Kutlama Etkinlikleri Haberleri

Kutlama Etkinlikleri Haberleri

Bodrum Belediyesi Yılbaşı Etkinliklerini İptal Etti

Bodrum Belediyesi organizasyonuyla gerçekleşmesi planlanan yeni yıl kutlama etkinlikleri şehitlerimize saygı çerçevesinde yapılmama kararı alındı.

100. yılı kutlamaları Atatürk büstüne çelenk sunma töreni ile gerçekleşti

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde cumhuriyetin 100. yıldönümü kutlama etkinlikleri Atatürk büstüne çelenk sunma töreni ile başladı.

Vali Akbıyık şehit aileleri ve gaziler ile kahvaltıda bir araya geldi

Cumhuriyet’in 100.yıl kutlama etkinlikleri çerçevesinde Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla’daki şehit aileleri ve gazilerle kahvaltıda bir araya geldi.

'Cumhuriyet ve Atatürk' konulu panel gerçekleştirildi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde cumhuriyetin 100. yılı nedeniyle kaymakamlık koordinasyonunda hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri 'Cumhuriyet ve Atatürk' konulu panelle devam etti.

Bisikletçiler Cumhuriyet’in 100. Yılı için pedalladı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Cumhuriyet’in 100. Yılı nedeniyle Kaymakamlığın koordinasyonunda hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri 100. Yıl Resim Sergisi ile başlamıştı. Cumhuriyet’in 100. Yılı kutlama etkinlikleri 100. Yıl Bisiklet Turu ile devam etti.

Cumhuriyet'in 100.yıl kutlamaları kortej yürüyüşü ile başladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını, tüm yurtta olduğu gibi Muğla’da da Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılına yaraşır etkinliklerle kutlanmaya başladı. Kutlama etkinlikleri yürüyüş korteji ile başlarken, Cumhuriyet yürüyüşü için çok sayıda vatandaş Cumhuriyet meydanında toplandı.

Cumhuriyet’in 100. Yılı Resim Sergisi açıldı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Kaymakamlığın koordinasyonunda hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri 100. Yıl Resim Sergisi açılışı ile başladı.

“Gökyüzünün Sarsılmaz Gücü” Bodrum Semalarında

Cumhuriyetin 100. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Kumbahçe Meydanında 100 dansçı ile çökertme oyunu ve ardından gerçekleşen “Solo Türk” akrobasisi izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası başladı

Ekim ayının ilk haftası kutlanan ‘Camiler ve Din Görevlileri’ haftası kutlama etkinlikleri başladı. Hafta nedeniyle Muğla İl Müftüsü Yaşar Çaptı Vali İdris Akbıyık’ı ziyaret etti.

Kabotaj Bayramı Coşkusu Melike Şahin Konseri İle Taçlanacak

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Milas Belediyesi tarafından düzenlenecek etkinlikte Türk pop müziğinin ünlü ismi Melike Şahin 8 Temmuz’da Güllük’te sahne alacak.

Berkay şarkılarıyla doyasıya eğlendirdi

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Marmaris’te coşkuyla kutlandı. Ünlü sanatçı Berkay,  19 Mayıs kutlama etkinlikleri kapsamında Marmaris Atatürk Meydanı’nda sahne aldı.

23 Nisan çocuk şenliği düzenlenecek

Göcek’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde şenlik düzenlenecek.

CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Yürüyüşü gerçekleştirildi.

Köyceğiz’de Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri başladı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Mevlid-i Nebi, Camiler ve Din Görevlileri haftası kutlama etkinlikleri Kaymakam Mustafa Maslak'a gerçekleştirilen ziyaretle başladı.

İLKÖĞRETİM HAFTASI COŞKUSU YAŞANDI

İlköğretim Haftası Kutlama etkinlikleri kapsamında Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtında gerçekleşen çelenk sunma töreninin ardından Kaymakam Mustafa Karslıoğlu İlkokulunda İlköğretim Haftası Kutlama programı gerçekleştirildi.

