Köpek Haberleri

Köpek Haberleri

Bodrum'da Kedi Ve Köpekler Zehirlendi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sokakta bakılan kedi ve köpekler, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bırakılan zehirli yiyecekler ile zehirlendi. Olayda 1'i sahipli 4 köpek ile 3 kedi öldü.

Milas’ta 1 Köpek Ve 2 Kedinin Zehirlendiği İddiası

Muğla’nın Milas ilçesinde, Ekinanbarı Mahallesi’nde sahipli 1 köpek ve 2 kedinin kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce zehirlenerek telef edildiği iddia edildi.

Marmaris Balan Dağı'nda Kaybolan Şahıs İçin Aramalar Havadan Ve Karadan Devam Ediyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 30 Aralıkta çıntar toplamak için Balan Dağı'na gidip kaybolan İsa Çifçi için bölgede arama çalışmalarının 13. gününde de 200'e yakın kişi ve iz takip köpekleri ile devam ederken Jandarma Komutanlığına bağlı Cayrokopter de havadan bölgeyi tarıyor.

Marmaris'te Kaybolan İsa Çifçi'yi Arama Çalışmaları 8'inci Gününde

Muğla'nın Marmaris ilçesinde mantar toplamak için Balan Dağı'na giden ve kendisinden bir daha haber alınamayan şahsı arama çalışmaları, 8. gününde 200'e yakın kişi ve iz takip köpekleri ile devam etti.

Muğla'da denize düşen köpek kurtarıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde belediye ekipleri, yaklaşık 3 kilometre yürüdükleri kayalık alanda denize düşen köpeği, uzun uğraşlar sonucu kurtardı.

Bodrum'da 3 köpeği kamyonete bindirip götürdüler

Muğla’nın Bodrum ilçesinde kamyonete bindirilip götürülen 3 köpek, mahalle sakinlerince her yerde aranıyor.

Köpeğiyle yamaç paraşütü atlayışı yaptı

Fethiye’de gerçekleştirilen 23. Uluslararası Hava Oyunları Festivali kapsamında Fethiye’ye gelen pilot Yasin Oflaz, “Badem” isimli köpeğiyle Babadağ’ın 1700 metre yüksekliğindeki pistinden yamaç paraşütü atlayışı gerçekleştirdi.

Balıkçıların ağına köpek balığı takıldı

Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında avlanan balıkçıların ağına 25 kilogramlık köpekbalığı takıldı.

Boncuk Koyu önemli kum köpek balığı üreme alanı oldu

Muğla'da dünyaca ünlü mavi yolculuğun önemli rotası Gökova Körfezi'nde Akdeniz Koruma Derneği tarafından 2012 yılından bu yana sürdürülen sürdürülebilir balıkçılık ve deniz ekosisteminin korunması çalışmaları sonrası Boncuk Koyu kum köpek balıklarının önemli üreme alanı olarak belirlendi.

Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu: "Hayvanı, yeşili seven herkesi sever"

Muğla'nın Fethiye İlçesi Emniyet Müdürlüğü, papağandan kanaryaya, kediden köpek ve tavuklara kadar pek çok canlıya ev sahipliği yapıyor. Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu hayvanseverliğini tüm emniyet teşkilatına aşılarken, makamındaki sevimli papağan ve ‘Limon’ isimli kanarya gelen misafirlerin de büyük ilgisini çekiyor.

Bir ayda bir ton mama üretildi

Marmaris Belediyesi tarafından artık yemeklerden kedi-köpek maması yapılması için kurulan üretim atölyesi, bir buçuk aylık sürede 1 ton mama üretti.

Polis, para ödülünü kabul etmedi

Muğla'nın Marmaris ilçesine tatile gelen İsrailli turist ailenin kaybolan poddle cinsi köpeğini, polis ekipleri güvenlik kamera kayıtlarından tespit edip bularak sahibine teslim etti.

Mamaya rekor zam

Gelen zamlar hayvanseverleri de etkiledi. Kedi köpek mamalarına rekor zam geldi.

YAVRU KÖPEĞİ AĞZI BAĞLI POŞETE KOYUP YOL KENARINA ATMIŞLAR

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ağzı bağlı 3 çöp poşeti içerisine konulan yavru köpek, yol kenarına atıldı. Köpek, tesadüf sonucu bulunarak sağ salim kurtarıldı.

KÖPEKLERİN ZEHİRLENMESİ İLE İLGİLİ DAVADA MAHKEMEDEN DURDURMA KARARI

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 3 köpeğin zehirlenmesi ile ilgili yürütülen soruşturmada hakkında dava açılan şahıs, hakim karşısına çıktı. Mahkeme heyeti, İlçe Tarım Müdürlüğü’nün şikayetçi olması konusundaki eksiliğin tamamlanması için davayı durdurma kararı verdi.

