Lider Haberleri

Lider Haberleri

Muğlaspor’a Genç Sağ Bek

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren lider Muğlaspor, Manavgat Belediyespor ile oynayacağı zirve yarışını yakından ilgilendiren karşılaşma öncesinde kadrosuna bir ismi daha dahil etti.

Muğla’ya Mart ayında kar yağdı

Muğla’nın Kavaklıdere ilçesi Göktepe Dağı ile Gökçukur Yaylası'na Mart ayında kar yağdı.

Büyükşehir Destekli Güçbirliği Kooperatifi ilk satış mağazasını açtı

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde faaliyet gösteren kooperatifleri tek çatı altında toplamak için kurduğu, Ticaret Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösteren Muğla Tarım Güçbirliği İşletme Kooperatifi Marmaris Armutalan’da ilk satış mağazasını yine Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile açtı.

Likya İş İnsanları Derneği’nin etkinlikleri sürüyor

Likya İş İnsanları Derneği (LİDER) tarafından Tamarind Restautant&Bar’da kahvaltı programı düzenlendi. Programa yoğun katılımdan dolayı herkese teşekkür eden dernek başkan Volkan Büber, derneğin siyaset üstü bir kuruluş olduğunun altını çizdi.

STEM keşif kampanyası ile öğrenciler bilimsel liderliğe yönlendiriliyor

Avrupa Komisyonuna bağlı olarak faaliyet gösteren ve Türkiye’nin de üyesi olduğu Avrupa Okul Ağı (European Schoolnet) tarafından yürütülen Scientix projesi çerçevesinde STEM Keşif Kampanyası başlatıldı.

Yanan Araç Hurdaya Döndü

Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde seyir halindeki araçta başlayan yangın sonrası araç tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi.

Fethiyespor, Kastamonu Deplasmanında

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta 21. Hafta müsabakasında Fethiyespor, GMG Kastamonuspor’a konuk oluyor. Mücadele yarın 14.00’te Kastamonu Gazi Stadyumu’nda oynanacak. İki ekibin ligin 3. Haftasında oynadığı mücadele GMG Kastamonuspor’un 1-0’lık galibiyetiyle sonuçlanmıştı.

Muğlaspor devre arası transferlerine devam ediyor

Devre arası transfer döneminde daha önce Utkun Konyalı ve Onur Garip ‘i kadrosuna dahil ettiğini açıklayan Bölgesel Amatör Lig 5. Grup lideri Muğlaspor, bir ismi daha renklerine bağladı.

Muğlaspor deneyimli golcüyü transfer etti

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’un lideri Muğlaspor, devre arası transfer çalışmalarına devam ediyor.

Gelinini Öldürüp, Cesedini Yakmaya Çalışan Kayınpeder İçin Karar Çıktı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde gelinini öldürüp, cesedini yakmaya çalışan kayınpeder Kamil Öğüt, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırıldı. Sanık, karar duruşmasında da önceki ifadelerinde olduğu gibi rahatsız olduğunu, olayla ilgili konuşmak istemediğini söyledi.

Özel: Bugün Belediye Başkan Adayı Ve Yerel Seçimlere Dair Açıklama Olmayacak

CHP’de aday belirleme süreci devam ediyor. Muğla’da şimdiye kadar sadece Kavaklıdere Belediye Başkan adayını açıklayan CHP’de Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan adayları merakla bekleniyor.

Muğlaspor için şampiyonluk yolunda büyük fırsat

Bölgesel Amatör Lig 5'inci Grupta namağlup lider Muğlaspor, ilk yarının son maçı ile ikinci yarının ilk iki maçını, toplam üç maçı sahasında oynayacak.

Başkan Gürün Kavaklıdere’de kooperatif üyeleri ile bir araya geldi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Kavaklıdere Tarımsal Kalkınma Kooperatif üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Gürün “Tarım ve hayvancılık ülkemizin ve kentimizin geleceği için çok önemli. Bu nedenle kooperatiflerimize önemli destekler sağladık” dedi.

Muğlaspoor:2 İncirliova Belediyespor:1

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta kendi sahasında İncirliova Belediyespor’u konuk eden lider Muğlaspor, karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 yenik kapattığı karşılaşmayı 2-1 kazandı. Yeşil-Beyazlılar karşılaşmanın ilk yarısında ve ikinci yarısında iki penaltı atışından yararlanamadı.

Muğlaspor adım adım şampiyonluğa

Yıllarca 2. ve 3. Ligde mücadele eden Muğlaspor, Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta oynadığı 9 maçta 7 galibiyet ve iki beraberlik ile grubunda 23 puanla hem lider durumunda, hem de grubunun namağlup tek takımı. Türk futboluna Sercan Görgülü ve Rıdvan Dilmen gibi ünlü futbolcuları kazandıran Muğlaspor, 2020-2021 sezonunda Bölgesel Amatör Lige düştü. BAL liginde 3 yıl mücadele eden Yeşil-Beyazlılar, sezon öncesi hedeflerini 3. Lig olarak belirledi.