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TÖRENLE BAŞLADI

İlköğretim Haftası Kutlama etkinlikleri kapsamında Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk sunma ve kutlama programı düzenlendi.

MAKAMLAR ÇOCUKLARIN OLDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Fethiye kaymakamlığı Makamı’na Gazi İlkokulu’ndan 5. Sınıf Öğprencileri Enes Nuri Yıldırım, Selin Kavruk ve Şeyma Apa oturdular.

Meydanlar Yılbaşı Konserleriyle Dolup Taşıyor

Bodrum Belediyesi'nin bu yıl ilk kez, ‘’HappyLoveYearParty’’ adıyla başlattığı yılbaşı kutlama etkinlikleri devam ediyor. 18 Aralık günü başlayan konserler ve DJ performansları ile dolu dolu süren program kapsamında, dünyaca ünlü DJ Mahmut Orhan hayranlarıyla buluştu.

Marmaris'te binlerce kişi fener alayında buluştu

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen fener alayına binlerce kişi katıldı. 4 kilometrelik fener alayına katılan vatandaşlar, marşlar ve sloganlar eşliğinde ellerinde Türk bayrakları ile yürürken, Halk Müziği sanatçısı Onur Akın konseri ile unutulmaz bir akşam yaşadılar.

2021-2022 yılı ilköğretim haftası çelenk sunma töreni gerçekleştirildi

İlköğretim Haftası Kutlama etkinlikleri kapsamında Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk sunma ve kutlama programı düzenlendi.

Öğrencilerden Karaca’ya ilköğretim haftası ziyareti

İlköğretim Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Güven Yiğit, öğrencilerle birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti. Başkan Karaca, makam koltuğuna oturttu.

KUPALARINI ALDILAR…

Fethiye Tenis Kayak ve Dağcılık Spor Kulübü tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası düzenlendi. 27, 28 ve 29 Ekim tarihlerinde düzenlenen +13 Büyükler Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvasında; erkekler grubunda birincilik kupasını Ali Şener, bayanlarda ise birincilik kupasını Naz Kocagöz aldı.

Kutlamalar Gençlik Yürüyüşü İle Başladı

Fethiye’de 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları “Gençlik Yürüyüşü” ile başladı. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve Türk Milletinin kurtarıcısı Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün; kurtuluş mücadelesini başlattığı tarih olan Samsun’a çıkışının 98. Yıldönümü kutlamaları coşkuyla Fethiye’de kutlandı. Kutlama etkinlikleri gün boyu sürdü.

Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor

24 Kasım Öğretmenler Gününün kutlama etkinlikleri kapsamında kutlama kurulu üyeleri ziyaretlerine devam ediyor. Öğretmenler Günü her yıl olduğu gibi bu yıl da 21 – 25 Kasım 2016 tarihleri arasında Seydikemer İlçesinde kutlanıyor.

Şehit Aileleri İle Gazilere Yemek Verildi

Cumhuriyetin 93. Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Fethiye Kaymakamlığı tarafından DSİ Sosyal tesislerinde Şehit aileleri ile gazilere öğle yemeği verildi. Fethiye’deki Şehit ailelerinin ve gazilerin katıldığı yemek etkinliğine; Ak parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ve eşi, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve eşi, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Veli San ve eşi, Fethiye protokolü üyeleri ile daire ve kurum amirleri, Fethiye Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Muharip Gaziler Derneği yönetimi ve üyeleri katıldılar.

Fethiye’de Cumhuriyet Coşkusu

En büyük bayram olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Fethiye’de coşkulu bir şekilde kutlandı. 29 Ekim sabahı Saat 9.00’da Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık’ın tebrikleri kabulü ile başlayan Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Saat 10.00’dan sonra Fethiye Şehir stadında devam etti…Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliklerinde konuşma yapan Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık “Türk dünyası, İslam alemi ve mazlum milletler Türkiye Cumhuriyetinin şahlanışını beklemektedir” dedi.