Karakol Komutanlığı Haberleri

Karakol Komutanlığı Haberleri

Çalıştığı Eski İşyerinden 3 Bin Euro Çaldı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde çalıştığı işyerinden 4 ay önce ayrılan şüphelinin işyerinden 3 bin Euro çaldığı tespit edildi.

Yunusu Kurtarmak İçin Saatlerce Uğraştılar

Muğla’nın Bodrum ilçesinde karaya vuran yunusu kurtarabilmek için vatandaşlar ve ekipler saatlerce uğraştı. Yunus, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Bodrum'da 58 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 58 göçmen kurtarıldı, 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi gözaltına alındı.

Bodrum'da Düzensiz Göçe Geçit Verilmiyor

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 31 göçmen yakalanırken, 44 göçmen de kurtarıldı.

Teorik ve Uygulamalı Yangın Eğitimi

Fethiye Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığı bünyesinde Göcek Balıkçılık Kooperatifi üyelerine teorik ve uygulama yangın eğitimi verildi.

Vali Akbıyık’tan Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığı’na Ziyaret

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Fethiye Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığı’na ziyarette bulundu.

SEYDİKEMER’DE TARLA İÇİN YENGESİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde tarla için yengesini av tüfeği ile öldüren şahıs aynı tüfekle intihar etti.

BOTTAN DÜŞEN GÖÇMEN FECİ ŞEKİLDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bindiği lastik bottan düşen Suriyeli göçmen, pervaneye kapılması sonucu yaşamını yitirdi. Bottaki bir kişi organizatör olduğu değerlendirilerek gözaltına alındı

29 DÜZENSİZ GÖÇMENİ SAHİL GÜVENLİK KURTARDI

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında Yunanistan unsurlarınca geri itilen 29 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.

8 ayrı suçtan araması bulunan şahıs Milas’ta yakalandı

Milas İlçe Jandarma Komutanlığı Kıyıkışlacık Karakol Komutanlığı sorumluluk alanı içerisinde olan Gürçamlar Mahallesinde Kıyıkışlacık Karakol, Milas ve Muğla istihbarat ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Muğla ve Aydın mahkemelerince silahlı tehdit, göçmen kaçakçılığı, taksirle ölüme ve yaralamaya neden olma, nitelikli yağma, hükümlü ve tutuklunun kaçması, silahlı yağma olmak üzere 8 ayrı suçtan aranma kaydı bulunan 45 yaşındaki İ.E. yakalandı.

Başkan Çıralı, Sahil Güvenlik Binbaşı Kıreker İle Fethiye Su Altı Tarih Parkı Projesini Görüştü

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Göcek Mahallesi’ndeki Fethiye Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığı’nı ziyaret ederek Sahil Güvenlik Binbaşı Erdal Kıreker ile görüştü. Fethiye Su Altı Tarih Parkı’ projesine ilişkin görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Başkan Çıralı, dalış camiasının önerileri doğrultusunda uygun bulunan koordinatları sahil güvenlik ekipleriyle paylaştıklarını kaydetti. Kendisine ulaştırılan raporu dikkatle incelediğini belirten Binbaşı Kıreker’e teşekkür eden Başkan Çıralı, izin süreçlerinin tamamlanmasının ardından projede imalat ve batırma sürecine geçileceğini söyledi.

Motor hırsızları kaçamadı

Eşen Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri motor hırsızlarını kıskıvrak yakaladı.

Dinamo hırsızları JASAT’tan kaçamadı

Marmaris Çetibeli Jandarma Karakol Komutanlığı sorumluluk bölgesinde içinde çok sayıda iş makinası, araç ve malzeme barındıran, çevresinde güvenlik tedbiri bulunmayan tesisten hırsızlık olayının olabileceği şüphesine üzerine Marmaris JASAT timleri tarafından kontroller başlatıldı.

Kaymakam Fırat’tan Yeni Sahil Güvenlik Komutanı Kıreker’e ziyaret

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığı görevine atanan SG. Binbaşı Erdal Kıreker’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

JASAT Timleri hırsızlara göz açtırmıyor

Muğla’nın Bodrum İlçesinde sörf yaptığı esnada kıyıya bıraktığı 2 bin 500 Euro değerinde olan sörf tahtası, sörf uçurtması, bel kemeri ve kontrol barını çalan şahıs Akyarlar Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince yakalandı.

Doğalgaz dönüşüm işi yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Yatırım İzleme Müdürlüğü Yatırım İzleme Ve Koordinasyon Başkanlıkları Muğla Yatırım İzleme Ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından, Muğla İl Jandarma Komutanlığı Kavaklıdere İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı Hizmet Binası ve Lojmanı Doğalgaza dönüşüm yapım işi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Cinayet şüphelisi Antalya’nın Kınık Mahallesi’nde yakalandı

Geçtiğimiz gün Fethiye’nin Pazaryeri Mahallesi 536. Sokak 9 Nolu apartmanda eşi Selda A. (24) ile tartıştıktan sonra öldürdüğü ileri sürülen 30 yaşındaki Tanju Y.A.’nın motosikletle kayıplara karıştığı bildirilmişti. Firari Tanju Y.A’nın, polis ve jandarma işbirliğinde yapılan operasyon neticesinde Antalya’nın Kaş İlçesi Kınık Mahallesi’nde yakalandığı öğrenildi. Tanju Y.A, Kınık Jandarma Karakol Komutanlığı’na götürüldü.

Atlı Jandarmalar Ölüdeniz’de Görev Yapıyor

Türkiye’nin ve dünyanın en gözde plajları arasındaki Ölüdeniz’de atlı jandarma timi görev yapıyor. Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi Komutanlığından (JAKEM) geçici görevle gelen ve Ölüdeniz Jandarma Karakol Komutanlığı bünyesinde oluşturulan geçici at merkezinde kalan atlı jandarmalar, mavi bayraklı Ölüdeniz ve Kumburnu Plajında devriye gezerek; hem güvenliği sağlıyor hem de plajlarda renkli görüntüler oluşturuyor.

Bu Kadarda Olmaz, Mezarlığa Bile Diktiler

Seydikemer'de zehir tacirleri pes dedirten bir olay daha gerçekleştirdi. Zehir tacirlerinin mezarlığa ektiği onlarca hint keneviri Seydikemer Eşen Jandarma Karakol Komutanlığına bağlı ekipler tarafından ele geçirilip, imha edildi. Jandarma ekipleri mezarlığa hint keneviri eken kişi ve kişileri yakalamaya çalışıyor.

Tutuklu Şahıs Çatıda Kenevir Yetiştirdi

Seydikemer Jandarma ekipleri tarafından bir evin çatısında kenevir bitkisi ele geçirildi. Seydikemer Eşen jandarma karakol komutanlığına bağlı ekipler tarafından karaköy mahallesinde yapılan aramada 50 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Seydikemer’de kaçak kazı yapan 4 kişi yakalandı

Seydikemer’de kaçak kazı yapan dört şüpheli, Eşen Jandarma Karakol Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yakalandı.

263 Şişe Kaçak İçki Ele Geçirildi

Muğla-Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı unsurlarınca 21.10.2016 günü Marmaris ilçesi Çetibeli Jandarma Karakol Komutanlığı yol kontrol ve arama noktasında icra edilen arama faaliyeti esnasında, alınan bir ihbarın değerlendirilerek durdurulan bir araçta yapılan kontrolde koliler halinde araç içerisinde 263 şişe kaçak içki ele geçirildi.