Karacabey Haberleri

Karacabey Haberleri

Bodrum Güvercinlik 3 Yılda Yeşerdi

Muğla tarihinin büyük orman yangınlarının yaşandığı 2021 yılında Bodrum Güvercinlik Mahallesinde yanan 80 hektar alan tekrar yeşile büründü. Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey yanan sahanın yandıktan sonra Eylül 2021 yılındaki durumunu ve 2024 yılı Şubat ayındaki son halini paylaştı.

Cem Belevi, Gia The Karacabey'de sevenleriyle buluştu

Sevilen sanatçı Cem Belevi, 24 Haziran Cumartesi günü Fethiye'nin gözde mekânlarından biri olan Gia The Karacabey'de sevenleriyle buluştu.

TARAFTAR SÖZÜNÜ TUTTU OYUNCAKLAR DEPREMZEDELERE ULAŞTIRILDI

Fethiyespor Karacabey karşılaşmasını izlemeye gelen depremzedeler, Kulüp Başkanı Esat Bakırcı’dan top istemişti. Başkan Bakırcı sözünü tuttu depremzedelere top hediye etti.

FETHİYESPOR GALİBİYET SERİSİNİ SÜRDÜRÜYOR 2-0 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 24. hafta erteleme maçında TECO Karacabey Belediyespor ile karşılaştı. Lacivert beyazlılar ilk yarısı golsüz biten müsabakanın ikinci yarısında Aykut ve Murat’ın attığı gollerle rakibi 2-0 mağlup etti. 

DEPREMZEDELER, FETHİYESPOR MAÇINDA

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, depremzedelerin moralini yükseltmek için düzenledikleri etkinliklere devam ediyor. Bu kapsamda, Fethiyespor ile Karacabey Belediyesi arasında oynanan maça 50 kişilik bir depremzede grubu stadyuma getirildi

FETHİYESPOR’DA AKŞAM YEMEĞİ BULUŞMASI

Fethiyesporlu futbolcular ve yönetim kurulu üyeleri 15 Mart Çarşamba günü oynanacak olan Karacabey karşılaşması öncesi Çarıklı Restoran’da düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

FETHİYESPOR SAHAYA İNDİ

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Karacabey Belediye Spor maçı için hazırlıklara başladı.

OTURARAK VOLEYBOL TAKIMI, MORAL KAHVALTISINDA BULUŞTU

Fethiye GHSK, Mur-et Karacabey Karacabey Kasap Restoran’da düzenlenen moral kahvaltısında bir araya geldi.

ZİRVE SPOR MORAL YEMEĞİNDE

Türkiye Voleybol Kadınlar 2. Ligi’nde yer alan Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü yönetimi, teknik heyeti ve sporcular, sezon öncesinde moral yemeğinde bir araya geldiler. Sohbet havasında geçen etkinliğe işletmeciliğini Murat Karacabey’in yaptığı MUR-ET Karacabey Restoran ev sahipliği yaptı.

FETHİYESPOR, KARACABEY DEPLASMANINDAN PUANSIZ DÖNÜYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor-Karacabey Belediye Spor ile karşılaştı. Karacabey deplasmanında Mücadelenin ilk yarısı 2-0 eşitlikle tamamlanırken lacivert beyazlılar ikinci devre de attığı golle 2-1 mağlup oldu. 

FETHİYESPOR – KARACABEY SPOR DEPLASMANINA HAZIR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 5. haftasında Karacabey Belediyespor ile karşılaşacak. Mücadele bugün saat 19.00'da başlayacak. Fethiyespor - Karacabey Belediye Spor karşılaşmasını Fatih Tokail yönetecek.

FETHİYESPOR KARACABEY’E HAZIR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 5. haftasında Karacabey Belediyespor ile karşılaşacak. Mücadele 18 Eylül Pazar günü saat 19.00’da başlayacak.

Orman Genel Müdürü Karacabey Muğla’da ziyaretlerde bulundu

Tarım ve Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey Muğla'da ziyaretlerde bulundu.

