Mücadele Haberleri

Mücadele Haberleri

Muğla’da ‘Mobil Göç Araçları’ ile daha hızlı kontrol

 Göç İdaresi Başkanlığı tarafından Muğla’ya tahsis edilen, Fethiye ve Bodrum’da konuşlandırılan iki Mobil Göç Aracı düzensiz göç ile mücadelede işlemlerin daha hızlı yürümesine katkı sunuyor.

Uyuşturucu Operasyonlarında 7 Tutuklama

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü 22-25 Mart tarihleri arasında Muğla genelinde Narkotik Suçlarla Mücadele çalışmaları kapsamında uyuşturucu tacirlerine yönelik 19 ayrı operasyon düzenlendi.

Milas’ın efeleri sonunda Efeler Ligi hedefine ulaştı

Uzun yıllardan bu yana Türk Voleybolunun en prestijli ligi olan Efeler Ligi’ne çıkabilmek için olağanüstü mücadele eden Milas Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, hayalini gerçeğe dönüştürdü. Konya’da düzenlenen play-off yarı final ve finallerde başarı göstererek Efeler Ligi’ne çıkmaya hak kazandı.

Belediyeden 382 yapıya mühürleme

Bodrum Belediyesi tarafından kaçak yapılaşmayla mücadele çalışmaları kapsamında, yılbaşından bu yana 382 yapıya mühürleme işlemi yapıldı.

Fethiyespor Teknik Direktörü Dinçel Açıklamalarda Bulundu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 31.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, Uşakspor’u konuk etti. Lacivert beyazlılar maçı Ramazan, Nurettin, Ahmet ve Murat'ın attığı gollerle 4-0 kazandı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, kazandıkları Uşakspor maçı ile 32.Haftada deplasmanda karşılaşacakları Belediye Derincespor karşılaşması hakkında konuştu.

Fethiyespor’un Rakibi Uşakspor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 31.Hafta müsabakasında Fethiyespor, Uşakspor ile evinde karşılaşacak. Mücadele, 17 Mart Pazar günü (yarın) saat 14.00'te Fethiye Şehir Stadı'nda oynanacak.

Çağdaş Bodrumspor maça sıkı hazırlanıyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Çağdaş Bodrum Spor, ligin ikinci yarısındaki zorlu mücadelelerine hız kesmeden devam ediyor. 24. hafta karşılaşmaları kapsamında, evinde Pınar Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek olan takım, taraftarlarına unutulmaz bir müsabaka izletmeye hazırlanıyor.

Fethiyespor, Uşak’a Bilendi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 31.Hafta müsabakasında Fethiyespor, Uşakspor ile evinde karşılaşacak. Mücadele, 17 Mart Pazar günü saat 14.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak. Lacivert beyazlılar yaptığı antrenmanlar ile bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Muğla polisinden Marmaris ve İzmir’de uyuşturucu operasyonu

 Muğla polisi tarafından Marmaris ve İzmir’de 15 adrese düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alınırken, ruhsatsız tabanca, tüfek ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Karaca, “Sportif Başarı Tesisleşmeden Geçer”

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’u ziyaret etti.

Dinçel, ‘Uşak Maçı Hafife Alınmaması Gereken Bir Maç’

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 30.Hafta müsabakasında İskenderunspor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, oynanan bu karşılaşma ile haftaya oynayacakları Uşakspor maçı ile ilgili düşüncelerini aktardı.

Başkan Akdenizli: “İstiklâl Marşı’mız, Milli Mücadele Ruhumuzu Canlandırmıştır”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, milli mücadelemizin zaferini ve milletimizin bağımsızlığını anlatan İstiklâl Marşı’mızın kabul edilişinin 103’üncü yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Muğlaspor’a Genç Sağ Bek

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren lider Muğlaspor, Manavgat Belediyespor ile oynayacağı zirve yarışını yakından ilgilendiren karşılaşma öncesinde kadrosuna bir ismi daha dahil etti.

Özmen, ‘Gol attığım için mutluyum’

Fethiyespor'un tecrübeli stoperi Sezer Özmen, 68 Aksaray Belediyespor karşılaşmasında bir gol atarak takımına 3 puanda katkı sağladı. Mücadele sonrasında ise açıklama yapan Özmen, FRT TV’ye konuştu.

