Müsiad Haberleri

Müsiad Haberleri

MÜSİAD Muğla Şubesinden iftar programı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi, huzurevi, yaşlı bakım evi ve devlet çocuk evlerinde kalanlar için iftar programı düzenledi. İftar programına Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük ve MÜSİAD Muğla Şube üyeleri katıldı.

MÜSİAD Muğla, Vizyoner’23’te

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Merkezi tarafından her iki yılda bir düzenlenen MÜSİAD Vizyoner’23 etkinliğine MÜSİAD Muğla Şube Başkanı Nevzat Aykaç ve yönetim katılım gösterdi.

MÜSİAD Muğla, GİK toplantısına katıldı

MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği) 107. (GİK) Genel İdare Kurulu Karaman şubesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilirken, toplantıya MÜSİAD Muğla’da katıldı.

MÜSİAD Muğla Şubesi’nin 3. Geleneksel Piknik buluşması

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi, 3'üncü Geleneksel Piknik buluşmasında bir araya geldi.

MÜSİAD Muğla Şube'sinden Vali Akbıyık’a Ziyaret 

MÜSİAD Muğla Şubesi Başkanı Nevzat Aykaç ve yönetim kurulu üyeleri, Muğla Valisi İdris Akbıyık’ı ziyaret etti. 

Muğla MÜSİAD'dan şube çalıştayı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şube Yönetim Kurulu üyeleri, 2023 yılının ilk 6 aylık döneminde yapılmış olan çalışmaları değerlendirdi ve gelecek 6 aylık dönemde yapılacak çalışmaları planladılar.

MÜSİAD MUĞLA ŞUBESİ'NDEN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi'nin ocak ayı sonunda yapılan genel kurulunun ardından Şube Başkanı Nevzat Aykaç başkanlığında değerlendirme toplantısı düzenlendi.

MÜSİAD FETHİYE’DE BAYRAK DEĞİŞİMİ

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Fethiye Şube 3. olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Şube Başkanı Kemal Tufan bayrağı Mehmet Atlı ve ekibine devretti. 

MÜSİAD HEYETİ YORGUNLUK ATTI

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi'nin ev sahipliği yaptığı 2. Bölge Başkanlar Toplantısı sonrası konuklar, Gökova Körfezi'nde tekne turu il yorgunluk attı.

MUĞLA MÜSİAD’A AHİLİK HAFTASI ZİYARETİ

Muğla İl Müftü Vekili Sema Özbakış ve Din Hizmetleri Şube Müdürü Mehmet Kurumahmut MÜSİAD Muğla Şube Başkanı Kazım Demir, Ticaret İl Müdürü ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ni Ahilik Haftası dolayısı ile tebrik ziyaretinde bulundu.

MÜSİAD MUĞLA AİLESİ PİKNİKTE BULUŞTU

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi üyeleri aileleri ile birlikte düzenlenen piknikte bir araya geldi.

MÜSİAD Muğla Şubesinden aylık değerlendirme toplantısı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi, üyeleri ile aylık kahvaltılı değerlendirme toplantısı yaptı.

MÜSİAD Muğla Şube Başkanı Demir, Türk-Arap iş zirvesine katıldı

Gaziantep'te düzenlenen '2'nci Türk-Arap iş zirvesi' toplantısına Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Muğla Şube Başkanı Av. Kazım Demir, Genç MÜSİAD Başkan yardımcıları Nurullah Enes Ganioğlu ve Mesut Çiftçi ile birlikte katıldı.

MÜSIAD’TAN İFTAR YEMEĞİ

Müsiad Fethiye Şubesi Başkanı Kemal Tufan ev sahipliğinde iftar yemeği programı düzenlendi. Aksazlar Plajı’nda düzenlenen programa misafirler ve üyeler katıldı.

Şehit yakınları ve gazilerle iftar

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi, Ramazan ayının ilk Cuma iftarında Muğla'daki şehit yakınları ve gaziler ile bir araya geldi.

MÜSİAD Muğla Başkanı Demir: “Gün esnafa sahip çıkma günüdür”

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şube Başkanı Kazım Demir, Muğlalılara yaptığı çağrıda, pandemi dolayısıyla esnafın zor durumda olduğunu ifade ederek, alışverişlerini esnaftan yapmaları çağrısında bulundu.

Başkan Öztürk İş Adamları İle Ekonomik Gelişmeleri Görüştü

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, MÜSİAD Fethiye Şube Başkanı Kemal Tufan ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti. MÜSİAD’ın Yönetim Kurulu Toplantısına da katılan Başkan Öztürk, MÜSİAD üyeleri ile görüş alışverişinde bulundu.

MÜSİAD Fethiye ve Kızılay’dan örnek proje

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Fethiye Şubesi ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere Kızılay Fethiye Şubesi’ne 100 adet gıda kolisi bağışladı. Daha önceden 50 adet koli bağışladıklarını kaydeden MÜSİAD Fethiye Şube Başkanı Kemal Tufan, ilerleyen süreçte 150 adet daha koli bağışlayacaklarını dile getirdi.

“BURASI BİR VİTRİN ŞEHİR KONUMUNDA”

Değişik iş kollarından çok sayıda işadamının gayretleriyle kurulan MÜSİAD Fethiye Şubesi yurt dışına da açılıyor. Yurt içindeki fuar ve organizasyonlara katılımlarla Fethiye, Dalaman, Seydikemer ve Kaş’ın açılımına büyük katkıda bulunan MÜSİAD Fethiye Şubesi, kısa süre önce kurulmasına rağmen yurt dışına da açılmaya başladı. Lübnan’dan gelen bir heyet bölge ile ilgili turizm ve ticari işbirliği yapmak için bölgede incelemelerde bulundu. Fethiye bölgesini çok sevdiklerini belirten heyet üyeleri turizmden ticarete ikili ilişkileri arttırmayı düşündüklerini belirtiler. MÜSİAD Fethiye Şubesi’nde yapılan toplantıya Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner de katıldı.

MÜSİAD FETHİYE ŞUBESİ AÇILDI

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Fethiye şubesi; MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve protokol üyelerinin katılımı ile birlikte hizmete açıldı. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan konuşmasında; dernek olarak büyümeyi ve genişlemeyi sürdürdüklerini ifade ederek "Biz dünyanın en yaygın, en etkili sivil toplum kuruluşu ve güçlü bir ticaret ve sermaye platformuyuz” dedi.