Kırtasiye Malzemeleri Haberleri

Kırtasiye Malzemeleri Haberleri

Öğrencilere kırtasiye yardımı

 Bodrum Belediyesi geçen dönemlerde olduğu gibi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında eğitime destek çerçevesinde yarımada genelinde ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye malzemeleri yardımında bulunuyor.

DİSK 2 NOLU ŞUBEDEN ÜYELERİNE EĞİTİM DESTEĞİ

Muğla DİSK-GENEL İŞ Sendikası 2 Nolu Şubesi il genelinde üyelerinin kırtasiye ve okul masraflarına destek olmak ve maddi yüklerini bir nebze olsun azaltabilmek amacıyla çeşitli iş yerleriyle protokol imzaladı. Şube üyeleri çocukların okul ihtiyaçlarını yüzde 20’ye varan indirimlerle alabilecek.

SEYDİKEMER BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI

Seydikemer Belediyesi, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlamasıyla Seydikemer Şehit Gürcan Akan İlkokulu’ndaki Ana Sınıfı Öğrencilerine kırtasiye malzemeleri dağıttı.

MENTEŞE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME DESTEK

Sosyal sorumluluk gereği çocukların gelişimine ve eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla başlatılan eğitime desteğin yeni eğitim öğretim yılında da sürdüreceklerini belirten Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 'Çocuklar bizim geleceğimiz, yarınlarımız. Onların eğitimden sağlığa, spordan sosyal hayata kadar birçok alanda yanlarındayız. Yaz aylarında açtığımız ücretsiz kurslar ile yeteneklerini keşfetmelerini sağlıyoruz. Kurslarımız ile sanattan spora farklı branşlarda başarı elde eden çocuklarımızı cesaretlendiriyor ve ödüllendiriyoruz. Binlerce çocuk kurslarımız sayesinde yaz dönümünü verimli geçirdi. Pazartesi günü de okullarımız açılacak. Her yıl olduğu gibi 2022-2023 yeni eğitim-öğretim yılında çocuklarımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz. Kırsal Mahallelerimizde ilkokul 1. sınıfa başlayacak çocuklara yönelik içerisinde defteri, boya kalemi, cetveli gibi kırtasiye malzemelerinin bulunduğu dayanışma çantalarımızdan vereceğiz. Neşeli Makas uygulamamız ile okul hayatına başlayan çocukların ücretsiz saç kesimlerini yapacak, dezavantajlı özel öğrencilerimize hafta içi her gün aşevimizden sıcak yemek servisi yapacağız' dedi.

OKUL SEZONUNDA KIRTASİYECİLER HAREKETLİLİK BEKLİYOR

Yapılan açıklamalar neticesinde okullar 12 Eylül 2022 Pazartesi günü başlayacak. Veliler ve öğrenciler kırtasiye malzemeleri için alışverişin yolunu tuttu. Kırtasiye sektör işletmecileri, 2022-2023 eğitim öğretim yılına hazır olduklarını belirtti. Bütçenin yanı sıra güvenilir ürün almanın da önemine değinen, Alper Kırtasiye Ofis Mağazası Sahibi Alper Akcan velileri merdiven altı ve sahte ürünlere karşı uyarıyor.

Kırtasiye malzemeleri satın alınacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; Kırtasiye malzemeleri satın alınacak.

Seydikemer’de öğrencilere kırtasiye malzemeleri hediye edildi

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş ve Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San, İlköğretim Haftası dolasıyla öğrencilere kırtasiye malzemesi hediye etti.

Menteşe Belediyesi’nden eğitime destek

Menteşe Belediyesi yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte kırsal mahallelerde eğitim öğretim hayatına yeni başlayan çocuklara dayanışma çantası vererek destek oluyor. İlkokula yeni başlayan çocukların eğitimine destek olmak adına içerisinde çeşitli kırtasiye malzemelerinin bulunduğu çantalar, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş tarafından çocuklara hediye edildi.

Akcan, “Bakanımız bizlere ümitli açıklamalar yaptı”

Yapılan açıklamalar neticesinde yüz yüze eğitim 6 Eylül’de başlayacak. Veliler ve öğrenciler kırtasiye malzemeleri için alışverişin yolunu tuttu. Kırtasiye sektörü, bu yıl okula başlama maliyetini 361 lira olarak hesapladı. Bu rakam ürünlerin markalarına ve tüketicilerin tercihlerine göre değişiklik gösteriyor. Geçen yıl bu rakam 330 liradan başlıyordu. Bütçenin yanı sıra güvenilir ürün almanın da önemine değinen, Alper Kırtasiye Ofis Mağazası Sahibi Alper Akcan velileri merdiven altı ve sahte ürünlere karşı uyarıyor.