Muğla Fethiye Haberleri

Muğla Fethiye Haberleri

Ormanda Yaralanan Vatandaş İçin Ekipler Seferber Oldu

Muğla Fethiye ilçe Kabak koyunda yürüyüş yaparken ayak bileğini büken vatandaş için Jandarma JAK, UMKE, AFAD ekipleri seferber oldu.

CHP Fethiye’de Aday Adayları belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi, Fethiye’de Belediye Başkanlığı aday adaylığına 8 resmi başvuru yapıldı.

Eski MHP Seydikemer İlçe Başkanı Küçükbozbaş İstifa Etti

Eski MHP Seydikemer İlçe Başkanı ve aynı zamanda 2022 yılından bu yana aktif olarak İyi Parti üyesi olan Avukat Abdullah Küçükbozbaş, istifa ettiğini sosyal mecralardan duyurdu.

Vücut Geliştirme-Fitness Şampiyonu Beşkaza'mızdan

Wabba Vücut Şampiyonu Karataş’tan: ‘Tombul’ dediler , azmettim Wabba fitness şampiyonu bu yıl Muğla Fethiye’den  çıktı.

Muğla Serbest Güreş Tarihinde Bir İlk

14-16 Temmuz 2023 tarihleri arasında Ankara’da yapılan U13 Minik Erkler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında 2 altın, 2 bronz madalya ile müsabakaları tamamlandı. Yaklaşık 1.250 sporcunun katılımıyla gerçekleşen müsabakaların sonucunda Muğla Fethiye Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü olarak takım halinde “Türkiye Şampiyonu” gururu yaşandı.

Fethiye’ye 2 altın 2 bronz madalya ile döndüler 

Yaklaşık 1250 sporcunun katılımıyla gerçekleşen müsabakaların sonucunda Muğla Fethiye Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü, takım halinde “Türkiye Şampiyonu” oldu.

Fethiye'den İstanbul'a giden otobüs kaza yaptı

Muğla Fethiye'den İstanbul'a giden bir otobüs, Habipler yolu üzerinde kırmızı ışıkta yavaşlayan bir araca çarptıktan sonra bariyerleri aşarak karşı şeride geçti ve bu sırada karşı şeritten gelen 4 araca da çarptı.

Profesyonel Fethiye’li Sporcu Songül Arslan Ayten kimdir?

Kadın boks spordalında adından söz ettiren Songül Arslan Ayten Muğla Fethiye’li boksördür.

Ak Parti saha çalışmalarına çıkarma yaptı

Ak Parti Muğla Fethiye’de saha çalışmalarına çıkarma yaptı.

FETHİYE’DE "HAFIZLIĞA İLK ADIM" PROGRAMI

Muğla Fethiye İlçe Müftülüğü tarafından hafızlık eğitimi alan öğrencilere yönelik "Hafızlığa İlk Adım" programı düzenlendi.

RODOS’TAN DEPREMZEDELERE YARDIM SEFERBERLİĞİ

Kahramanmaraş merkezli 10 ili vuran depremler sonrası Yunanistan'ın Rodos adasındaki vatandaşlar topladıkları yardım paketlerini deprem bölgesine gönderilmek üzere feribotla Muğla Fethiye'ye gönderdi.

SEYYAH ÖMER, KÖPEĞİ YOLDAŞ İLE FETHİYE’DE

2 yıl önceki Ege ve Akdeniz’deki yangın felaketlerinin ardından doğa ve yeşil için uzun bir yürüyüş başlatan ‘Seyyah Ömer’ lakaplı Ömer Özer, geldiği Muğla Fethiye’den sonra Uşak ve İç Anadolu’ya doğru yürüyecek.  “81 İl 81 Fidan Ormanlar İçin Yürüyorum” diyerek yollara düşen ‘Seyyah Ömer’ lakaplı Ömer Özer, macerasına ortak olan ‘Yoldaş’ adlı köpeği ile birlikte geldiği Antalya’dan Antik Likya Yolu’nu yaklaşık 2 ayda tamamlayıp, Muğla Fethiye’ye geldi. 

SU ALAN TEKNEYİ KIYEM EKİPLERİ KURTARDI

Muğla Fethiye Göcek açıklarında içinde iki kişinin bulunduğu tekne su almaya başlayınca Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından yedeklenerek kurtarıldı.

BOKS ADAY HAKEM KURSU BAŞARI İLE TAMAMLANDI

19-20 Kasım 2022 Cumartesi ve Pazar günü Muğla Fethiye’de Türkiye Boks Federasyonu tarafından düzenlenen Boks Aday hakem kursu başarı ile tamamlandı. Hakemlik seminerini Gençlik spor müdürlüğü tarafından Türkiye Boks Federasyonu Baş Hakemi İbrahim Avcıoğlu dersleri işledi. 

Sulama kanalında kadın cesedi bulundu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde sulama kanalında kadın cesedi bulundu.

Fethiye'de kış ortasında arazi yangını

Muğla Fethiye ilçesinde kış ortasında arazi yangını çıktı. Foça Mahallesi'nde evlerin arasında meydana gelen yangın, çevre sakinlerinin itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.

“Sağlıkçılar hem evde hem hastanede Covid'le mücadele ediyor"

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisinden en çok sağlık çalışanları etkilendi. Muğla Fethiye Devlet Hastanesi'nde görevli bir sağlık çalışanının Covid-19 sebebiyle hayatını kaybetmesi üzerine CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, sağlıkçıların şartlarının iyileştirilmesine ve ölümlerin önlenmesi gerektiğine dikkat çekti.

TGK 21. BAŞKANLAR KURULU VİDEO KONFERANSTA BULUŞTU

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun 21. Başkanlar Kurulu Toplantısı, video konferans ortamında gerçekleştirildi. Türkiye genelinde 8 gazeteciler federasyonu ile 77 gazeteciler cemiyeti başkan ve temsilcisinin katıldığı TGK Başkanlar Kurulu toplantısında, basın/medya sektöründeki son gelişmeler, koronavirüsün sektöre etkileri, gazetecilerin yıpranma hakkı, gazetelerin dağıtım sorunu ile diğer sorunlar ve çözüm önerileri tartışıldı.

TEMA VAKFININ YENİ TEMSİLCİSİ FAALİYETLERİNE BAŞLADI

Fethiye’nin tanınmış Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlerinden Mehmet Yıldırım TEMA Vakfı Muğla Fethiye İlçe Sorumlusu olarak göreve başladı. Çevre Koruma Haftasını kutlayan Mehmet Yıldırım gazetemiz muhabirine açıklamalarda bulundu.