Kumar Haberleri

Kumar Haberleri

Jandarmadan Fethiye’de kumar operasyonu

Muğla’nın Fethiye ilçesi Göcek Mahallesindeki bir kahveye jandarma tarafından yapılan operasyonda 73 bin TL para ile birlikte 4 kişi hakkında işlem yapıldı.

Büfe’ye Kumar Operasyonu

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde büfe işletmesinde kumar oynandığı bilgisini alan Jandarma ekipleri gerçekleştirdikleri operasyonda 3 adet kumar makinesine el koydu.

Fethiye’de İnşaat Müteahhitleri Derneğine kumar operasyonu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde faaliyet gösteren İnşaat Müteahhitleri ve Ustaları Derneğine jandarma tarafından yapılan operasyonda kumar oynayan 45 kişiye 289 bin TL idari para cezası kesildi.

Marmaris'te Kumarhaneye Çevrilen Daireye Baskın

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir binanın içindeki dairenin kumarhaneye çevrildiğini tespit eden polis ekipleri yaptığı operasyonda kumar oynarken yakalanan ve oynatan kişilere 192 bin lira ceza yazarak yasal işlem başlattı.

ÖLÜDENİZ'DE KUMAR OPERASYONU

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Fethiye İlçesi Ölüdeniz Mahallesinde A.B. isimli şahsın bir işletmede kumar oynattığı bilgisinin alınması üzerine, Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince belirlenen işletmede yapılan aramada 2 adet ‘Slot' adı verilen kumar makinası ele geçirildi.

YATAĞAN'DA SİLAHLI KAVGA: 4 YARALI

Muğla'nın Yatağan ilçesinde kumar meselesi nedeniyle çıktığı iddia edilen silahlı kavgada 4 kişi yaralandı.

Milas’ta Kumar Operasyonu

Milas'ın Hacıapti Mahallesi'nde bulunan bir kahvehaneye Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından kumar operasyonu düzenlendi.

Zeybekoğlu, “Halkın Parasıyla Kumar Oynuyor”

Türkiye Cumhuriyeti ekonomisinin hiçbir dönemde bu kadar değişken, bu kadar kırılgan bir hale gelmediğini söyleyen CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu; dövizdeki dalgalanmaların, yeni açıklanan, aslında bir nevi örtülü faiz olan uygulamanın AKP’nin son çırpınışları olduğunu belirtti ve derhal seçim sandığının gelmesi gerektiğini söyledi.

Kumarcılara 22 bin 400 lira ceza

Seydikemer ilçesinde elektronik kumar makinesi ile kumar oynadıkları tespit edilen 6 kişi hakkında, kumar oynamak ve oynatmaktan 22 bin 442 lira para cezası kesildi.

Koronavirüsü hiçe saydılar

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda Karaçulha Mahallesi’nde bir adreste bazı şahısların Covid-19 tedbirlerini yok sayarak toplanıp kumar amaçlı horoz dövüştürdükleri öğrenildi. Gece saatlerinde polis ekiplerince yapılan baskında 20 şahıs yakalanarak işlem yapıldı.

Kumar merakı 52 bin TL’ye maloldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde evde kumar oynayan 11 kişiye toplam 52 bin 580 TL idari para cezası uygulandı.

8 kişiye 32 bin 944 TL ceza 

Muğla’nın Köyceğiz İlçesinde kıraathaneye düzenlenen kumar operasyonunda 8 şahsa toplamda 32 bin 944 TL cezai işlem uygulandı.

18 kişiye 56 bin 448 TL kumar cezası

Muğla'nın Ula ilçesinde Kızılyaka Mahallesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen kumar operasyonunda 18 şahsa kumar oynamaktan toplam 56 bin 448 lira para cezası kesildi. Ayrıca Olayla ilgili M.B. isimli şahıs hakkında kumar için yer ve imkan sağlamak suçundan adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

Fethiye’de kumar operasyonu 

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Fethiye’de bir villada kumar oynadığı bilgisi üzerine harekete geçti. Operasyon sonucunda 14 kişiye toplam 40 bin 34 TL idari para cezası uygulandığı öğrenildi. 

Fethiye’de kumar operasyonu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir iş yerine yapılan kumar operasyonunda 8 şahsa toplam 33 bin 635 TL para cezası uygulandı.

Jandarma’dan köy evine kumar baskını

Muğla İl Jandarma Ula İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalarda Elmalı Mahallesinde bir evde kumar oynandığı bilgisi alındı.

Kumara toplam 62 bin 465 TL idari para cezası

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, Foça Mahallesi’nde bir ikamette kumar oynandığını tespit etmesi üzerine, belirlenen ikamette arama yapıldığı öğrenildi.

Horoz dövüştüren 6 kişiye 27 bin 380 lira para cezası

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde, polis ekiplerince horoz dövüşü yapanlara yönelik düzenlenen baskında kumar oynayan ve oynatan 6 kişiye 27 bin 380 lira idari para cezası uygulandı.

Köyceğiz’de polisten kaçan kumar şüphelileri damda yakalandı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihlal kumarhaneye dönüştürülen evde kumar oynayan 6 kişiye 28 bin 716 TL ceza kesildi.

Jandarmadan kumarcılara operasyon

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Köyceğiz İlçe Jandarma ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalarda kırsal Akköprü Mahallesinde bir evde kumar oynandığı bilgisi sonrası evde arama yapıldı.

Kahvehane baskınında 6 kişiye 23 bin 980 TL ceza

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihlal ederek kahvehanede kumar oynadığı tespit edilen 6 kişiye 23 bin 980 lira ceza kesildi.

Kısıtlamada kumar merakı 22 bin TL’ye maloldu

Fethiye Ölüdeniz Mahallesinde bir villada sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen bir araya gelen 5 kişi kumar oynarken Jandarma ekiplerine yakalandı.

Kumar merakı 79 bin TL’ye maloldu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Dalaman İlçe Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Dalaman İlçesi Şerefler Mahallesinde faaliyet gösteren bir işletmenin bodrum katında kumar oynattığı bilgisi üzerine belirlenen adrese operasyon düzenlendi.

Köyceğiz’de iki eve kumar baskını: 27 kişiye 119 bin 610 lira ceza

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, Korona virüs (Covid-19) tedbirlerini ihlal ederek kumar oynayan 27 kişiye toplam 119 bin 610 lira ceza kesildi.

Jandarmadan kumarcılara 41 bin TL ceza

Muğla'nın Seydikemer İlçesinde bir evde kumar oynayan 20 kişiye jandarma ekipleri tarafından toplam 41 bin 275 lira para cezası kesildi. Kumar oynatan N.T. ve M.T. isimli şahıslar ile ilgili de adli işlem başlatıldı.