Mehmet Eriş Haberleri

Mehmet Eriş Haberleri

Asrın Felaketi Muğla’da AFAD Müdürlüğü Tarafından Anıldı

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli 7.7 ile 7.6 şiddetinde asrın felaketi olarak adlandırılan depremin 1. Yılında Muğla il AFAD Müdürlüğünde toplantı gerçekleştirildi.

Menteşe’de 2. Dönem Öncesi Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Okullarda güvenli eğitim ortamın sağlanmasına yönelik alınan koruyucu ve önleyici tedbirlerin değerlendirildiği '2023-2024 Eğitim-Öğretim İkinci Yarı Yılı Okul Güvenliği Toplantısı' Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş başkanlığında yapıldı.

Derece Yapan Öğrenciler Kaymakam Eriş ile Bir Araya Geldi

YKS 2023 Türkiye derecesine giren öğrenciler Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş’i makamında ziyaret etti.

Basın Emekçileri Platformu protokol ziyaretlerini sürdürüyor

Muğla Basın Emekçileri Platformu üyeleri, Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü ziyaret ederek, platform ve çalışmaları hakkında bilgi aktardı.

Vali Tavlı, şehit aileleri ve gaziler ile iftarda buluştu

İftar Programına Muğla Valisi Orhan Tavlı ve eşi Ayşe Tavlı 'nın yanı sıra Ula Kaymakamı Baha Başçelik, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanı Yarbay Süleyman Ercan, kurum müdürleri, şehit aileleri gaziler ve gazi aileleri katıldı.

''ERMAŞ MUĞLASPOR'' İSİM SPONSORLUĞU LANSMANI YAPILDI

''Ermaş Muğlaspor'' isim sponsorluğu imza töreni ve lansman toplantısı, kulüp tesislerinde gerçekleşti.