Kızılay Haberleri

Kızılay Haberleri

Kökten, “Herkesin Bir Gün Kan İhtiyacı Olabilir”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ve beraberindeki heyet, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Fethiye Kızılay Şubesini ziyaret etti. Kökten, kan bağışında bulunarak, herkesi kan bağışlamaya davet etti.

Muğla'da Kan Bağışına Yoğun İlgi

Muğla Valiliği himayelerinde, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Kızılay'ın işbirliğiyle Muğla Erkek Öğrenci Yurdunda rekor kan bağışı yapıldı.

Fethiye’de Kan Bağışı Kampanyası Başlatıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, kan stoklarının azalması nedeniyle 3 gün sürecek kan bağışı kampanyası başlatıldı. Kampanyaya ilk destek Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’tan geldi.

Türk Kızılay’ından Salih Dündar’a Teşekkür

Nursel Özdemir kurumları kurucusu psikolojik danışman Salih Dündar’ a Türk Kızılay’ı teşekkür etti. Ülkemizde yaşanan asrın felaketi olarak anılan 6 Şubat depreminin ardından depremzedelere ve bu uğurda hizmet eden gönüllülerin yanında olan Dündar, Türk Kızılay’ına desteklerini sunmuştu.

Muğla’da Çedes Projesi Çeşitli Etkinlikler İle Uygulanıyor

Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan Çedes (Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Projesi, Muğla’da çeşitli etkinlikler ile gerçekleştiriliyor.

Muğla'daki hastanede “Sensiz Olmaz” kan bağışı etkinliği düzenlendi

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Türk Kızılay’ı Muğla Şubesi işbirliğiyle “Sensiz Olmaz” kan bağışı etkinliği düzenlendi.

Vali Akbıyık'tan anlamlı ziyaret

Kızılay Haftası’nda anlamlı ziyaret 29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası dolayısıyla Türk Kızılayı Muğla Şube Başkanı Şadi Pirci, yönetimi ve Kızılay gönüllüleri, Muğla Valisi İdris Akbıyık’ı ziyaret etti.

Kızılay aracına çarpıp kaçtı

Muğla'nın Milas ilçesinde bir araçla çarpışan Kızılay'a ait kan nakil aracının takla attığı kazada 1 kişi yaralandı. Kazaya karışan diğer araç ise olay yerinden kaçtı.

Kızılay Şube Başkanı’ndan Kaymakam Ertaş’a Ziyaret

Fethiye Türk Kızılay Şube Başkanı Burhanettin Tuna, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı makamında ziyaret etti.

Belediyeden kan bağışı etkinliği

Bodrum Belediyesi organizesinde Bodrum Kaymakamlığı ve Türk Kızılay’ı iş birliği ile Belediye Meydanı’nda kan bağışı etkinliği başladı.

Bayram Hediyesi Kızılay’dan

Türk Kızılay Fethiye Şube Başkanlığı tarafından görme ve yürüme engelli vatandaşa en anlamlı bayram hediyesi…

“Maksatlı girişimlerin tamamını kararlılıkla reddediyoruz”

81 İl’deki Kızılay Teşkilatları adına ortak bir açıklamada bulunuldu.

Türkiye Kızılay Derneği İl Merkezleri Başkanları ortak basın açıklaması düzenledi

Son dönemde Kızılay kan stoklarının azalması nedeniyle Türkiye Kızılay Derneği İl Merkezleri Başkanları tarafından ortak bir basın açıklaması düzenlendi.

Kızılaydan kan bağışı

Ramazan ayının gelmesi ve kan stoklarının düşmesiyle Türk Kızılay’ı tarafından kan bağış kampanyası başlatıldı.

KIZILAY’DAN AFETZEDELERE 70 MİLYON DEĞERİNDE ALIŞVERİŞ KARTI

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki iki depremin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor.  Kızılay, deprem bölgesindeki illerde kalan ya da farklı illere tahliye edilen vatandaşların gıda ve tüketim ürünlerine daha kolay ulaşabilmeleri için ilk etapta toplam 70 milyon değerinde 140 bin adet alışveriş kartı dağıtacak.  

KIZILAY’DAN AFETZEDE ÇOCUKLARA YÖNELİK PSİKOSOSYAL DESTEK 

Afet bölgelerinde “çocuk dostu alanlar” hizmet veriyor 

KOÇYİĞİT, “DEPREMZEDELERİN HER TÜRLÜ TALEBİNİ KARŞILIYORUZ”

Fethiye Kaymakamlığı koordinesinde İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ‘nün spor salonunda depremzedelere yardım çalışmaları sürdürüldü. Fethiye’den devam eden yardım çalışmaları ise bugün itibariyle Türk Kızılay Fethiye Şubesi tarafından sürdürülüyor.