SEYDİKEMER BELEDİYESİ DEPREMZEDE KÖPEKLERE SAHİP ÇIKTI

Seydikemer Belediyesi, Hatay’da ciddi bir yıkıma neden olan depremden kurtulan 11 köpeğe sahip çıkarak, Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi altına aldı

NARKOTİK KÖPEK ‘KONT' DESTEKLİ UYUŞTURUCU OPERASYONU

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin istihbari çalışmalar sonucu, Menteşe İlçesi Karamehmet Mahallesinde ikamet eden M.A. isimli şahsın ikametinde uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisinin alındı.

13’ÜNCÜ YARDIM ARACI DEPREM BÖLGESİNE SEVK EDİLDİ

Türkiye’yi derinden üzen deprem felaketi nedeniyle Milas Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyasında gıda, hijyen ve kedi-köpek mamasını içeren 13’üncü yardım aracı deprem bölgesine sevk edilmek üzere yola çıktı.

DEPREM BÖLGESİNDEN GETİRİLEN KÖPEK SAĞLIĞINA KAVUŞTURULDU

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından gönüllü olarak deprem bölgesine giden Marmaris AKUT ekibi Hatay Kırıkhan Cumhuriyet Mahallesi'nde arama kurtarma çalışmalarında görev aldı.

KORUMA ALTINDAKİ KÖPEKBALIĞI, KIYIYA YAKIN GÖRÜNTÜLENDİ

Muğla kıyalarında son günlerde sıkça görülen balık türleri içinde köpekbalığı türleri de vatandaşların ilgisini çekiyor. Milas Ören Mahallesinde kıyıya yakın alanda 1 metre boyundaki köpekbalığı vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

DENİZDE KATLİAMA SUÇÜSTÜ

Muğla Gökova Körfezi'nde gece saatlerinde, avcılığa kapalı alanda yasa dışı avcılık yapan dip trol teknesinde avlanması yasak ve koruma altında bulunan vatoz ve köpek balığı tespit edildi.

MUĞLA'DA 37 BİN HAVYANA MİKROÇİP TAKILDI

Evcil hayvanların kayıt altına alınması ve kontrolünde de teknolojik uygulamalarla çeşitli sorunların önüne geçilmesi amacıyla Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Tarım ve Orman İl Müdürlükleri ile Özel veterinerler tarafından sahipli kedi ve köpeklere takılan mikroçip uygulaması 31 Aralık tarihinde sona erecek.

EVİNDE ÇOK SAYIDA KEDİ KÖPEK ÖLÜSÜ BULUNAN KADIN AKIL HASTANESİNE SEVK EDİLDİ

Muğla'nın Marmaris ilçesinde evinde çok sayıda kedi köpek ölüsü bulunan yaşlı kadın akıl hastanesine sevk edildi.

EVDE ÇOK SAYIDA KEDİ VE KÖPEK ÖLÜSÜ BULUNDU

Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı Armutalan Mahallesi'nde bir evde çok sayıda ölü kedi ve köpek bulundu.

CİNS KÖPEK HIRSIZLARI POLİS TARAFINDAN YAKALANDI

Muğla’nın Marmaris ilçesinde cins köpekleri çalan hırsızlar kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalandı.

MENTEŞE BELEDİYESİ EKİPLERİ KAYALIKLARDA MAHSUR KALAN KÖPEĞİ KURTARDI

Menteşe Belediyesi ekipleri gelen ihbar üzerine Kıran Mahallesi Taşgöçüğü mevkiinde kayalıkların arasında mahsur kalan köpeği kurtardılar.

ÜÇ KÖPEĞİN MAĞAZADAN OYUNCAK KÖPEK ÇALMASI GÖRENLERİ GÜLÜMSETTİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir alışveriş merkezinde gezen 3 köpeğin oyuncak mağazasına girip pelüş köpek çalması güvenlik kameralarına yansıdı.

KÖPEK ZEHİRLENMESİYLE İLGİLİ 1 GÖZALTI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 3 köpeğin zehirlenmesi ile ilgili 1 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheli, adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

BODRUM’DA 3 KÖPEK ÖLMÜŞ OLARAK BULUNDU

Muğla'nın Bodrum ilçesinde vatandaşlar tarafından bakılan 3 köpek ölü bulundu. Köpeklerin zehirlenerek öldürüldüğü iddia edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

SEYDİKEMER’DE KEDİ VE KÖPEKLERE MAMA DAĞITILDI

Seydikemer Belediyesi 4 Ekim Hayvanları Koruma günü dolayısıyla ilçe merkezindeki ilkokul ve ortaokul öğrencilerine kedi ve köpek maması dağıttı.