Millieğitim Haberleri

Millieğitim Haberleri

ATMACA’DAN BASIN AÇIKLAMASI

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Ahmet Atmaca basın açıklaması yaptı.

Milli Eğitim Ve Belediye’den İşbirliği

Dalaman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Belediye arasında yapılan işbirliği kapsamında DABEL A.Ş bünyesinde çalışan personeller belge almak için okullara kayıt edildi. Öğrenciler eğitimleri sonunda başarılı olmaları halinde ustalık belgesi almaya hak kazanacaklar.

“Tesisleri Gezdim Sporumu Seçtim”

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu “Tesisleri Gezdim Sporumu Seçtim” projesi başladı. Bu proje ile öğrenciler yetenekli oldukları spor dallarında kendilerini geliştirme imkanı bulmuş olacaklar.

Milli Eğitim’den Fethiyespor’a Destek

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya Fethiyespor antrenmanını ziyaret ederek futbolculara baklava ikram etti.Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı ile de sohbet eden Faruk Kaya her zaman Fethiyespor’a destek olacakları sözünü verdi.

Öğrenciler karnelerini evde aldılar

2020-2021 eğitim öğretim yılına 31 Ağustos tarihinde uzaktan eğitimle başlayan öğrenciler, Covid 19 tedbirleri kapsamında 1. yarıyıl dönemi sonu karnelerini evlerinde aldılar. 

Öğrenciler, sanal karnelerini aldı

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılının ilk döneminde öğrenciler, pandemiden dolayı uzaktan eğitim alınca karneleri de sanal oldu. Pandeminin gölgesinde yarıyıl tatiline giren öğrenciler, karnelerini de sanal ortamda alırken, 1. Dönemin sona ermesiyle birlikte Türkiye’deki tüm okullarda olduğu gibi Fethiye’de de Covid-19 tedbirlerinden dolayı temsili karne töreni düzenlendi. Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, Gazi Ortaokulu’nda gerçekleşen temsili törende basına yaptığı açıklamasında; öğrenci ve velilere tatilde neler yapmaları gerektiği yönünde önerilerde bulundu.