Karşıyaka Haberleri

Karşıyaka Haberleri

Çağdaş Bodrumspor maça sıkı hazırlanıyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Çağdaş Bodrum Spor, ligin ikinci yarısındaki zorlu mücadelelerine hız kesmeden devam ediyor. 24. hafta karşılaşmaları kapsamında, evinde Pınar Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek olan takım, taraftarlarına unutulmaz bir müsabaka izletmeye hazırlanıyor.

Ege derbisini Bodrum’un İncileri kazandı

Türkiye Voleybol Federasyonu 20. hafta karşılaşmasında Bodrumspor evinde ağırladığı Karşıyaka'yı 3-0 mağlup etti. Zorlu ege derbisinde gülen taraf olan Bodrum’un İncileri maç sonunda taraftarıyla birlikte büyük sevinç yaşadı.

Beyobası’nda sabah namazı buluşması

Muğla’nın Köyceğiz İlçe Müftülüğü’nün düzenlediği sabah namazı buluşması Beyobası Mahallesi Karşıyaka Yıldırım Camii'nde yapıldı.

Çağdaş Bodrum İzmir’de mağlup

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, ligin yedinci haftasında Pınar Karşıyaka ile karşılaştı.

Çağdaş Bodrum rakibi Pınar Karşıyaka

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, ligin 8. haftasında Pınar Karşıyaka ile İzmir Deplasmanında karşılaşacak.

Çağdaş Bodrum Spor şampiyonluğa koşuyor

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele veren Bodrum’un takımı Çağdaş Bodrum Spor, 24’üncü hafta mücadelesinde Bornova Belediyesi Karşıyaka'yı 80-60 yendi.

Lider takım, seyircisi ile İzmirli rakibini ağırlayacak

Özgür Adıgüzel Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele veren Bodrum’un takımı Çağdaş Bodrum Spor, 24. Hafta mücadelesinde Bornova Belediyesi Karşıyaka ile kendi evinde, seyircisinin desteğiyle oynayacak.

Belediye Ekiplerince Tuzlama Çalışması Yapıldı

Menteşe Belediyesi karla mücadele ekipleri, dün akşam etkili olan kar yağışının ardından gece boyunca TOKİ, Karşıyaka ve Sekibaşı Mahalleleri, Menteşe Evleri ve şehir Merkezinde buzlanma olan yollarda tuzlama çalışması yaptı. Menteşe Belediyesi’ne, İl Emniyet Müdürlüğü’ne ve Jandarma Komutanlığı’na gelen ihbarlara göre tuzlama çalışmaları belediye ekiplerince devam ediyor.

Yağışlar sonrası mahalle yolun bir bölümü çöktü

Muğla'da üç gündür devam eden sağanak yağış sonrası Karşıyaka Mahallesi Yağmur Sokak üzerinde çatlamalar sonrası yolun bir bölümü zarar gördü.

Yıkılma Tehlikesi Bulunan Duvara Ekiplerden Müdahale

Karşıyaka Mahallesi Yağmur Sokakta bulunan ve geçtiğimiz günlerdeki aşırı yağıştan dolayı zarar görerek alt sokaktaki evlerin üzerine yıkılma tehlikesi bulunan duvar, Menteşe Belediyesi ekipleri tarafından kontrollü bir şekilde yıkıldı.

Fethiyespor Edirne Virajında

TFF 3.Lig 3.Grup lideri Fethiyespor 1-0 kazandığı Karşıyaka maçından sonra Pazar günü Saat 13’de deplasmanda oynayacağı Edirnespor maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

Söz Verdiği Burma Kadayıfı Ismarladı

3.Lig 3.Grup lideri Fethiyespor 15. hafta mücadelesinde evinde Karşıyaka’yı 1-0 mağlup etmesinin ardından Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, ‘Burma Kadayıf’ ikramı yaptı.

Fethiyespor’da Hedef Puan Farkını Arttırmak

TFF 3.lig 3.Grup’ta en yakın rakibinin 6 puan önünde lider bulunan Fethiyespor’da keyifler yerinde.Karşıyaka maçını yağmurlu hava ve ağır zemine rağmen 1-0 kazanan Fethiyespor Edirne maçına hazırlanıyor.Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel her hafta olduğu gibi bu hafta da haftalık değerlendirme toplantısını yaptı.

