Kızıldağ Haberleri

Kızıldağ Haberleri

"Büyü var" diyerek ormanı yaktı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde 30 Temmuz Pazar günü Kızıldağ mevkiinde başlayan ve Muğla’nın üzerinde büyü olduğu ve büyüyü bozmak için ormanı yakan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Muğla’da orman yangını

Yangın bugün saat 18.00 sıralarında Kızıldağ mevkiindeki ormanlık alanda meydana geldi.

Geri Dönüşüm Sanat Sergisi Gerçekleştirildi

5 Haziran Dünya Çevre Günü, Menteşe Belediyesi tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kireç dağıtımı ile başlayan etkinlikler, Geri Dönüşüm Sanat Sergisi, Sıfır Atık Yarışma Ödül Töreni ve Kızıldağ Mesire Alanı yürüyüşü ile devam etti.

Kızıldağ mesire alanı hizmete açıldı

Menteşe Belediyesi tarafından yenilenen Kızıldağ Mesire Alanı hizmete açıldı. Şehrin en güzel seyirlik doğal destinasyon alanlarından olan Kızıldağ Mesire Alanında vatandaşlar piknik, doğa yürüyüşü ve spor yapabilecekler. Çocuklar yeni nesil oyun gruplarında aileleriyle birlikte eğlenceli vakit geçirebilecekler.

Kızıldağ Mesire Alanı yenileme çalışmalarına başlandı 

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik seçim bildirgesinde yer alan vaatlerden birisini daha yerine getiriyor. Menteşe’nin günlük yaşamında yer alan seyirlik alanlardan birisi olan Kızıldağ Mesire Alanı yenileme çalışmalarına başlandı.

Müşterek Toplantı Yapıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl iki kez düzenlenen Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısında ‘Mazeret Yok’ isimli seminer veren Dr.Şaban Kızıldağ, akıcı anlatımı ile ilgiyle izlendi.