Mehmet Yavuz Demir Haberleri

Mehmet Yavuz Demir Haberleri

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Otgöz,Yeni Üye Olan Kişilere Parti Rozeti Taktı

Seçim çalışmalarına Muğla’nın Milas ilçesinde devam eden AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ile birlikte, AK Partiye yeni üye olan kişilere parti rozeti taktı.

AK Parti Genel Başkan Vekili Yıldırım: “Milletimizin desteğiyle her seçimden alnımızın akıyla çıktık”

AK Parti Genel Başkanvekili, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım düzenlenen program kapsamında Milas'a geldi. Atapark Meydanı'nda gerçekleştirilen mitingde Yıldırım'ın alana gelmesi öncesinde AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, AK Parti Muğla Milletvekilli Yelda Erol Gökcan ile Mehmet Yavuz Demir ve de AK Parti Teşkilat Başkanı İzmir Milletvekili Atilla Kaya birer konuşma yaptı.

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir’in 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Demir, “Devletimizin tüm kurumları ve asil milletimizin fedakârlıklarıyla; bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçlerde de, ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden hiçbir şer odağına karşı, asla taviz verilmeyecektir.” dedi.

Milletvekilleri Demir Ve Gökcan’dan Müjde…

Muğla AK Parti Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan “Muğla-Denizli-Marmaris Farklı Seviyeli Kavşak” ile ilgili proje hazırlandığını bildirdi.

AK PARTİ SEYDİKEMER BAYRAM İÇİN BULUŞTU

AK Parti Seydikemer İlçe Teşkilatı ve Seydikemer Belediyesi tarafından bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramın birinci günü düzenlenen bayramlaşma programında AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, partililer ve vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı.

AK PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA

Ak Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’nda bayramlaşma programı gerçekleşti. Bayramlaşmaya Ak Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Ak Partili Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

Ak Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir Ve Yelda Erol Gökcan’dan Bir Müjde Daha… Göktepe Sulama Projesi Tamamlandı Bölge Çiftçimize Hayırlı Olsun

Menteşe İlçesi’ne bağlı Göktepe Mahallesi’nde tarım arazilerinin su ihtiyacını karşılamak amacı ile 11 kilometre uzunluğundaki su iletim hattı, 5 bin 500 metreküp su depolama havuzu ve 1 regülatör inşaatı çalışmaları tamamlandı. AK Parti Muğla Milletvekilleri Demir ve Gökcan yaptıkları açıklamada; “Bugün bir projemizin daha tamamlanmasının sevinici ve gururunu yaşıyoruz” dedi.

Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı yapıldı

Ak parti grup Başkan Vekili Mahir Ünal’ ın yanı sıra Muğla İl koordinatörü 27. Dönem Kahramanmaraş milletvekili Sayın Mehmet Cihat Sezal, Muğla İl Milletvekili Sayın Mehmet Yavuz Demir, İl Başkanı Kadem Mete’nin katılımları ile gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı Muğla’da yapıldı. Ayrıca Muğla İlinde tüm Ak Parti İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve tüm İlçelerden Ak parti ilçe Teşkilatlarının Başkanları ve yönetimleri ile birlikte çok yoğun katılımla gerçekleşti.

AK Parti Muğla Milletvekili Demir’in Cumhuriyet Bayramı mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı. Demir mesajında, “Milletçe, birlik ve bütünlüğümüze, barış ve kardeşliğimize sahip çıkacak, Cumhuriyetimizin temel değerlerini her türlü tartışmanın üzerinde tutmaya devam edeceğiz.” dedi.

Seydikemer’e yapılacak yatırımlar konuşuldu

AK Parti Seydikemer İlçe Danışma Kurulu toplantısında konuşan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “Seydikemer’de 7 buçuk yılı beraber aşındırdık. Ama şöyle baktığımız zaman diğer ilçelere oranla çok az eksiğimiz kaldı. İnşallah onları da getirirsek, bir ilçede tamamen olması gereken kurumlar Seydikemer’de olacak” ifadelerini kullandı.

Milletvekilleri Demir ve Gökcan’dan müjde

AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan; Üniversite gençliğimiz için yeni yurtlar kazandırmaya devam ettiklerini belirterek, “Muğlamızda KYK’ya ait yeni bir yurdun daha açılışını yaptık. Muğlamıza, Üniversitemize ve sevgili öğrencilerimize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Milletvekili Demir’den Gaziler Günü Mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisi Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı. Demir, mesajında “Ülkemizin bugünkü sınırlarında olması gazilerimizin ve şehitlerimizin onurlu duruşuyla gerçekleşmiştir. Hepinize sonsuz minnettarız.” dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir'den 30 Ağustos Mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı. Demir, “30 Ağustos Zaferi, özellikle bugün ülkemizin birliğine, dirliğine, bu topraklardaki varlığına kasteden şer odakları için ders olmalıdır.” dedi.

Ak Parti Muğla Milletvekillerinden Yeni Müjdeler

Muğla’ya devam eden yatırımların müjdeleyen AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, 8 ilçede 19 okul müjdesi verdi.