Dinçel “12. Adamımızın baskısıyla kazanmayı bildik”

Fethiyespor Karşıyaka maçını 1-0 kazanarak liderliğini sürdürdü. Maçın ardından Fethiyespor teknik Direktörü Selahattin Dinçel maçı değerlendirdi. Dinçel “Şartlar ne olursa olsun Fethiyespor evinde 12. Adamı ile kurduğu baskıyla rakibine gücünü hissettiriyor bu baskı sonrası maçı kazanacak ve 3 puanı alacak golü bulduk, maçı bu şekilde bitirmeyi de bildik” dedi.

Fethiyespor Taraftarı Yağmurda da Susmadı

3.Lig 3.Grup lideri Fethiyespor durdurulamıyor.Bu sezon evinde oynadığı 8 karşılaşmayıda kazanan Fethiyespor bu hafta evinde oynadığı Karşıyaka’yı da 1-0 mağlup ederken hiç durmadan yağan yağmura rağmen taraftarı yalnız bırakmayarak 90 dakika destek oldu.

Bakırcı; “Bir üst lige çıkmak için elimizden gelen bütün gayreti yapıyoruz”

Fethiyespor Başkanı Esat Bakırsı Fethiyespor Karşıyaka maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.Başkan Bakırcı “Bu ligden bir üst lige çıkmak için elimizden gelen bütün gayreti yapıyoruz” dedi.

Fethiyespor’da tarife aynı 1-0

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, geçtiğimiz hafta evinde Ağrı 1970 Spor’u Serhan’ın golüyle 1-0 mağlup etmişti. 15. hafta mücadelesinin ilk yarısı yoğun yağış altında oynanan karşılaşmada evinde Karşıyaka’yı ağırladı. Maçı zor da olsa kazanmasını bilen Fethiyespor puanını 37’ye yükselterek liderliğini devam ettirirken konuk takım ise 19 puan ile 11. sırada kaldı.

Fethiyespor’da Tek Hedef Galibiyet

Türkiye Futbol Ligi 3.Lig 3.Grupta mücadele eden Fethiyespor, 15. hafta karşılaşmasında evinde Karşıyaka’yı ağırlıyor. Mücadele 4 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’da Fethiye Şehir Stadında olacak.

Taraftarımızla Karşıyaka’yı Yeneceğiz

Lider Fethiyespor Cumartesi günü Karşıyaka maçına hazırlanıyor. Son üç maçını kazanan lacivert beyazlı takım kendi evinde oynayacağı Karşıyaka maçını da kazanıp dörtte dört yapmak istiyor. Fethiyesporlu futbolcular da Karşıyaka maçını kayıpsız şekilde atlatacaklarına inanmışlar. Futbolcular Cumartesi günü taraftarlarının desteği ile Karşıyaka’yı eli boş göndereceklerini ifade ediyorlar.

Fethiyespor Karşıyaka Maçına Hazırlanıyor

Türkiye Futbol Ligi 3.Lig 3.Grup’ta lider olan Fethiyespor Cumartesi günü saat 13.00’da deplasmanda oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarına müzik eşliğinde yaptığı sabah antrenmanı ile devam etti.

Dinçel; “Karşıyaka kolay lokma değil”

3.Lig 3.Grup’ta en yakın rakibi Kırıkkale Büyük Anadolu Spor’un 6 puan önünde bulunan Fethiyespor Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Karşıyaka maçını bekliyor.Geçtiğimiz hafta Fethiye’de Ağrı 1970 takımını 1-0 yenerek galibiyet serisini devam ettiren Fethiyespor’da Selahaddin Dinçel değerlendirmelerde bulundu.

Fethiye GSK Fethiyespor’un yanında

1.Amatör C Grubu’nda mücadele eden Fethiye Gençlik ve Spor Hareketleri Futbol Takımı 3.Lig 3.Grup’ta lider olan Fethiyespor’a destek olmak için Cumartesi günü Fethiye’de oynanacak Karşıyaka maçında tam takım olarak maçı izlemeye gelecek.

