Mehmet Demir Haberleri

Mehmet Demir Haberleri

Aday Adayı Demir, İddialara Sert Cevap Verdi!

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile küfür olayı yaşamasıyla gündeme gelen Serkan Yalnız, yeni yayınladığı videoda CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Demir’i hedef aldı. Demir, şahıs hakkında, “Bu şahsı gördüğümde adeta midem bulanıyor. Bu konuyla ilgili asıl pazarlıklar yapıldığını ve kimin kime ne verdiğini de biliyorum” dedi.

Demir,  Pazar Ziyaretlerinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan aday adayı Mehmet Demir, saha çalışmalarını Pazar gününde de sürdürdü. 

Demir, 3’lü Masa’yı ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan aday adayı Mehmet Demir, 3’lü Masa’yı ziyaret etti.

Mehmet Demir'den 29 Ekim Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Demir, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. Yıl dönümü sebebiyle kutlama mesajı yayımladı.

Mehmet Demir, "Halkın İçinde Olan Bir Siyasetçiyim."

Güzel Fethiye'nin güzel insanlarına her daim hizmet etmekten onur duyan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı ve Fethiye Önceki Dönem İlçe Başkanı Mehmet Demir, siyasi yaşantısında her zaman vatandaşların yanında olmanın önemini vurguladı.

Mehmet Demir'den Göçmen Akınına Sert Tepki

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı ve Fethiye Belediye Başkan A.Adayı Mehmet Demir, Fethiye'de yaşanan göçmen akınına dikkat çekti. 

Demir Aday Adaylığını Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı ve önceki dönem Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, 2024 yerel seçimlerinde Fethiye Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Açıklamasında ekip vurgusu yapan Mehmet Demir, “efsane ilçe başkanı olarak çıktığımız bu yolda efsane Belediye Başkanı olacağım.” Diye konuştu. 

CHP’li Mehmet Demir'den Yeni İl Başkanı Zekican Balcı'ya Tebrik

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla İl Kongresi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleşti. Mevcut başkan Hüseyin Erol ile Zekican Balcı'nın yarıştığı seçimlerde, Zekican Balcı 333 oy alarak CHP Muğla İl Başkanı oldu.

CHP'li Demir, 'Muğla'da ilk defa değişim olacağına inanıyorum'

Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı ve Eski Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, mevcut İl Başkanı Hüseyin Erol'un kırmızı liste, CHP Marmaris İlçe Başkanı Av. Zekican Balcı'nın ise mavi liste ile yarıştığı CHP'nin 38. Muğla İl Kongresi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

CHP'li Demir'den Kandil Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı ve Fethiye'nin önceki dönem İlçe Başkanı Mehmet Demir, Mevlid Kandili münasebetiyle bir mesaj paylaştı. 

‘İktidar Kabul Etmese de Büyük Bir Ekonomik Krizin Eşiğindeyiz!’

Cumhuriyet Halk Partili Mehmet Demir, son dönemde hızla artan kredi kartı borçları ve bankalarla icralık olan vatandaş sayısında yaşanan artışa ilişkin değerlendirmede bulundu.

CHP’li Mehmet Demir, Fethiye'nin Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi 

Fethiye'nin önde gelen isimlerinden Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı ve Eski Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, ilçenin gündemini ve muhtarların toplumdaki önemini değerlendirmek üzere Fethiye'nin muhtarlarıyla bir araya geldi.

Mehmet Demir'in Eğitim-Öğretim Yılı Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı ve Eski Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının başlangıcı nedeniyle bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Mehmet Demir'den CHP'nin 100. Kuruluş Yıldönümü Mesajı!

Cumhuriyet Halk Partili siyasetçi Mehmet Demir, CHP'nin 100. kuruluş yıldönümü sebebiyle kutlama mesajı yayımladı.

Maçoğlu 28. Dönem Milletvekili Adayı Demir'i Ziyaret Etti

Komünist Başkan lakabıyla tanınan Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, Fethiye’de 28. Dönem CHP Muğla Milletvekili Adayı olan Mehmet Demir’le bir araya geldi.

CHP'li Demir Birinci Sıradayız Ama Konut Artışında!

Cumhuriyet Halk Partili siyasetçi Mehmet Demir artan konut fiyatlarına ilişkin değerlendirmede bulunarak iktidara yüklendi. Fiyat artışında Türkiye'nin dünya birincisi olduğunu ifade eden Demir:" iktidar acilen bu kronikleşmiş soruna çözüm bulmalı "dedi.

