Muğlaspor Haberleri

Muğlaspor Haberleri

Taraftarlardan yerel derbiye davet

Muğla 48 Gençlik Taraftarlar Derneği'nden Muğlaspor Yatağanspor maçı öncesinde taraftarlardan çağrı yapıldı.

Muğlaspor’a Genç Sağ Bek

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren lider Muğlaspor, Manavgat Belediyespor ile oynayacağı zirve yarışını yakından ilgilendiren karşılaşma öncesinde kadrosuna bir ismi daha dahil etti.

Muğlaspor yönetiminden maça davet

Bölgesel Amatör Lig 5'inci Grupta mücadele eden Muğlaspor, bu hafta sonu en önemli maçına çıkıyor. 43 puanlı Muğlaspor, Pazar günü 42 puanlı ikinci sıradaki Manavgat Belediyespor'u Muğla Atatürk Stadyumu'nda konuk edecek.

Muğlaspor’dan maça çağrı

Bölgesel Amatör Ligi 5. Grupta mücadele eden Muğlaspor kendi sahasında karşılaşacağı Aydın temsilcisi Söke Spor müsabakası için tüm Muğlalıları Muğlaspor'u destekleyeme davet etti.

Muğlaspor dayanışma gecesi düzenlendi

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Muğlaspor tarafından dayanışma gecesi düzenlenirken, dayanışma gecesine Petek Dinçöz damga vurdu.

Genç Sporculara Vakıf Desteği

Muğla’da altyapıdaki yetenekli çocuk ve genç sporcuların akademik ve sportif eğitimlerine destek verilmesi ve sporcu beslenme ilkelerine beslenmeleri amacıyla Muğlaspor ile yapılan protokol çerçevesinde Muğla Valiliği İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca ‘Desteğin Rengi Yeşil Beyaz Projesi’ hazırlandı.

Muğlaspor devre arası transferlerine devam ediyor

Devre arası transfer döneminde daha önce Utkun Konyalı ve Onur Garip ‘i kadrosuna dahil ettiğini açıklayan Bölgesel Amatör Lig 5. Grup lideri Muğlaspor, bir ismi daha renklerine bağladı.

Muğlaspor deneyimli golcüyü transfer etti

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’un lideri Muğlaspor, devre arası transfer çalışmalarına devam ediyor.

Muğlaspor Devre Arasında İlk Hamlesini Yaptı

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’un ilk devresini en yakın takipçisinin 6 puan önünde namağlup zirvede tamamlayan Muğlaspor, Bölgesel Amatör Lig 2. Grup ekiplerinden Uzunköprüspor forması giyen kanat forvet oyuncusu Utkan Konyalı'yı renklerine bağladı.

Kumluca maçı öncesi maça davet

Bölgesel Amatör ligi 5. Grupta mücadele eden Muğlaspor ilk yarının son maçını kendi sahasında Kumluca Belediyesi ile karşı karşıya gelecek. Maç Öncesi 48 Gençlik taraftar grubu muğlalı sporseverleri maça davet etti.

Muğlaspor için şampiyonluk yolunda büyük fırsat

Bölgesel Amatör Lig 5'inci Grupta namağlup lider Muğlaspor, ilk yarının son maçı ile ikinci yarının ilk iki maçını, toplam üç maçı sahasında oynayacak.

Muğlaspor, 169 Takımlı BAL Liginde Namağlup İki Takımdan Birisi

Türkiye genelinde 3. Lige yükselmek için mücadele eden 12 grupta toplam 169 futbol kulübünün mücadelesi bu yıl statünün değişmesi ile rekabeti daha da önemli hale getirdi.

Muğlaspoor:2 İncirliova Belediyespor:1

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta kendi sahasında İncirliova Belediyespor’u konuk eden lider Muğlaspor, karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 yenik kapattığı karşılaşmayı 2-1 kazandı. Yeşil-Beyazlılar karşılaşmanın ilk yarısında ve ikinci yarısında iki penaltı atışından yararlanamadı.

