaya çıktı

Yağmur nedeniyle geçtiğimiz hafta sel oluşan Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı Kargıcak Koyu’nda, kumsalda denize 15 metre mesafede rögar kapağı ve kanalizasyon çukuru ortaya çıktı. Çıkan görüntü şaşkınlığa neden olurken durum ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bodrum’da günlük 72 bin kişiye yetecek su bulundu

 Kuraklık ve iklim değişikliği sonrası Bodrum Yarımadası’nın içme suyu ihtiyacını karşılayan Geyik ve Mumcular Barajlarının kuruması ve DSİ tarafından kapatılması üzerine bölgede önemli bir su açığı ortaya çıkmıştı.Muğla Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) ekipleri vatandaşların temel ihtiyacı olan içme ve kullanma suyunun yetersiz kalması nedeniyle daha önceden projeleri hazırlanmış ve acil durumlarda uygulamaya konulması planlanan çalışmaya başlamıştı.

Muğla Büyükşehir asfalt çalışmalarına başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Milas’ın Ören Mahallesinde başlatılan 58 kilometre uzunluğundaki kanalizasyon çalışmasının 18 kilometresi tamamlandı. Kanalizasyon çalışmasının tamamlandığı alanlarda asfalt ve yol çizgi çalışmaları başlatıldı.

Milas’ın 5 Mahallesine ek içme suyu

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri içme suyu sıkıntısı yaşayan bölgelerde gerçekleştirdiği çalışmalarına devam ediyor.

Kanalizasyon çalışmaları devam ediyor

Kanalizasyon ve alt yapı yatırımlarına Muğla Büyükşehir Belediyesi İl genelinde devam ediyor.

Ekipler, hattın kadastral yola taşınması için çalışma başlattı

 Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri İl genelinde sürdürdüğü içme suyu hat yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Su Sondajlarla Sağlanacak

Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürü Baki Ülgen, Bodrum’a su sağlayan barajların kapanmasının ardından ilçeye suyun nasıl sağlanacağıyla ilgili açıklama yaptı.

Sıcak asfalt çalışması başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum’un en büyük sorunu olan altyapı eksiklerinin tamamlanması için kanalizasyon ve arıtma tesisi projelerini tamamlıyor.

Düğerek mahallesi sıcak asfalta kavuştu

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Menteşe Düğerek Mahallesinde alt yapı ve kanalizasyon çalışmalarının ardından başlattığı 1400 metre sıcak asfalt çalışmasını tamamladı.

Ek İçme Suyu Çalışması

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü İl genelinde sürdürdüğü ek su sağlama çalışmalarına devam ediyor.

Altyapı Çalışması Başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Büyükşehir kanalizasyon, içme suyu ve yağmur projelerinin yanı sıra yol ve kaldırım düzenlemeleriyle modern bir kent oluşturuyor.

Düğerek kanalizasyon hattı tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Muğla genelinde altyapıyı güçlendirmek ve altyapı hizmetlerinden yararlanma oranını arttırmak için çalışmalarına devam ediyor.

Ören Kanalizasyon Projesinin Yüzde 30’u Tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Milas Ören Mahallesi’nde başlattığı kanalizasyon ve atıksu arıtma tesisi projesi devam ediyor. 228 milyon TL yatırımla başlayan kanalizasyon projesinin yüzde 30’luk kısmı tamamlanırken arıtma tesisi yapımına başlanıyor.