Kenan Karayiğit Haberleri

Kenan Karayiğit Haberleri

Karayiğit, ‘Hal Yasası’nın Bir An Önce Çıkması Lazım!’

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, girdi fiyatlarının devamlı yükselmeye devam ettiğini belirterek bir an önce hal yasasının çıkması gerektiğini söyledi. Karayiğit, Karaçulha Hali ile Fethiye’de kurulan pazarlardaki fiyat farkı ile ilgili de çeşitli açıklamalarda bulundu.

Başkan Adayı Saatcı, Ziraat Odasını Ziyaret Etti

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı ve beraberindeki heyet, Fethiye Ziraat Odası’nı ziyaret etti.

Aday Adayı Demirel “Ortak Akıl Ve İstişare İle Sorunları Çözeceğiz”

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Ziraat Odası ile Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası’na ziyarette bulundu.

Karayiğit, ‘Çiftçilerimize neden ikramiye verilmiyor?’

Emekli çiftçiler, çalışan göründükleri için emekliye verilen 5 bin TL ikramiyeyi alamadıklarını defalarca dile getiriyor. Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, onların sesi olmak için mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu.

Karayiğit, ‘Bu yağmurlar geç kalınmış yağmurlar’

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Fethiye’de iki gündür etkisini sürdüren sağanak yağışların toprağa olan verimi hakkında mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu.

Karayiğit, “Fiyatlar Çiftçilerimizin İstediği Şekilde Oldu”

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, kış sezonundaki sebze fiyatları hakkında bilgilerini mikrofonlarımıza aktardı.

Aday Adayı Çaylı, Başkan Karayiğit’i Ziyaret Etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, sivil toplum kuruşlarını ziyaret ederek sorunları ve talepleri dinliyor. Beraberinde eşi Şerife Çaylı ile birlikte Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’i ziyaret eden Aday Adayı Çaylı, seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüğünün altını çizdi. 

Karayiğit, “ÇKS Başvurularınızı Son Güne Bırakmayın!”

2024 Üretim Yılı Çiftçi Kayıt Sistemi başvuruları 1 Eylül’de başladı. 2 Ocak’ta sona erecek başvuruları son güne bırakılmaması gerektiğini vurgulayan Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, tüm çiftçileri Fethiye Ziraat Odası’na beklediğini FRT TV mikrofonları aracılığıyla belirtti.

Başkan Karayiğit’ten Kaymakam Ertaş'a ziyaret

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Karayiğit ile Çetin Ailesinin Mutlu Günü

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’in oğlu Erdoğan Karayiğit ile Milenay Çetin çifti, Fethiye Bahar Beach’te unutulmaz bir düğünle dünya evine girdiler.

Karayiğit, Yangın Riskine Karşı Uyardı

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, anız yakma konusunda çiftçilere uyarıda bulundu.

KARACA SALI PAZARI'NDA ESNAFLARLA BİR ARAYA GELDİ

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, beraberinde Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Fethiye Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Adem Hıra ile birlikte Fethiye Salı Pazarı’nda esnaflarla bir araya geldiler.

YÖRÜK TÜRKMEN DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN KARAYİĞİT’E ZİYARET

Fethiye Yörük Türkmen Derneği Başkanı Ramazan Kıvrak beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’i ziyaret etti. 

BAŞKAN KARAYİĞİT MAZBATASINI ALDI

25 Şubat Cumartesi günü tek liste ile gerçekleşen olağan genel kurulda mevcut başkan Kenan Karayiğit güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi. Başkanlığa seçilen Karayiğit mazbatasını Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Abdulkadir Ungan’dan aldı.

KENAN KARAYİĞİT GÜVEN TAZELEYEREK TEKRAR BAŞKAN SEÇİLDİ

Fethiye Ziraat Odasının olağan genel kurulu yoğun katılım ile gerçekleşti. 

ZİRAAT ODASI’NDAN İYİ PARTİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit ile Meclis Başkanı A. Kemal Karadenizli tarafından İyi Parti İlçe Yönetimi’ne ziyaret gerçekleştirildi.

BAŞKAN KARAYİĞİT’TEN KAYMAKAM KARAMAN’A ZİYARET

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

KARAYİĞİT, “FOTOĞRAF ÇEKİNİP HADİ EYVALLAH KUBİLAY DEMEDİK”

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, boksör Kubilay Alcu ile bir araya geldi. Ziyaret sonrasında Başkan Karayiğit, genç sporcu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

TARIM KONULARI ELE ALINDI

CHP Muğla Milletvekilleri Mürsel Alban ve Burak Erbay, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’i makamında ziyaret ettiler.

BAŞKAN KARAYİĞİT, “ZEYTİN FİDANLARI GELDİ”

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, fidanların geldiğini belirterek Fethiyeli vatandaşlara seslendi.

ZİRAAT ODASI’NA ZİYARET

Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı, Adalet Komisyonu Başkanı Abdülkadir Ungan tarafından Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’e ziyaret gerçekleştirildi.

ŞAMPİYON ALCU, “HER ZAMAN YANIMDAYDI”

Fethiyeli Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’i ziyaret ederek plaket taktim etti.

BAŞKAN KARAYİĞİT, “DOMATESLER GELMEYE BAŞLADI”

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, FRT TV mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu. Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, tarımın gidişatı, tüccar ve komisyoncular hakkında FRT TV’ye açıklamalarda bulundu.

ALCU’DAN BAŞKAN KARAYİĞİT’E ZİYARET

Şampiyon Boksör Kubilay Alcu, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’i ziyaret etti.

BAŞKAN KARAYİĞİT, TROPİKAL MEYVELER HAKKINDA KONUŞTU

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Fethiye’de üretiminde artış gözlenen tropikal meyveler hakkında konuştu.

KARAYİĞİT, BAKANLIĞA SESLENDİ

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, basın açıklaması yaptı.

KARAYİĞİT ÜRETİCİLERE SESLENDİ

Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, FRT TV aracılığıyla üreticilere seslendi. Karayiğit yaptığı açıklamada çiftçileri odaya davet etti.

ÇKS YAPTIRIN MAĞDUR OLMAYIN

2023 Üretim Yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları 1 Eylül 2022 tarihi itibariyle başlamış olup 30 Haziran 2023 tarihi mesai bitiminde sona erecektir. Konuyla ilgili Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, FRT TV aracılığıyla çiftçilere seslendi.

BAŞKANLARDAN PAZAR ESNAFINA ZİYARET

Deva Partisi Fethiye Cuma günleri kurulan üretici pazarı esnafını ziyaret etti. Ziyarete Deva Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay beraberinde Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit katıldı.

2/B TAŞINMAZLARIN SATIŞI İÇİN SON BAŞVURU!

Fethiye Milli Emlak Müdürlüğü tarafından yapılacak olan 2/B taşınmazların satışı için son başvuru 31 Aralık 2022 olduğu duyuruldu.