Kutlama, Haberleri

Kutlama, Haberleri

Başkan Gürün sağlık emekçilerinin gününü kutladı

En büyük hazinemiz olan sağlığımızı korumak ve sürdürmek için gece gündüz demeden fedakârca çalışan tüm sağlık çalışanlarına çok şey borçlu olduklarını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Köyceğiz Yunus Emre Ortaokulu’nda ‘Acil Sağlık Hizmetleri’ tanıtıldı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Yunus Emre Ortaokulu’nda ‘Acil Sağlık Hizmetleri Haftası’ etkinlikleri düzenlendi.

Fethiye'de sağlık personelleri yamaç paraşütü yaptı, Türk bayrağı açtı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde  “Acil Sağlık Hizmetleri Haftası'nı” acil sağlık merkezi çalışanları  yamaç paraşütünde Türk bayrağı açarak kutladı.

Köyceğizli miniklerden sürpriz kutlama

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Kur’an kurslarında eğitim gören minikler, sürpriz kutlama ile öğretmenlerini duygulandırdılar.

Muğla Büyükşehir Cumhuriyet ve Felsefe kongresi düzenliyor

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılını farklı etkinliklerle kutlamaya devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi 24-26 Kasım 2023 tarihlerinde, Türkiye Felsefe Kurumunun işbirliğiyle, ‘Cumhuriyet ve Felsefe’ konulu kongre düzenliyor. Türkiye genelinden birçok önemli ismin katılacağı kongrenin onur konuğu ise Türkiye Felsefe Kurumu ve Maltepe Üniversitesi İnsan Hakları Araştırma ve Uygulama Merkezi kurucu başkanı Prof. Dr. İoanna Kuçuradi olacak.

Manuş Baba Ula’da vatandaşları coşturdu

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100.yılını birçok etkinlikle kutlamaya devam eden Büyükşehir Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü ve 100. Yıl Halk Konserinde ünlü sanatçı Manuş Baba’yı Ula ilçesinde vatandaşlarla buluşturdu.

Muğla Dişhekimleri Odası’ndan Anlamlı Güne Çelenk

Muğla Dişhekimleri Odası, 22 Kasım 'Türk Diş Hekimliği Günü' ve 22 Kasımı içine alan hafta 'Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası' günü sebebiyle çelenk sunma töreni düzenledi.

Kadınlar 100’’üncü yılda Anıtkabir’e gönderildi

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’üncü yılını Muğla’da büyük bir coşkuyla kutlayan Muğla Büyükşehir Belediyesi, 100’üncü yılı farklı etkinliklerle kutlamaya devam ediyor.

Büyükşehir 100. yıl coşkusunu yaşatmaya devam ediyor

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılının Muğla’da büyük bir coşkuyla kutlanması için farklı etkinlikler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, bu coşkuyu tüm yıla yaydı. 100. yıl etkinliklerinden biri olan ‘İçimizden Biri Mustafa Kemal’ konseri Muğla’da vatandaşlarla buluştu.

Bisikletçiler Cumhuriyet’in 100. Yılı için pedalladı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Cumhuriyet’in 100. Yılı nedeniyle Kaymakamlığın koordinasyonunda hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri 100. Yıl Resim Sergisi ile başlamıştı. Cumhuriyet’in 100. Yılı kutlama etkinlikleri 100. Yıl Bisiklet Turu ile devam etti.

Cumhuriyetin 100. yıl coşkusu Marmaris'te yaşanacak

Marmaris Belediyesi, Cumhuriyet’in 100. yıl dönümü dolayısıyla coşku dolu bir program hazırladı. ‘Cumhuriyet coşkusu Cumhuriyet’in kalesi Marmaris’te yaşanır’ sloganıyla düzenlenecek etkinliklerde ünlü pop müzik sanatçısı Mehmet Erdem sahne alacak.

Büyükşehir Belediyesi Muğla’da Cumhuriyetin 100. yılını kutluyor

Cumhuriyet’in 100. yıl coşkusunu Muğla’da tüm yıla yayan Büyükşehir Belediyesi konserden tiyatroya, 100. yıl heykeli açılışından söyleşilere kadar birçok farklı etkinliği Muğlalı vatandaşlarla buluşturacak.

Amatör Spor Haftası etkinliklerle kutlandı

Türkiye’de çeşitli etkinliklerle kutlanan Amatör Spor Haftası Menteşe Belediyesi tarafından 9-15 Ekim tarihleri arasında düzenlenen sportif faaliyetlerle kutlandı. Etkinlikler kapsamında bisiklet turu, kort tenisi, masa tenisi, kadın futbolu, hamak yogası, voleybol ve karate turnuvaları düzenlendi.