Fethiyespor kazanmasını bildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 29. Haftasında 68 Aksaray Belediyespor’u konuk etti. Mücadelenin ilk yarısına geride giren Fethiyspor, ikinci yarıda baskıyı arttırdı. Sezer Özmen ve Ramazan Çevik ile fileleri havalandırmayı bilen lacivert beyazlılar, seyircisi önünde 2-1 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Fethiyespor'un heyecan yaratan 11'i belli oldu!

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 29.Hafta mücadelesinde Fethiyespor ile 68 Aksaray Belediyespor karşı karşıya geliyor. Saat 14.00'te Fethiye Şehir Stadyumu'nda oynanacak müsabakanın kadroları açıklandı.

Muğlaspor yönetiminden maça davet

Bölgesel Amatör Lig 5'inci Grupta mücadele eden Muğlaspor, bu hafta sonu en önemli maçına çıkıyor. 43 puanlı Muğlaspor, Pazar günü 42 puanlı ikinci sıradaki Manavgat Belediyespor'u Muğla Atatürk Stadyumu'nda konuk edecek.

Muğla Büyükşehir 202 çevre davası açtı

Muğla Büyükşehir Belediyesi kentin doğasını, çevresini ve kıyılarını korumak için 202 dava açarak, usulsüz imar uygulamaları ve çevreye zarar verebilecek düzenlemeleri engellemeye çalışıyor.

Fethiyespor’un Rakibi 68 Aksaray Belediyespor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 29.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, 6 Mart Çarşamba günü evinde 68 Aksaray Belediyespor ile karşılaşacak. Mücadelenin hazırlıkları bugün yapılan antrenman ile başladı.

Fethiyespor’un Rakibi Düzce Cam Düzcespor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 28.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, 2 Mart Cumartesi günü Düzce Cam Düzcespor’a konuk olacak. Lacivert beyazlılar yaptığı antrenmanlar ile bu müsabakaya hazırlanıyor.

Fethiye’de şap hastalığı ile mücadele sürüyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde şap hastalığı ile ilgili aşılama çalışmaları devam ediyor.

Kürekte şampiyon Köyceğiz’de belli olacak

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Kürek Büyükler Türkiye Şampiyonası gerçekleştirilecek.

Dinçel, ‘Hafta Sonu Düzcespor’u Yenmek İstiyoruz’

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 27.Hafta müsabakasında geçtiğimiz Pazar günü evinde Sarıyer ile 1-1 berabere kaldı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, berabere kaldıkları Sarıyer mücadelesi ile 2 Mart Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Düzce Cam Düzcespor maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Muğlaspor’dan maça çağrı

Bölgesel Amatör Ligi 5. Grupta mücadele eden Muğlaspor kendi sahasında karşılaşacağı Aydın temsilcisi Söke Spor müsabakası için tüm Muğlalıları Muğlaspor'u destekleyeme davet etti.

Fethiyespor’da Teknik Direktör Selahaddin Dinçel Açıklamalarda Bulundu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’da Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda 0-1 mağlup ettikleri Denizlispor maçını ve ligin 27.Hafta müsabakasında Pazar günü Fethiye Şehir Stadı’nda karşılaşacakları Sarıyer maçı ile ilgili duygu ve düşüncelerini anlattı.

Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 3 - Altay: 0

 Trendyol 1. Lig 23. hafta mücadelesinde Bodrum FK, sahasında karşılaştığı Altay’ı 3-0 mağlup etti.

Fethiyespor’un Rakibi Denizlispor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, 26.Hafta müsabakasında Denizlispor ile deplasmanda karşılaşacak. Müsabaka, 18 Şubat Pazar günü saat 14.00'te Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanacak.

İsmet Taşdemir: "Herkesin olmak istediği yerdeyiz"

Trendyol 1. Lig'in 23. haftasında Altay ile karşılaşacak Bodrum FK hazırlıklarını sürdürüyor.

Muğlalı Hokeyciler Berlin’de Mücadele Edecek

Muğlalı 4 hokey sporcusu milli forma ile Almanya Berlin’de mücadele edecek.

Özmen, ‘3 puanı almayı bildik’

Zorlu Menemen FK karşılaşmasından evinde 3 puan alan Fethiyespor’da yüzler gülüyor. Karşılaşmada önemli müdahalelerde bulunan Sezer Özmen, zorlu mücadeleyi değerlendirdi.