Kavşak Haberleri

Kavşak Haberleri

Milletvekili Otgöz, Muhtarlar ve mahalle başkanları ile toplantı yaptı

Ayaydın Başkanımızla, 13 ilçe belediye başkan adayımızla ve devasa projelerimizle gümbür gümbür geliyoruz.

Ölüm Kavşağı Sinyalizasyona Kavuştu

Yaz aylarında Muğla’nın e fazla araç sirkülasyonunun yaşandığı Gökova’dan Fethiye ve Antalya’ya ulaşımın sağlandığı karayolu Gökova Mahallesi yol ayrımında sinyalizasyon olmadığı için çok sayıda yaralamalı ve ölümlü kaza meydana gelmişti. En son 28 Ekim 2023 tarihinde kavşakta meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaşamını yitirmişti.

Fethiye’ye Akıllı Kavşak İlaç Gibi Geldi

Fethiye’de Adliyenin önüne yapılan akıllı kavşak, trafiğin kilitlenmesini önledi. Kavşak sayesinde herkesin ışıksız kullandığı yol sürücüler tarafından olumlu karşılanıyor.

Bisiklet Yarışı Kapsamında Bu Yollar Kapalı Olacak

Uluslararası Likya Granfondo Bisiklet yarışı kapsamında; 1 Ekim Pazar günü sabah saat 09.00’da Seydikemer Kavşak, Çobanlar, Alaçat, Kadıköy, Döğer, Girmeler güzergahlarındaki yollar tek yönlü (gidiş yönlü) trafiğe kapalı olacak.

Trafik Polisi Ölümden Döndü

Muğla'nın Menteşe İlçesi uçaklı kavşakta tek taraflı kaza meydana geldi.

Araç Orta Refüje Savruldu, 6 Kişi Yaralandı

Menteşe-Yatağan karayolu Akçaova mahallesi ışıklı kavşakta meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı.

Milas’ta Feci Kaza: 1 Ölü

Yatağan-Milas karayolu Milas girişindeki akıllı kavşakta meydana gelen kazada, TIR sürücüsü üst geçit bariyerlerine çarpması sonucu araç içinde sıkışarak yaşamını yitirdi.

Kontrolsüz kavşak tedbirleri arttırıldı

Fethiye'de artan kazaların önüne geçmek için kontrolsüz kavşak tedbirleri arttırıldı.

1 Saat Arayla İki Kaza Meydana Geldi: 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde aynı kavşakta 1 saat içinde iki kaza meydana geldi. Her iki kazada da motosikletlerde bulunan 2 kişi hayatını kaybederken, 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Kavşaktan Geçmek İçin Beklediler ama Ölümden Kaçamadılar

Antalya-Fethiye Karayolu Korkuteli Çevreyolu'nda meydana gelen ve yaşlı çiftin hayatını kaybettiği kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kavşağa gelip 2 dakika 50 saniye boyunca bekleyen Memiş Günal idaresindeki otomobil, hareket ettikten sonra hızla gelen otomobilin çarpması sonucu çarpan otomobille birlikte yolun dışına savruldu. Kazada Memiş Günal hastanede, eşi Ünzile Günal ise olay yerinde hayatını kaybetti. Günal çiftinin çocukları Emrah Günal ve Ayşenur Kara, "Sürücü Doğan Can K.’nin olaydan 12 gün sonra tahliye edilmesi bizim acımızı daha da büyüttü" dedi.

Muğla’da kaza: 1 kişi hayatını kaybetti

Muğla-Aydın karayolu Yatağan-Kavaklıdere kavşağında meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Muğla-Aydın Karayolu Salihpaşalar Kavşağı'na sinyalizasyon takıldı

Muğla-Aydın Karayolu Salihpaşalar Mevkisinde geçtiğimiz yıl sonunda meydana gelen ölümlü trafik kazasının ardından vatandaşların talebini dikkate alınarak kazanın meydana geldiği kavşakta sinyalizasyon takıldı.

Mustafa Kemal Bulvarı adına yakışır hale geliyor

Fethiye Belediyesi, Yunus Nadi Caddesi ile Barış Manço Bulvarı arasında yer alan 2 kilometre alandaki Mustafa Kemal Bulvarı’nda BSK Sıcak Asfalt, kaldırımlar ve adliye önündeki alana akıllı kavşak yapılması için çalışmalara başlandı.

Muğla’ya ve ilçelere yapılacak yatırımlar ele alındı

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile görüştü. Görüşmeye Ortaca Belediye Başkan Yardımcısı Ferruh Atabey de katıldı.

Çıralı, '2 bin 500 kişiye istihdam sağlayacak projemiz ülkemize örnek olacak'

Muğla, Antalya, Burdur ve Denizli’nin kavşak noktasında kurulacak Seydikemer Tarıma Dayalı (Süt Sığırcılığı) İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin (TDİOSB) Yönetim Kurulu, Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) toplandı. Toplantıda Türkiye’de ilk olacak TDİOSB’nin alt yapı yatırımları detaylı olarak ele alındı. 