Menteşe Ziraat Odası Başkanı Baştuğ ‘Kadın Çiftçiler’ gününü kutladı

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim kurulu üyesi ve Menteşe Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ, 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler günü nedeniyle yayımladığı mesajında, ülke kalkınmasında üretimin her alanında kadın çiftçilerin büyük emeğinin bulunduğunu açıkladı.

11. Yörük Obaları Şenliği Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleşti

Milas Yörük Obaları Derneği Başkanı Erkan Turgut ve Ortaköy Muhtarı Mehmet Aral'ın ev sahipliğinde gerçekleşen 11. Yörük Obaları Yörük Şöleni'ne destek veren Milas Belediyesi, yörük kültürünün yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması için büyük emek harcıyor.

Kutlama Programı, çelenk sunma töreni ile başladı

15-21 Mayıs Gençlik Haftası Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 2023 Yılı Kutlama Programı, çelenk sunma töreni ile başladı. 

CUMHURİYETİMİZİN 99. YILDÖNÜMÜ TÖRENLERLE KUTLANACAK

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Fethiye’de de törenlerle kutlanacak.

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TÖRENLE BAŞLADI

İlköğretim Haftası Kutlama etkinlikleri kapsamında Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk sunma ve kutlama programı düzenlendi.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ 99. YAŞINI KUTLADI

Cumhuriyet Halk Partisi 99. yaşını, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen program ile kutladı. Cumhuriyet Halk Partisi 99. yaşını törenle kutladı. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen programa Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ADD Başkanı Nursel Türetken, Cumhuriyet Halk Partisi Eski Milletvekillileri, Çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

ÇIRALI’DAN SED MEDYA’YA ZİYARET ‘’BASIN BAYRAMINI KUTLAMAYA GELDİK’’

FTSO Başkanı Osman Çıralı ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından SED Medya’ya ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette konuşan Çıralı,’’ Basın bayramı olduğu için bu özel günü kutlamaya geldik’’ dedi.

Babalar Gününü Kutladılar

Fethiye Huzurevi tarafından Büyük Samanlık Koyu’nda düzenlenen etkinlikle babalar günü kutlandı.

Karaçulhaspor şampiyonluğu kutladı

Karaçulhaspor şampiyonluğu kutladı. Çalıca pazaryerinde birçok vatandaşın katılımıyla gerçekleşen etkinlikde keyifli dakikalar yaşandı. Şarkılar ve türküler ile başlayan kutlama Belediye Başkanı Alim Karaca’nın ilk madalyayı oyuncuya takması ile devam etti. Sonrasında konuşan Karaca,’’ Bu yolda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum’’ dedi.

Fethiyespor taraftarından sevgi gösterisi

Fethiyespor’lu taraftarlar takımlarının gidişatından oldukça mutlu.Taraftarlar Ağrı 1970 maçından hemen sonra alınan galibiyeti futbolcular ve Teknik Direktör Selahattin Dinçel ile beraber kutladılar.

Şehit Aybüke Öğretmen Seydikemer’de anıldı

Seydikemer’de 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları çerçevesinde, Atatürk anıtına çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törenin ardından Şehit Gürcan Akan İlkokulu’nda düzenlenen Kutlama Programında terör örgütü PKK tarafından şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın unutulmadı.

Öğretmenler Günü Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Fethiye’de Fethiye Belediyesi Özer Olgun kültür Merkezi’nde düzenlenen tören ile kutlandı. Öğretmenler Günü nedeni ile Çelenk Sunma Töreni aşırı yağış nedeni ile iptal edildi.

Türk kadınlar Birliği 50. Yılını kutladı

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi, 50. kuruluş yıldönümünü coşkulu bir programla kutladı. Yoğun bir katılımın olduğu etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu.

ÇYDD’den 25. yıl etkinlikleri

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi’nin açılışının 25. yıl dönümü çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

Muğla Ülkü Ocaklarından Anlamlı 29 Ekim Etkinlikleri

Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanlığı Cumhuriyetin 98. yıldönümü dolayısıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştirerek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Vatandaşlar Cumhuriyet Konseri ile Coştu

Fethiye Beşkaza Meydanında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla C’NB ve COVERMAN konseri düzenlendi.

Cumhuriyet Coşkusu

Fethiye’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98'inci yılı, Fethiye Şehir Stadyumu'nda gerçekleştirilen törenle kutlandı.