Mehmet Demir’in Ankara Çıkartması Siyasi Bir Mesaj Mı?

28. Dönem CHP Muğla Milletvekili adayı Mehmet Demir'in Ankara ziyareti, yerel siyasette ilgi çekti. Demir'in Ankara ziyaretinin nedeni merak ediliyor.

Mehmet Demir, 'AKP Demek Yasak Demek AKP Demek Zulüm Demek!'

Cumhuriyet Halk Partili Siyasetçi Mehmet Demir, CHP’nin İstanbul'da açmak istediği "MuazZAM" adlı serginin Kaymakamlık tarafından yasaklanmasına ilişkin değerlendirmede bulundu. Mehmet Demir:" İğneden ipliğe her şeye zam gelmişken daha neyi saklamaya çalışıyorsunuz" dedi.

Mehmet Demir AKP İktidarı Doğayla Savaş Halinde!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) önceki dönem Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Akbelen Ormanındaki doğa kıyımına ilişkin açıklamada bulundu. Demir:" İktidar doğayla savaş halinde" dedi. 

CHP’li Demir, “İlçe Seçimlerine Müdahil Olmayacağım”

Cumhuriyet Halk Partili siyasetçi Mehmet Demir, önümüzdeki aylarda yapılması planlanan CHP Fethiye İlçe kongresine müdahil olmama kararı aldığını açıkladı. Konuyla ilgili olarak bir basın açıklaması düzenleyen Demir, ilçe başkanı adayı olmadığını belirtti. 

CHP'li Demir'den mülteci açıklaması

CHP'li Siyasetçi Mehmet Demir, "Suriye ve Ürdün, mültecilerin dönüşü için anlaştı. Başta Suriyeliler olmak üzere tüm sığınmacı ve kaçak göçmenlerden kurtulmalıyız. Ensar yalanı ile milletimizin geleceği karartılamaz."

CHP’li Demir, "liyakat Gelmeden Enflasyon Düşmez!"

Cumhuriyet Halk Partili siyasetçi Mehmet Demir, ENAG'ın Haziran ayı enflasyon verilerini açıklamasının ardından değerlendirmede bulundu. CHP'li Demir:" TÜİK her ne kadar görmezden gelse de enflasyon artık gözle görülür seviyelere çoktan ulaştı." dedi.

CHP'li Demir'den Kurban Bayramı mesajı 

Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Siyasetçi Mehmet Demir, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. 

CHP'li Demir: Ekonomi Şahlanıyor Dediler Gerçeklerle Yüzleştiler!

Cumhuriyet Halk Partili Siyasetçi Mehmet Demir,  Türkiye'nin geçtiğimiz yıllara nazaran ekonomik olarak geldiği duruma ilişkin değerlendirmede bulundu. CHP'li Demir:" Her şeyi özelleştirdiler, kendimize dair hiçbir şey kalmadı. Biz bu politikaya geriye gitmeye mahkumuz." dedi.

Mehmet Demir, seçim sonrası açıklama yaptı

CHP Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, seçim sonrası açıklama yaptı. 

Vekil adayı Demir Ailesiyle Oyunu Kullandı

Cumhuriyet Halk Partisi 5. sıra Muğla Milletvekili adayı Mehmet Demir, ailesiyle birlikte oyunu kullanarak anneler gününü de kutladı.

Milletvekili Mehmet Demir,Engelli Vatandaşlarla bir Araya Geldi

10-16 Mayıs Engelliler Haftası programına katılan CHP Muğla Milletvekili Mehmet Demir, engelli vatandaşlarla bir araya gelerek keyifli vakit geçirdi.

Demir, çiftçiye ÖTV’siz traktör verileceğini açıkladı

Milletvekili Adayı Mehmet Demir 11. Fethiye Tarım, Hayvancılık, Seracılık, Gıda İhtisas Fuarı Çamköy Kapalı Pazar yerinde Cumhurbaşkanlığı seçimi kazanılması halinde çiftçiye ÖTV’siz traktör verileceğini açıkladı.

Milletvekili adayı Demir ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Muğla'nın her ilçesini ziyaret eden Demir, Muğla için gerçekleştirmek istedi vaatlerle de takdir topluyor.

CHP Vekil Adayı Demir Erzurum’da gerçekleştirilen saldırıyı kınadı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Erzurum’da gerçekleştirilen saldırıya yönelik kötülerin kaybedeceğini hoşgörü ve sevginin kazanacağını söyledi.