“TÜRKİYE TEK YÜREK” OLDU

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye Tek Yürek kampanyası için ünlü isimler televizyonların ortak yayınında bir araya geldi. "Türkiye Tek Yürek Kampanyası Ortak Yayını", yurt içinden ve dışından ulusal ve uluslararası 213 televizyon ve 562 radyonun katılımıyla gerçekleşti. AFAD ve Türk Kızılay'ına bağışların toplandığı canlı yayını, test yayınları devam eden SÖZCÜ Televizyonu'nda da yayınlandı. Kampanyada 115,1 milyar liralık bağış rakamına ulaşıldı, 9 milyon adedi aşkın SMS gönderildi.

AFET BÖLGESİNE 40 KASA DOMATES

Afet bölgesi Kızılay koordinasyon merkezine gönderilmek üzere 46 numaralı komisyon dükkânına 40 kasa domates teslim edildi.

KAYMAKAM KARAMAN, “FETHİYE’NİN HER TÜRLÜ DESTEĞİ GÖSTERECEĞİNE İNANIYORUM”

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Uğur Mumcu Parkı’nda bulunan Fethiye Kızılay Şubesi’ni ziyaret etti.

MUĞLA'DA KAR SEBEBİ İLE MAHSUR KALANLARA KUMANYA DAĞITILDI

Muğla'da etkili olan kar yağışı nedeniyle Denizli-Muğla, Yatağan-Milas karayollarında kış lastiği ve zincir takmayıp mahsur kalan sürücüler ile yolculara Kızılay ekipleri tarafından kumanya dağıtıldı.

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİ İÇİN UĞUR MUMCU’DA KAN BAĞIŞI

Kahramanmaraş depremi sonrasında hızla tüketen kan stoklarındaki ihtiyacın karşılanması amacıyla 9.30-19.00 saatleri arasında Uğur Mumcu Parkı girişinde bulunan Kızılay Kan Bağışı aracı kan vermek isteyen vatandaşlar için bağış kabul edecektir.

İYİ PARTİ’DEN KIZILAY’A KAN BAĞIŞI

İYİ Parti Gençlik Kolları tarafından organize edilen programda İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Kızılay’a kan bağışı yapıldı.

KIZILAY FETHİYE GİYİM MAĞAZASI AÇILDI

Türk Kızılay Fethiye Şube Başkanlığı “Kadir Çavuş” giyim mağazası törenle açıldı. Türk Kızılay’ının Muğla şubelerindeki 2. hayır giyim mağazası Fethiye’de açıldı.

FETHİYE SOSYAL HİZMET MERKEZİNDE KAN BAĞIŞI KAMPANYASI 

Fethiye Sosyal Hizmet merkezinde Türk Kızılay Fethiye Şubesi tarafından Kan bağışı düzenlendi.

KIZILAY, SEYDİKEMER’DE AFET GÖNÜLLÜLERİ YETİŞTİRİYOR

Türk Kızılay Muğla Şubesi koordinesinde Seydikemer Belediyesi ve Kızılay Seydikemer Temsilciliği iş birliğiyle “Kızılay Afet Gönüllüleri Yetiştiriyor” projesi kapsamında eğitim verildi. Eğitim sayesinde afetler ve afetlerden korunma bilinci oluşturuldu.

KIZILAY’DAN AFET GÖNÜLLÜLERİ EĞİTİM PROJESİ

Türk Kızılay Muğla Şubesi koordinesinde Fethiye Şube Başkanlığı işbirliğinde Kızılay Afet Gönüllüleri Yetiştiriyor projesi kapsamında, eğitim çalışması gerçekleştirildi.

MOTORSİKLET SÜRÜCÜLERİNE FOSFORLU GÖMLEK DAĞITTILAR

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 29 Ekim – 4 Kasım Kızılay haftası nedeni ile Kızılay Fethiye Şubesi Barbunn Restoran önünde bir etkinlik düzenledi.

“KAN BAĞIŞI SİZDEN HEDİYE KİTAP BİZDEN”

Fethiye Müftülüğü ve Kızılay iş birliğinde kan bağışı kampanyası düzenlendi. Yeni Camii önünde düzenlenen etkinlikte kan bağışında bulunanlara kitap hediye edildi.

KIZILAY KAN BAĞIŞI TIRI VATANDAŞIN HİZMETİNDE

Sıcaklar sebebiyle azalan kan bağışlarına destek olabilmek adına 8-9 Eylül perşembe ve cuma günleri 15.30-22.30 saatleri arasında Uğur Mumcu Parkı girişinde Kızılay kan bağışı tırı, kan vermek isteyen vatandaşlar için hizmet verdi.