Mursel Özata Haberleri

Mursel Özata Haberleri

Memurların sorunları konuşuldu 

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi İl Başkanı Kübra Bilgiler, Milletvekili adayları Aybike Ece Taşova ve Mehmet Özdemir ile birlikte Türkiye Kamu-Sen Muğla İl Temsilcisi Mürsel Özata ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler. 

KAMU-SEN MUĞLA İL TEMSİLCİLİĞİ’NDEN BANKA PROMOSYON AÇIKLAMASI

Türkiye Kamu-Sen Muğla İl Temsilcisi Mürsel Özata tarafından banka promosyon anlaşmaları konusunda basın açıklaması yapıldı.

ÖZATA, “MİLLİ EĞİTİM’DE POZİTİF AYRIMCILIK DEVAM ETMEKTEDİR”

Türk Eğitim Sen Muğla Şube Başkanı ve Türkiye Kamu-sen Muğla İl Temsilcisi Mürsel Özata yaptığı yazılı açıklamada Milli Eğitim’de hala pozitif ayrımcılığın devam ettiğini ifade etti. Özata, “Eğitim iş kolunda faaliyet gösteren ve eğitimin paydaşı olan bir kuruluş olarak kamuoyunun gözünün önünde apaçık yapılan bu pozitif ayrımcılığa ve adaletsizliğin yaşanmasına asla göz yummayacağız” dedi.

TÜRK EĞİTİM-SEN’den “Ek zam” Açıklaması

Türk Eğitim Sen Muğla Şube Başkanı Ve Türkiye Kamu-Sen Muğla İl Temsilcisi Mürsel Özata “Ek Zam Talebine” İlişkin yazılı açıklamada bulundu. Özata açıklamasında “Kamuoyunu malumu olduğu üzere, 2018 ve 2019 yıllarında memur ve memur emeklilerine yapılacak maaş zamlarının belirlendiği toplu sözleşme görüşmeleri, 2017 yılının ağustos ayında gerçekleştirilmiş ve mutabakatla sonuçlanmıştır” dedi.