Bodrum sokakları yeşil-beyaz oldu

TFF 2. Lig Play-off finalinde İzmir'de Karacabey Belediyespor'u 3-0 yenerek tarihinde ilk kez 1. Lig'e yükselen Bodrumspor şampiyonluk kutlaması yaptı. Bodrum sokaklarında üstü açık otobüsle tur atan futbolcular ve yönetimi, sokaklarda binlerce taraftar karşıladı.

Bodrumspor 1.Lige yükseldi

TFF 2. Lig Play-Off Finali'nde Karacabey Belediyespor'u 3-0 mağlup ederek Spor Toto 1. Lig'e yükselen Bodrumspor, şampiyonluk kupasını coşkuyla kaldırdı.

Bodrum nefesini tuttu, finali bekliyor

Bodrumspor, Teco Karacabey Belediye Spor ile oynayacağı TFF 1. Lig'e yükselme play-off final maçı için hazırlıklarını sürdürüyor.

Fethiye Eğitim-İş’te birlik günü

Karacabey Kahvalti Salonunda düzenlenen dayanısma ve birliktelik kahvaltısınde Fethiye Eğitimiş Sendikası örgütlü olmanın önemine dikkat çekti. Kahvaltı etkinliğine Eğitimiş Genel merkez adına Senol Eyüpoğlu, Muğla Şube adına Uğurcan Küçükala, Köyceğiz Eğitimiş Temsilciliği katılarak destek ve güç verdiler.

Gizem Erdinç, çarşamba ve cuma günleri Karacabey’de olacak

Fethiye'nin en gözde mekanlarından “Mur-et Karacabey Et Restoranında” güzel geçen yaz sezonundan sonra kış hazırlıkları başladı.

Ünlü usta et pişirerek şov yaptı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde et pişirirken yaptığı şovlarla tanınan Murat Karacabey, yaptığı et pişirme şovları ile bir yandan ilçenin ismini duyuruyor, diğer yandan da ünlüleri ağırlıyor.

Ölüdeniz manzarasındaki et pişirme videosuyla müşterileri ikiye katladı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde restoran işleten Murat Karacabey'in Ölüdeniz manzarasında hazırladığı et pişirme videosu sosyal medya kullanıcılarından beğeni alması ve paylaşılmasıyla tatilcilerin ilgisini çekti. Murat Karacabey bu video ile hem Ölüdeniz'i tanıttı hem de müşterilerinin sayısını arttırdı.

Murat Karacabey’den Kurban Etini Saklama Ve Pişirme Tüyoları

Kurban Bayramı geleneği olan etin kesimden sonra doğru şekilde muhafaza edilmesi ve pişirilmesi sağlık için büyük önem taşıyor. Mur-et Karacabey işletmecisi Et Uzmanı Murat Karacabey etin kesim sonrası parçalanması, paketlenmesi ve kurban etinin pişirilmesi hakkında son derece önemli tavsiyelerde bulundu.

Ünlülerin Uğrak Mekanı “Mur-Et Karacabey”…

Fethiye'nin en gözde mekanlarından Karacabey et restoranında ünlü akını yaşanıyor. Fethiye’ye gelen ünlüler Murat Karacabey'e ait “Mur-et Karacabey Kasap Restoran’a” uğramadan gitmiyor.

Danışmanlık hizmeti alınacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Orman İşletme Müdürlüğü-Karacabey Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Orman Genel Müdürlüğü tarafından, Karacabey İşletme Müdürlüğünün 2021 Yılı Uygulama Programında Yer Alan Sıklık Bakımı ve Koruya Tahvil Sahalarındaki Genç Meşcerelerde İşaretleme Danışmanlık Hizmet Alımı İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Fethiyeli Genç Hakeme önemli görev

Merkez Hakem Kurulu’nun 2020-21 sezonu için açıkladığı listelerde Fethiye doğumlu Emre Kargın (30), üst klasman hakemliğine terfi etmişti. İzmir Bölgesi hakemlerinden olan Emre Kargın; Salı günü oynanacak Fenerbahçe-Karacabey Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçını yönetecek.