Muhammet Tokat Haberleri

Muhammet Tokat Haberleri

Muhammet Tokat’ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Her biri kendi alanında uzman, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışını benimseyen gazetecilerimiz, demokrasinin temel taşlarından biridir. Güçlü bir demokrasi için özgür ve bağımsız bir medyanın varlığı elzemdir. Bu noktada özgür gazetecilerimiz, toplumu aydınlatma ve bilgilendirme görevini titizlikle yerine getirmektedir.

Başkan Tokat'tan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Başkan Tokat’ın Dünya Yaşlılar Günü Mesajı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Tokat’ın 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Milas belediye başkanı Muhammet Tokat 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Tokat’tan Zabıtalara Ziyaret

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Belediyesi bünyesinde ilçe merkezi ve mahallelerde görev yapan zabıta personellerinin Zabıta Haftası’nı kutladı.

Başkan Muhammet Tokat’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Tokat, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Başkan Tokat Boğulma Tehlikesine Karşı Uyardı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Boğulma vakalarında artış olduğunun altını çizerek boğulma vakalarına karşı uyarılarda bulundu.

Milasspor’da Görev Dağılımı Yapıldı

Süper Amatör Lig’de yer alan Milas Belediyesi Beçin Gençlik Spor’un ismi 29 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirilen Genel Kurul sonucunda Milas Belediyesi Milas Spor olarak değişti.

Başkan Tokat’tan Basın Bayramı Mesajı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 24 Temmuz Türk Basınından Sansürün Kaldırılması Günü ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Tokat: “Her türlü tedbiri aldık”

Milas’ın Boğaziçi Mahallesi sınırlarında başlayan orman yangını devam ederken, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat yangın bölgesine giderek incelemelerde bulundu.

Başkan Tokat’tan, Kurban Bayramı Mesajı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan makamını devretti

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen temsili makam devri töreninde görevini Cumhuriyet İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Uygar Kaya’ya devretti.

BAŞKAN TOKAT PROJELERİ YERİNDE İNCELEDİ

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Belediyesi tarafından planlanan, yapımı devam eden ve açılışa hazır hale gelen projeleri yerinde inceledi.

BAŞKAN TOKAT, “ŞİDDET SONA ERSİN”

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

MİLAS BELEDİYE BAŞKANI MUHAMMET TOKAT’IN 8 MART KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Sevgi… Emek… Bereket… Hoşgörü sembolü KADINLARIMIZ... Ezilen… Hor görülen… Cinayete kurban giden KADINLARIMIZ...

BAŞKAN TOKAT’TAN BİR DİZİ İNCELEME VE ZİYARET 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilimizi etkileyen deprem felaketinin ardından ikinci kez bölgeye giden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, orada gerçekleştirilen yardım çalışmaları ve görüşmelerin ardından Milas’a döndü.

7. ULUSLARARASI ZURNA ZEN FESTİVALİ BAŞLADI

Dünya'da sadece Muğla'da yapılan ve bu yıl 7.'si düzenlenen ZurnaZen Festivali'nin ilk ayağı Milas'ta sahnelendi. Milas Atapark Meydanı'nda sahnelenen festivale Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Cumhur Çoban, CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği festivalde Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Cumhur Çoban tarafından sanat yönetmeni Ünal Yürük'e çiçek takdim edildi.

Tokat; ‘Kurban bayramımız kutlu olsun’

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Tokat mesajında şu ifadelere yer verdi;

Başkan Tokat, Kadın Kooperatifi’nin Genel Kuruluna Katıldı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat bugün S.S. Milas Anatolie Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin Genel Kurulu’na katıldı.

Başkan Tokat, aşı konusunda uyarılarda bulundu

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet TOKAT Bafa Mahallesinde kurulan semt pazarını ziyaret etti.

Başkan Tokat mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat mahalle ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor. İlk olarak Ören Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Tokat daha sonra sırasıyla Kultak, Alatepe ve Çamlıca Mahallelerine ziyaret gerçekleştirdi.

Kırmızıya yakın bir turuncu konumundayız

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat ilçemizde kurulan geleneksel Salı Pazarı ve pazaryeri civarındaki esnafları ziyaret etti.

Başkan Tokat’tan Beçin ve Boğaziçi pazarlarına ziyaret

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat bugün, Boğaziçi ve Beçin Mahallelerini ziyaret etti. Gerçekleştirdiği ziyarette kurulan pazarları da dolaşan ve vatandaşlara pandemi tedbirlerine uyulması yönünde uyarılarda bulunan Başkan Tokat, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. 

Rektör Yardımcısı Yağcı’dan Başkan Tokat’a ziyaret

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektör Yardımcılığı görevine atanan Prof. Dr. Artay Yağcı Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.

Yatağan ve Kavaklıdere Belediye Başkanlarından ziyaret

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’ı ziyaret etti. Milas Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede bölgenin sorunları ele alındı.

Vaka sayıları artıyor…

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında düzenlenen İl Koordinasyon toplantısına katıldı. Geçekleştirilen toplantıda son günlerde artış gösteren Korona virüs vakaları doğrultusunda uygulanacak tedbirler hakkında istişarelerde bulunuldu.

3 belediye çalışanı gözaltına alındı

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat dün savcılık vasıtasıyla yürütülen soruşturma kapsamında açıklamalarda bulundu.

Kaymakam Böke’den Başkan Tokat’a iade-i ziyaret

Burdur’un Gölhisar İlçesi’nde görevine sürdürürken Milas’a ataması gerçekleştirilen Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’a iade-i ziyaret gerçekleştirdi. 

Başkan Tokat’tan Çikolata Müzesi’ne ziyaret

Geçtiğimiz günlerde faaliyete geçen ve Türkiye’ de İstanbul’dan sonra ikinci olan Çikolata Müzesi, ziyaretçilere keyifli dakikalar yaşatıyor. Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat da Bodrum ve Milas arasında bulunan Karya Port alışveriş merkezinde yer alan Çikolata Müzesi’ni ziyaret etti.

Başkan Tokat’tan Kaymakam Böke’ye ziyaret

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, ilçemize yeni atanan Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’yi makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Ziyarette Milas Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt İlter ve Özel Kalem Müdürü Hakkı Arda Varol’da Başkan Tokat’a eşlik etti.