Dört İlin Kavşak Noktasında Bulunan Seydikemer TDİOSB’de Çalışmalar Devam Ediyor

Muğla, Antalya, Burdur ve Denizli illerinin kavşak noktasına yapılacak olan Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas Süt Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) projesi adım adım gerçekleşiyor.

YOLA SAVRULAN MERMER PARÇALARI TRAFİĞİ AKSATTI

Mermer nakliyesi yapan kamyon sürücüsü akıllı kavşakta dönüş sırasında kamyonun kasasındaki ahşap bölümün bir parçasının kopması sonrası yol trafiğe kısa süreli kapandı.

KAMYONET YARIŞ MOTORUNUN ÜZERİNE DEVRİLDİ

Toplu taşıma aracı, İnönü Bulvarı’nı Atatürk Caddesi’ne bağlayan kavşakta kamyonete çarptı. Çarpma sonucu devrilen kamyonet yarış motorunun üzerine düştü. Meydana gelen kazada can kaydı olmazken maddi kasar meydana geldi.

KGYS' İLE TRAFİK DENETİMİ

Muğla'da şehir merkezlerinde trafik kazalarını en aza indirmek amacıyla Kent Gü enlik Yönetim Sistemi (KGYS) ile kavşaklarda, okul önlerinde denetim yapılıyor.

MARMARİS’TE FRENİ PATLAYAN KAMYON KAVŞAĞA ÇIKTI

Muğla'nın Marmaris ilçesi girişinde freni patlayan bir kamyon, kavşaktaki çiçeklendirilen alana çıktı. Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU: "KATLI KAVŞAK PROJEMİZ ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BAŞLAYACAK"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu AK Parti İl Başkanlığı ziyarette bulunurken, İsmailoğlu burada yaptığı açıklamada, "Katlı kavşak projemiz önümüzdeki günlerde başlayacak" dedi.

GİRGİN; BEKÇİLER YOLU ÖLÜM YOLU OLMASIN!

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu ve CHP Seydikemer İlçe Başkanı ile Seydikemer’de geçen hafta ziyaretlerde bulunmuş, halkın taleplerini dinleyerek, partisinin çözüm önerilerini paylaşmıştı. 

Araç su tahliye kanalına uçtu: 3 yaralı

Gökova-Köyceğiz karayolu Karabörtlen ışıklı kavşakta iki aracın karıştığı kazada üç kişi yaralandı.

Unesco Dünya kültür mirası listesinde

Dünyada sadece tropik alanlarda yetişen ve 60 ila 100 yılda bir çiçek açan Ageva bitkisi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi döner kavşakta 5 metrelik boyu ile dikkat çekerken, bu yıl çiçek açtı.

GİRGİN YATAĞAN HASTANE YOLUNU MECLİSE TAŞIDI

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin Yatağan Devlet Hastanesi’nin kavşak sorununu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından yazılı olarak yanıtlaması istemiyle bir soru önergesi vererek Meclis’e taşıdı.

Emniyet’in ‘uçan göz’ünü kadın pilot uçurdu

Kurban Bayramı tatilini Muğla'nın Fethiye, Marmaris, Datça, Dalaman, Ortaca ve Ula ilçelerinde geçiren tatilciler, 9 günlük tatilin son gününde dönüş yolculuğuna geçti. Komiser Ebru Pilot'un kullandığı helikopterle havadan yapılan trafik denetiminde kavşaklarda yoğunluk oluştuğu görüldü.

Milletvekilleri Demir Ve Gökcan’dan Müjde…

Muğla AK Parti Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan “Muğla-Denizli-Marmaris Farklı Seviyeli Kavşak” ile ilgili proje hazırlandığını bildirdi.

Muğla’da yaz yağmuru su birikintisine sebep oldu

Muğla'nın Menteşe ilçesinde sağanak yağış bazı yollarda sürücülere zor anlar yaşattı. Muğla-Aydın karayolu Menteşe Kooperatifi önündeki akıllı kavşakta biriken su birikintisi sonrası sürücüler karayolunda ilerlemekte zorluk çekti.

Peyzajda su tasarrufu hedefleniyor

Bodrum Belediyesi, ilçe girişi ana arterleri, refüjleri, ana yol üzeri kavşakları ve caddeleri mevsimlik çiçekler ile donatıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kış ayları yaklaşırken düzenleme ve peyzaj çalışmaları kapsamında yaz aylarında güneşe, kış aylarında ise soğuklara dayanıklı bitkilerin dikimine başladı.

Akıllara zarar “Akıllı kavşak!”

Muğla’nın merkez ilçesi olan Menteşe’deki akıllı kavşakta sürücüleri çileden çıkartmaya devam ediyor. Trafiğin felç olmasına neden olan akıllı kavşak ile ilgili CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin’de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na “katlı kavşak yapmayı düşünmüyor musunuz?” diye sordu.