Kutlama Haberleri

Kutlama Haberleri

23 Nisan koltuk değişimi yapıldı

İlçe Milli Eğitim makamında 23 Nisan koltuk değişimi

Başkan Akdenizli 23 Nisan Mesajı yayınladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Fethiye'de spor şenliği renkli görüntülere sahne oldu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Spor Şenliği, 21 okuldan 812 öğrencinin katılımıyla sona erdi. şenlik,katıl

Başkan Aras Turizm Haftası’nı kutladı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, 15-22 Nisan Turizm Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Fethiye Kaymakamı Ertaş’tan Ramazan Bayramı Mesajı

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Ramazan Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Dural, ‘Bayram Kardeşliğimizin Pekişmesine Vesile Olsun’

Aydın Vakıflar Bölge Müdürü Yusuf Dural, Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Bölge Müdürü Dural, ‘Bayram gönüllerimizin birleşmesine, bütünleşmesine ve kardeşliğimizin pekişmesine vesile olsun” dedi.

Başkan Köksal’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayarak; Ramazan Bayramının sağlık, huzur, mutluluk ve barış içerisinde geçmesini diledi.

Akdenizli: “birlikte kazandık, birlikte kutlayacak, birlikte paylaşacağız”

Seydikemer’de 31 Mart yerel seçimlerini kazanarak tekrar belediye başkanı olan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, vatandaşların kutlama için çiçek ve hediye göndermek yerine Türk Kızılayı’na bağış yapmalarını istedi.

Vali Akbıyık’tan Nevruz Bayramı kutlaması

Muğla Valisi İdris Akbıyık 21 Mart’ta Türk dünyasında ilkbaharın başlangıcı olarak kabul edilen Nevruz Bayramı mesajı yayımladı.

Başkan Gürün sağlık emekçilerinin gününü kutladı

En büyük hazinemiz olan sağlığımızı korumak ve sürdürmek için gece gündüz demeden fedakârca çalışan tüm sağlık çalışanlarına çok şey borçlu olduklarını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

İkbal Gürpınar Seydikemerlilerle Buluşacak

Seydikemer Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında TV Sunucusu ve yazar İkbal Gürpınar’ın konuşması olarak katılacağı “Mutlu Kadın, Mutlu Toplum” konulu söyleşi düzenleyecek. Söyleşi 6 Mart Çarşamba günü gerçekleşecek.

Nikâh Salonlarında 29 Şubat Sessizliği

Takvimlerin 4 yılda bir denk geldiği 29 Şubat, Fethiye'de dünya evine girecek çiftlerin tercih etmediği bir gün oldu. 29 Şubat 2024 tarihi için sadece 6 çift nikâh başvurusu yaptı.

Atatürk’ün Marmaris’e gelişinin 89. yıldönümü törenle kutlandı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 23 Şubat 1935 yılında Marmaris'e gelişinin 89’uncu yıldönümü düzenlenen törenle kutlandı.

Buruk Kutlama

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (GGF) tarafından düzenlenen geleneksel gazeteciler teşvik ödülleri sahiplerini buldu. Bu sene depremin gölgesinde yapılan ödül töreninde önemli mesajlar verildi. Vali Yardımcısı İlker Eker, gazetecilerin toplumu yönlendirmede çok önemli bir görevi ifa ettiklerini belirtirken, CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, tutuklu gazetecileri gündeme getirdi.

Başkan Adayı Kulaç’tan 10 Ocak Gazeteciler Günü Mesajı

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Akdenizli’den, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Akdenizli, gece gündüz demeden halkın haber alma hakkı için fedakârca çalışan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Basın İlan Kurumu (BİK) Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Gülebak, Basın İlan Kurumunun kuruluş yıldönümünün 63. yılına ilişkin kutlama mesajı yayımladı.

Gülebak, masajında Türk Basınının en büyük destekçisi ve güvencesi olarak 63 yıldır faliyet gösteren Basın İlan Kurumunun yönetimi ve çalışanlarını tebrik etti.

Rektör Kaçar Şampiyon Sporcuları Onurlandırdı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinin sporcularının başarılarını kutlamak üzere düzenlenen özel bir yemekte Üniversite yönetimi ile buluştu.

Başkan Oktay esnaflarla bir araya geldi

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay yılın son mesai gününü esnaf ziyaretlerine ayırdı. Sevgi Yolunda faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden Oktay, herkese mutlu bir yıl diledi.

Başkan Akdenizli, Yeni Yılı Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, 2024 yılının tüm insanlığa ve ülkemize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni etti.

Bodrum Belediyesi Yılbaşı Etkinliklerini İptal Etti

Bodrum Belediyesi organizasyonuyla gerçekleşmesi planlanan yeni yıl kutlama etkinlikleri şehitlerimize saygı çerçevesinde yapılmama kararı alındı.

Köyceğiz Fen Lisesi’nde roman kahramanları buluştu

Muğla’nın Köyceğiz Fen Lisesi öğrencileri ‘Dünya Roman Kahramanları Günü’ kutlamaları çerçevesinde roman kahramanlarını canlandırarak okulda buluşturdu.

Köyceğiz Yunus Emre Ortaokulu’nda ‘Acil Sağlık Hizmetleri’ tanıtıldı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Yunus Emre Ortaokulu’nda ‘Acil Sağlık Hizmetleri Haftası’ etkinlikleri düzenlendi.

"Engelliler günü kutlama yapılan bir gün değildir”

Muğla Zihinsel Engelliler Derneği (ZİHDER) Başkanı Menderes Çetinözlü, 3 Aralık Dünya Engelliler gününün bir kutlama yapılan bir gün değil, engellilerin sorunları ve çözüm önerilerinin gündeme getirildiği bir gün olduğunu açıkladı.

Muğla'da 112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası Kutlandı

1-7 Aralık tarihlerinde kutlanan 112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası kapsamında ambulans, itfaiye, Jandarma, polis ekipleri tarafından araçlar ile şehir turu gerçekleştirildi.

Fethiye'de sağlık personelleri yamaç paraşütü yaptı, Türk bayrağı açtı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde  “Acil Sağlık Hizmetleri Haftası'nı” acil sağlık merkezi çalışanları  yamaç paraşütünde Türk bayrağı açarak kutladı.

Köyceğizli miniklerden sürpriz kutlama

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Kur’an kurslarında eğitim gören minikler, sürpriz kutlama ile öğretmenlerini duygulandırdılar.

Köyceğiz’de öğretmenler kahvaltıda buluştu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde öğretmenler kahvaltı programında bir araya geldi.

Muğla Büyükşehir Cumhuriyet ve Felsefe kongresi düzenliyor

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılını farklı etkinliklerle kutlamaya devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi 24-26 Kasım 2023 tarihlerinde, Türkiye Felsefe Kurumunun işbirliğiyle, ‘Cumhuriyet ve Felsefe’ konulu kongre düzenliyor. Türkiye genelinden birçok önemli ismin katılacağı kongrenin onur konuğu ise Türkiye Felsefe Kurumu ve Maltepe Üniversitesi İnsan Hakları Araştırma ve Uygulama Merkezi kurucu başkanı Prof. Dr. İoanna Kuçuradi olacak.

Manuş Baba Ula’da vatandaşları coşturdu

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100.yılını birçok etkinlikle kutlamaya devam eden Büyükşehir Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü ve 100. Yıl Halk Konserinde ünlü sanatçı Manuş Baba’yı Ula ilçesinde vatandaşlarla buluşturdu.