Menteşe Kültür Ve Sanat Şenliği Haberleri

Menteşe Kültür Ve Sanat Şenliği Haberleri

Buray Sevenlerini Çoşturdu

8. Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında şenliğin son günü Türk halkının sevilen sanatçısı Buray sahne aldı.

Perdenin Ardındakiler’den Harika Konser

8. Menteşe Kültür ve Sanat Şenliğinin ikinci gününde sevilen müzik grubu Perdenin Ardındakiler sahne aldı. 

Derya Uluğ Unutulmaz Gece Yaşattı

8. Menteşe Kültür ve Sanat Şenliğinin birinci gününde Derya Uluğ sahne aldı. Uluğ, performansıyla vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Toplu sünnet töreni düzenlendi

Menteşe Belediyesi tarafından bu yıl 8.incisi düzenlenen 'Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği' çerçevesinde 12 çocuk toplu sünnet töreni ile sünnet edildi.

Derya Uluğ Sahne Alacak

8.Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında, 6 Ekim Cuma günü konserde sevilen sanatçı Derya Uluğ sahne alacak.

8. Menteşe Kültür Ve Sanat Şenliği Başlıyor

Menteşe Belediyesi tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenen Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği 6 Ekim Cuma günü başlıyor.

YEREL SANATÇILARDAN KOLLEKTİF SERGİ

7'inci Menteşe Kültür ve Sanat Şenliğinde yerel sanatçıların 'bir arada' adlı kollektif resim ve heykel sergisi sanatseverlerle buluştu. İskender Alper Konakaltı Kültür Merkezinde açılan sergide 18 yerel sanatçının 54 eseri bulunuyor.

MENTEŞELİ KAVUN ÜRETİCİLERİ KIYASIYA YARIŞTI

Muğla'nın Menteşe ilçesinde gerçekleştirilen 7. Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği'nin son gününde Kavun Yarışması düzenlendi. Kavun yarışmasına kendi ürettikleri kavunlarla dereceye giren üreticilere ödülleri verildi.

MENTEŞE’DE ‘EYPİO’ RÜZGÂRI

7'inci Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği çerçevesinde Menteşe'de sahne alan rap müzik sanatçısı Eypio Menteşeli hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Ünlü rap şarkıcısı Eypio şarkılarıyla alanı dolduran binlerce Menteşeliyi coşturdu.

ÇOCUKLAR, DÜNYASINI TUALLERE YANSITTI

7'inci Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği çerçevesinde Zahire Pazarında açılan ‘Çocukların Dünyası' resim sergisi yoğun ilgi gördü. 4-13 yaş arası çocukların farklı tekniklerle yapmış oldukları resimler katılımcıların büyük beğenisini topladı.

Menteşe’de toplu sünnet şöleni

7'inci Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği'nin ikinci günü toplu sünnet töreni ve çocuk etkinlikleri ile başladı.

7. MENTEŞE KÜLTÜR VE SANAT ŞENLİĞİ BAŞLADI

Menteşe Belediyesi'nin bu yıl 7'ncisini düzenlediği Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği baca yakma töreni ile başladı.

7'İNCİ MENTEŞE KÜLTÜR VE SANAT ŞENLİĞİ BAŞLIYOR

Menteşe Belediyesi tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği 30 Eylül Cuma günü başlıyor. Renkli etkinlikler, söyleşiler, kitap fuarı, konserler ve kitap imza günlerinin yer aldığı şenlik; Büyükşehir Belediyesi önündeki geleneksel baca yakma töreni ve şenlik yürüyüşü ile başlayacak.

Prof. Dr. Aydın ve Yazar Ezmeci Okurlarıyla Buluştu

Polimat Bilim İnsanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Aydın ve Yazar ve Psikolog Esra Ezmeci 6. Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında İskender Alper Konakaltı Kültür Merkezindeki söyleşi ve imza gününde okurları ve sevenleri ile bir araya geldiler.

İclal Aydın, Menteşe’de Okurlarıyla Buluştu

Menteşe Belediyesi 6. Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında kültür – sanat dünyasının sevilen isimlerini Menteşelilerle buluşturmaya devam ediyor. Oyuncu – Yazar İclal Aydın 6. Menteşe Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında düzenlenen kitap imza gününde Menteşelilerle bir araya geldi. Menteşe Belediyesi’nin konuğu olarak İskender Alper Konakaltı Kültür Merkezi’nde düzenlenen kitap imza gününe katılan İclal Aydın Menteşelilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Yazar Eren Erdem Okurlarıyla Buluştu

6. Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında gazeteci– yazar 25 ve 26. Dönem İstanbul Milletvekili Eren Erdem Menteşe’de okurlarıyla buluştu. Yazar Eren Erdem, sınırsızlık meydanında düzenlenen kitap imza gününde zaman zaman okurlarıyla sohbet etti.

Menteşe, Mahşer-i Cümbüş İle Güldü

Mahşer-i Cümbüş doğaçlama tiyatro topluluğu 6. Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında Cumhuriyet Meydanında sahne aldı. Modern doğaçlama tiyatronun öncülerinden olan Mahşeri Cümbüş topluluğu, Cumhuriyet Meydanında gösteriye katılan tiyatro severlere kahkahalarla dolu bir gece yaşattı.

Menteşe Belediyesi Kitap Fuarı açıldı

Menteşe Belediyesi'nin bu yıl 6.'sını düzenlediği Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında açılan Kitap Fuarı, Sınırsızlık Meydanında kitapseverleri bekliyor.