Muğlaspor adım adım şampiyonluğa

Yıllarca 2. ve 3. Ligde mücadele eden Muğlaspor, Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta oynadığı 9 maçta 7 galibiyet ve iki beraberlik ile grubunda 23 puanla hem lider durumunda, hem de grubunun namağlup tek takımı. Türk futboluna Sercan Görgülü ve Rıdvan Dilmen gibi ünlü futbolcuları kazandıran Muğlaspor, 2020-2021 sezonunda Bölgesel Amatör Lige düştü. BAL liginde 3 yıl mücadele eden Yeşil-Beyazlılar, sezon öncesi hedeflerini 3. Lig olarak belirledi.

Yatağanspor Ve Muğlaspor Yönetimleri Yemekte Bir Araya Geldiler

Yatağanspor ve Muğlaspor yönetimleri, bu hafta sonu oynayacakları Bölgesel Amatör Lig Muğla derbisi öncesinde akşam yemeğinde bir araya geldi.

Muğlaspor farklı kazandı: 4-0

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Muğlaspor, evinde ağırladığı Uşak Sivaslı Belediyespor’u 4-0mağlup etti.

Başkan Kıyanç: "Sabırlı olun, biz bu işin üstesinden geleceğiz"

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Muğlaspor Başkanı Menaf Kıyanç ve yönetim kurulu üyeleri kulüp binasında basın mensupları ile bir araya geldi.

Muğlaspor kendi evinde oynadığı maçtan berabere ayrıldı

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup 5. hafta mücadelesinde Muğlaspor kendi evinde oynadığı maçta 0-0 berabere kaldı.

Muğlaspor Irlıganlıspor’u konuk edecek

 Muğlaspor, Bölgesel Amatör Lig 5. Grup 5. hafta mücadelesinde 12 Kasım Pazar günü Denizli temsilcisi Irlıganlıspor ile karşılaşacak. Muğla Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele saat 14.00’te başlayacak.

Muğlaspor, Irlıganlıspor’u Yenmek İstiyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Muğlaspor, ligin 5. Hafta mücadelesinde evinde Irlıganlıspor’u konuk edecek. Mücadelenin hazırlıkları sürüyor.

Muğlaspor Deplasmanda Güldü: 1-2

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup 4. Hafta mücadelesinde Muğlaspor, Söke Spor’u deplasmanda 1-2 yenerek yoluna namağlup devam ediyor.

Muğlaspor, tecrübeli ismi kadrosuna kattı

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup ekiplerinden Muğlaspor, Zonguldak Kömürspor forması giyen 33 yaşındaki orta saha oyuncusu Savaş Yılmaz’ı renklerine bağladı.

Kıyanç 3 haftayı değerlendirdi

Muğlaspor Başkanı Menaf Kıyanç tarafından 3 haftalık ligin durumu hakkında değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Muğlaspor Başkanı Kıyanç'tan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Menaf Kıyanç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. Yıl dönümü sebebiyle kutlama mesajı yayımladı.

Muğlaspor Taraftarlarının Önünde İlk Maçına Çıkıyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5.Grup ekiplerinden Muğlaspor, 3. Hafta mücadelesinde evinde Denizli ekiplerinden Yeşil Çivril Belediyespor ile karşılaşacak.

Muğlaspor Burdur’dan Beraberlikle Dönüyor

Bölgesel Amatör Lig 5.Grup 2.Hafta mücadelesinde Muğlaspor, Burdur MAKÜ’ye konuk oldu. Mücadele 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

Muğlaspor Nerede Taraftarı Orada

Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'ta mücadele eden Muğlaspor, konuk olduğu Didim BS'yi deplasmanda 1-3 mağlup etti. Muğlaspor’a gönül veren taraftar, takımını Didim’de yalnız bırakmadı.

Muğlaspor Kazanmasını Bildi: 1-3

Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’ta mücadele eden Muğlaspor, konuk olduğu Didim BS’yi Batuhan, Mehmet ve İbrahim’in golleriyle 1-3 mağlup etti.

Muğlaspor, Didim deplasmanda

BAL Ligi 5.Grup 1.Hafta mücadelesinde Muğlaspor, Aydın ekibi Didim Belediyespor’a konuk olacak. Mücadele, 15 Ekim Pazar günü 14.00’te Didim Atatürk Stadı’nda oynanacak. Muğlaspor, yaptığı antrenmanlar ile maça sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

Muğlaspor, Alaçatı’yı Yenmesini Bildi: 2-1

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor, aynı ligdeki rakibi Alaçatıspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Muğlaspor, karşılaşmayı 2-1 kazandı.