Müzayede Haberleri

Müzayede Haberleri

Geleneksel iftar yemeği yapıldı

Bodrum müzayede tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen geleneksel iftar yemeğine çok sayıda antika sever katıldı.

BODRUM'DA DÜZENLENEN MÜZAYEDEYE ÜNLÜ AKINI

Bodrum Müzayede tarafından Bodrum'da iki gün üst üste müzayede düzenlendi. Ünlü isimlerin katıldığı etkinlik renkli görüntülere sahne olurken, müzisyen Bora Gencer, “Sertaç'ı çok seviyorum. Değişik ürünler oluyor, arada gelip bakıyorum ama açıkçası çok anladığım bir şey değil. Benim en anladığım babamın antika piyanosu” dedi.

DENİZ ORTASINDA MÜZAYEDE DÜZENLEDİLER

Muğla'nın Bodrum ilçesinde deniz ortasında düzenlenen müzayede yoğun ilgi gördü. Antika eserlerin satıldığı müzayedeye için yurt içi ve yurt dışından çok sayıda antika tutkunu geldi.

BODRUM MÜZAYEDE, TÜRKİYE'DE BİR İLKE İMZA ATIYOR

Türkiye'de denizin üzerinde gerçekleşecek ilk müzayede organizasyonuna imza atmaya hazırlanan Bodrum Müzayede, 18 Eylül Pazar günü 19.30'da Bodrum'un Değirmenler mevkiinden Primetime Cruise ile açılacak. Gemi, tarihi Bodrum Kalesi'nin yakınlarına vardığında müzayede başlayacak.

Deniz ortasında müzayede yapacaklar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde antika eserlerin olduğu müzayede Türkiye'de bir ilk olarak Gruise gemisinde gerçekleşecek. Dünya'da ve Türkiye'de bir örneği olmayan müzayede için yurt içi ve yurt dışından antika tutkusu olanlar katılacak.

BODRUM MÜZAYEDE, YENİ SEZONUN ZİLİ’Nİ GÜMÜŞLÜK’TE ÇALIYOR

Bodrum Müzayede, Muğla'nın Bodrum ilçesinde 2 Eylül Cuma günü saat 19.30'da yeni sezonun ilk müzayedesini gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Bodrum Müzayede,

Bodrum Müzayede, Muğla'nın Marmaris ilçesindeki Hisarönü mevkiinde bulunan bir işletmede 'Yaza Merhaba Müzayedesi' için kolları sıvadı. Bodrum Müzayede'nin 17 Haziran'da 19.00-22.00 saatleri arasında gerçekleştireceği müzayedede, eski ve antika onlarca ürün görücüye çıkaracak.

Kaymakam Bayar, Bodrum Müzayede’yi ziyaret etti

Muğla'nın Bodrum ilçesi Kaymakamı Bilgehan Bayar, dün Kızılağaç Mahallesi'nde bulunan Bodrum Müzayede'yi ziyaret etti.

Bodrum Müzayede’nin yeni rotası Kırklareli

Bodrum Müzayede ve Kırklareli Belediyesi organizasyonuyla, Kırklareli tarihinde ilk kez bir müzayedeye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Bodrum Müzayede, “Bahara Merhaba” demeye hazırlanıyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan Hisarönü'nde 27 Mart Pazar günü, saat 14.00'te Bodrum Müzayede tarafından Bahara Merhaba Müzayedesi' düzenleniyor.

Bodrum Kaymamı Bayar’dan alkışlanacak hareket

Bodrum'da 4 ay önce göreve başlayan Kaymakam Bilgehan Bayar hediye gelen eşyaları müzayedede satışa çıkararak gelirini Bodrum Sağlık Vakfı'na bağışlayacak.