Lider Mutfak’ta 34. yıl dönümü

Hazır mutfak ve mobilya üretiminde 1989’dan beri bölgenin lideri olan Lider Mutfak, 34 yaşında.

Fethiyespor Diyarbakır’dan 1 puanla dönüyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 14. Hafta mücadelesinde Fethiyespor, namağlup lider Amedspor’a konuk oldu. Mücadele, Berk İsmail Ünsal ve Rıdvan Türker’in karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi.

Aday Adayı Muhammet Kökten, Fethiyespor’a Destek İçin Diyarbakır’da

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 14. Hafta mücadelesinde Fethiyespor, lider Amedspor’a konuk oluyor. AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, Fethiyespor’a destek vermek için maçın oynanacağı Diyarbakır Stadyumu’nda takımı yalnız bırakmadı.

Büyükşehir'den Üreticiye makina desteği

Muğla Büyükşehir Belediyesinin Kavaklıdere Tarımsal Kalkınma Kooperatifine verdiği eğitim ve makine destekleriyle üreticiler ürünlerini Türkiye pazarına sunuyor. 

Muğla’da öğretmenler kalaycılık mesleğine sahip çıktı

 Muğla’da öğretmenlerin kültür, tarih, sanat, spor ve doğa etkinlikleriyle iletişim ve etkileşimlerini artırmayı amaçlayan Öğretmen Etkileşim Günleri çerçevesinde, Kavaklıdere’de “Bakırcılık Atölyesi” etkinliği düzenlendi.

San Deco, Fethiye’de hizmete açıldı

Türkiye’deki dekoratif (efekt boya) boya sektörünün lider markası San Deco, Fethiye Barış Manço Bulvarı’nda hizmete açıldı.

Bodrum FK Zirve Yarışında

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Muğla temsilcisi Bodrum FK, zirve takibini sürdürüyor. Son olarak evinde Bandırmaspor’u 2-1 mağlup eden Bodrum FK, haftaya Bolu deplasmanında 3 puan alması takdirde lider Eyüpspor’un liderlik yarışında takipçisi olacak.

Üreticilere ceviz üretim eğitimi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kavaklıdere ilçesinde bulunan ve coğrafi işaret alan Kavaklıdere cevizi için ‘Tarlanıza Geliyoruz’ ekibiyle üreticilere eğitim verdi. Büyükşehir Belediyesi Kavaklıdere Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile yapılan protokol çerçevesinde kooperatife ceviz kalibre, ceviz kırma, konveyör makinaları aldı ve kullanımlarına sundu. Yine kooperatif başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber üretimde sürekliliğin, sürdürülebilirliğin sağlamasına yönelik saha çalışmasına devam eden Büyükşehir ekipleri kooperatif üyesi üreticilerin arazilerine giderek hastalık zararlı tespitleri, verimlilik analizleri, sürdürülebilirlik analizleri yaptı.

Bodrum FK Taraftarları Mağlubiyetten Dolayı Tepkili

Trendyol 1.Lig’de Bodrum FK, deplasmanda lider Eyüpspor’a 3-0 mağlup olmuştu. Bodrum FK taraftarları, mağlubiyete sitem etti.

Bodrum FK, Eyüpspor Maçına Hazır

Bodrum FK, Trendyol 1.Lig 8.Hafta mücadelesinde bu akşam deplasmanda lider Eyüpspor ile karşılaşacak. Yeşil beyazlılar, İstanbul’a vararak maç saatini beklemeye başladı.

Taşdemir: "İnşallah İstanbul’dan istediğimiz sonuçla Bodrum’a dönebiliriz"

Bodrum Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, lig lideri Eyüpspor ile zor bir maç oynayacaklarını belirterek, "nşallah İstanbul’dan istediğimiz sonuçla Bodrum’a dönebiliriz.

Bodrum FK’da Hedef İstanbul’dan 3 Puan Getirmek

Bodrum FK, Trendyol 1.Lig 8.Hafta mücadelesinde yarın 19.00’da deplasmanda lider Eyüpspor ile karşılaşacak.

Bodrum FK, Eyüp Maçına Hazırlanıyor

Bodrum FK, Trendyol 1.Lig 8.Hafta mücadelesinde deplasmanda lider Eyüpspor ile karşılaşacak.

Teknolojiye Direnen Bakırcılar, Mesleklerini Sürdürmeye Çalışıyor

Ege Bölgesi’nde bakır denilince ilk akla gelen şehirlerin başında yer alan Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde sayıları her geçen gün azalan bakırcılar mesleklerini sürdürmeye çalışıyor.

Bodrum FK’da Eyüpspor Mesaisi Başladı

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrum FK, 8.Hafta mücadelesinde deplasmanda lider Eyüpspor ile karşılaşacak. Mücadelenin hazırlıkları, yapılan antrenman ile başladı.