Milas Osb Haberleri

Milas Osb Haberleri

MİTSO, Bodrum Ziraat'ı Milas OSB Yatırımcısına Desteğe Çağırdı

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, T.C. Ziraat Bankası Bodrum Ticari Şubesine, Milas Organize Sanayi Bölgesinde fabrika kuracak yatırımcıya ve ihracata yönelik coğrafi işaretli ürünlere yatırım yapacak oda üyelerine kredi desteği sağlanmasını istedi. Banka yöneticileri Milas ve Bodrum bölgesindeki yatırımcıları desteklemek istediklerini belirterek Milas OSB yatırımcısına da kredi desteği sağlayabileceklerini ifade ettiler.

Milas OSB'de Tapular 25 Ocak Pazartesi Günü Dağıtılacak

Yapımına 1996 yılında Milas Ticaret Odasının girişimiyle başlanan Milas Organize Sanayi Bölgesinde oluşturulan 54 sanayi parselinin tapuları, 25 Ocak Pazartesi günü saat 16.00'da noter huzurunda yapılacak kura çekimiyle hak sahiplerine dağıtılacak. Kura çekimi, belediye düğün salonunda, noter huzurunda yapılacak. 

Milas OSB’nin gelmiş olduğu son aşama değerlendirildi

Muğla Valisi Orhan Tavlı Başkanlığında, Milas'ın sanayi ve ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan Milas Organize Sanayi Bölgesinin tamamlanan altyapı çalışmaları ve gelinen son durumu ile ilgili değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Milas OSB’ye Güneş Enerjisi Santrali kurulması için karar alındı

Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında, Kamu - Üniversite - Sanayi İşbirliği (KÜSİ) İl Planlama ve Geliştirme Kurulu 2020 yılı Aralık ayı toplantısı telekonferans yöntemi ile yapıldı. Toplantıda, Milas Organize Sanayi Bölgesi’ne güneş enerjisi santrali kurulmasına karar verildi.

Milas OSB Müteşebbis Heyeti, sanayi parsellerinin tahsis ilkelerini belirledi

Milas Organize Sanayi Bölgesi'nde 54 sanayi parselinin tapularının çıkarılmasına başlandı. Tapuların çıkarılmasının ardından parseller hak sahiplerine teslim edilecek. OSB Müteşebbis heyeti ise arsaların tahsis ilkelerini belirledi.

Milas OSB'de sona gelindi

Muğla'nın Milas ilçesinde Organize Sanayi Bölgesin'de sona gelindi.