Fethiyespor Ağrı’yı aştı 1-0

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, evinde Ağrı 1970 Spor’u konuk etti. Lacivert beyazalılar Ağrı 1970 Spor’u Serhan ‘ın golü ile 1-0 yendi.Puanını 34 e çıkaran Fethiyespor en yakın rakibi Kırıkkale Büyükanadolu Spor ile puan farkını 6’ya çıkartarak liderliğini sürdürdü. Fethiyespor ligde 15. Hafta maçında kendi evinde Karşıyaka ile karşılaşacak.

Fethiyespor iki hafta kendi evinde

3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden lider Fethiyespor, 14.hafta maçında 28 Kasım Pazar günü kendi sahasında 9. Sırada bulunan Ağrı 1970 Spor ile karşılaşacak. Ardından 15. hafta maçında da kendi evinde oynayacak olan Fethiyespor Karşıyaka ile karşılaşacak.

Yabancı oyuncular için toplam 5 milyon 905 bin TL 

Basketbol Süper Ligi’nin şampiyonluk maçlarında Anadolu Efes’in rakibi Pınar Karşıyaka veya Fenerbahçe Beko olacak. Toplam 3 galibiyete ulaşacak ekibin finale yükseleceği serinin ilk maçında Fenerbahçe Beko’ya 83-79 mağlup olan Pınar Karşıyaka, ikinci maçta rakibini 80-71 yenerek seride 1-1 eşitliği yakaladı. Eşleşmenin 3. maçında İzmir’de Pınar Karşıyaka’yı 67-62 yenen ve seride 2-1 öne geçen sarı-lacivertli ekip, bir galibiyet daha alması halinde adını finale yazdıracak. Pınar Karşıyaka’nın galibiyeti durumunda ise Anadolu Efes’in finaldeki rakibi 28 Mayıs Cuma günü İstanbul’da oynanacak 5. karşılaşmayla belirlenecek.

Basketbolda ligin dibi karışık

ING Basketbol Süper Ligi'nde haftalar ilerledikçe ligin altında da, üstünde de mücadele kızıştı. Ligin en tepesinde Anadolu Efes, Pınar Karşıyaka ve Fenerbahçe Beko yer alırken, Telekom, Tofaş ve Darüşşafaka play-off’u büyük ölçüde garantilemiş görünüyor.

Fethiyespor 2 oyuncuyu renklerine bağladı 

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ara transferin son gününde kadrosuna 2 oyuncuyu daha kattı. Eski futbolcusu Hüseyin Rüzgar ile Karşıyaka’dan Görkem Ali Kınay’ı renklerine kattı. 

Teknik Direktör Toros, “Rövanşı alacağız” 

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden lider Fethiyespor, Perşembe günü saat 13.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda ağırlayacağı Darıca Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde sürdürdü. Fethiyespor, Kozanspor’dan eski oyuncusu Hüseyin Rüzgar ve Karşıyaka’dan genç oyuncu Görkem Kınay’ı renklerine kattı. Takımdan ayrılan Bülent Kalecikli ise Muğlaspor ile sözleşme imzaladı. Yeni transferlerin de adaptasyon sürecinin devam ettiği Fethiyespor’da, Teknik Direktör Mesut Toros, “Darıca Gençlerbirliği’ni yenerek hem liderliğimizi sürdürmek, hem de rövanşı almak istiyoruz” dedi.

Basketbolda 2. devre hızlı başladı

Pandemi koşulları nedeniyle sıkışık bir takvimde devam eden ING Basketbol Süper Ligi’nin ikinci yarısı Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ile Pınar Karşıyaka arasında, Cumartesi günü, Beşkaza Spor Salonu’nda oynanan maçla başladı. Fethiye'ye "lig üçüncüsü" apoleti ile gelen Pınar Karşıyaka maçı 78 - 86 kazanarak galibiyet serisini 8 maça çıkardı. Karşılaşmanın ilk devresini 51-37 üstün kapatan yeşil kırmızılı İzmir ekibi son çeyreğine 69-59 önde girdiği mücadeleden 78-86'lık skorla galip ayrıldı. Maçın en skorer oyuncusu 25 sayıyla Abu Malik oldu.

LH Fethiye Belediyespor zorladı ama yıkamadı 78-86

ING Basketbol Süper Ligi'nin ikinci devresinin açılış maçında Pınar Karşıyaka ilk yarıda yakaladığı farkı koruyarak Lokman Hekim Fethiye Belediyesi'ni 78-86 yendi ve galibiyet serisini 8 maça çıkardı.