500 Yataklı Yeni Hastane Projesinde ilk adım

AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen ile birlikte Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret ettiler.

Milletvekilleri Demir ve Gökcan, “Enerji yatırımlarımız devam ediyor”

Muğla AK Parti Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, Muğla’nın enerji yatırımlarına ilişkin açıklama yaptı.

Demir ve Gökcan, yatırımlar devam edecek

Her geçen gün yeni yatırımları müjdeleyen AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan yeni yatırımlara imza atmayı planlıyor. 

Milletvekilleri Demir ve Gökcan'dan müjde, yeni Adalet Sarayı projelerimiz hazır

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile TBMM'de, Muğla'ya yapılacak yatırımları görüştüklerini belirttiler. Milletvekili Demir ve Gökcan görüşmeye ilişkin yaptıkları açıklamada 'Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz ve Kavaklıdere Belediye Başkanımız Mehmet Demir ile birlikte bugün Adalet Bakanımızla Muğla'mız ve ilçelerimiz için çok verimli bir toplantı yaptık. Muğla'mıza ve ilçelerimize Yeni Adalet Sarayları kazandırıyoruz. Muğla'mızın ihtiyaç duyduğu personel eksiği de tamamlanacaktır' değerlendirmesinde bulundular.

Milletvekilleri Demir ve Gökcan’dan yeni yatırım müjdeleri…

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan:  son 2,5  yılda Muğla’ya 6 Milyar TL’den fazla kaynak aktarılmasını sağladıklarını söylediler.

İlçe Başkanı Öztürk’ten Milletvekilleri Demir ve Gökcan’a ziyaret 

AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi için Ankara’da bulunan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk; Türkiye Büyük Milet Meclisi’nde Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan’a ziyarette bulundu. 

İşte Muğla’ya yapılacak yatırımlar

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan, AK Parti’li 6 Belediye Başkanından ve Gençlik Kolları Başkanı Burak Kaplan’dan oluşan Muğla heyeti, TBMM’de Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu ile bir araya geldi. 

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir’de fezleke şoku

8 Milletvekilinin dokunulmazlığının kaldırılmasıyla ilgili 10 fezleke Meclis Başkanlığına sunuldu. 8 milletvekilinin içinde AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir’de yer alıyor.

Fethiye, Dalaman Ve Menteşe Devlet Hastaneleri 2022 yatırım programına alındı

AK Parti Muğla Milletvekilleri Yelda Erol Gökcan İle Mehmet Yavuz Demir, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret ettiler. Milletvekilleri, Bakan Koca’yı TBMM'de ki ziyaretlerinde, Muğla’nın tüm ilçelerinin ve merkez hastanesinin hekim, personel, ekipman gibi kapasite artırıcı ihtiyaçlarını görüştüler. 

Esenköy Futbol Sahası geçici kabulü yapıldı 

Fethiye’nin Esenköy Mahallesi'nde, 500 kişilik tribün, nizami sentetik futbol sahası ve soyunma odalarından oluşan Esenköy Futbol Sahası’nın geçici kabulü yapıldı. Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, bu projenin kazandırılmasında emeği geçen tüm yetkililere teşekkür etti. 

Ak Parti Muğla’da Kadem Mete güven tazeledi

AK Parti Muğla İl Başkanlığı’nın tek liste ile gidilen ve 655 delegenin, 469’unun oy kullandığı 7’inci Olağan Genel Kurul’da mevcut Başkan Kadem Mete 448 oy alarak güven tazeledi. 

AK Parti İl Kongresi’ne Kadem Mete listesi ile gidiliyor

AK Parti Muğla İl Başkanlığı’nın tek liste ile gidilen ve 655 delegenin oy kullanacağı 7’inci Olağan Genel Kurulu Menteşe Spor Salonu’nda devam ediyor. Listesinde eksikler bulunan Elvan Göçer’in adaylığı ise Divan Kurulu Başkanlığı tarafından kabul edilmedi.

Fethiye’nin ambulans filosu daha da güçleniyor 

Fethiye’ye tam donanımlı 2 yeni ambulans kazandırıldı. AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “Fethiye’ye tam donanımlı 2 yeni ambulans eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemizde sağlıkta kaliteyi en üst sıralara çıkarmanın gayreti içinde olduk ve olacağız” dedi. 

Demir “Kılıçdaroğlu’nun demokrasinin kelime anlamını bile bilip bilmediği şüpheli”

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı.

Her alanda yatırımlarımız kesintisiz devam ediyor

AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve  Yelda Erol Gökcan Muğla Merkezde ihaleye çıkılan yeni öğrenci yurt binasına ilişkin  açıklama yaptı.

Muğlamızın ve hemşehrilerimizin her zaman yanındayız

AK Parti Muğla Milletvekilleri Yelda Erol Gökcan ve Mehmet Yavuz Demir, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Muğla İl Müdürlüğü’nün çalışmalarına ilişkin açıklama yaptı.