Nif Kiraz Festivali Haberleri

Nif Kiraz Festivali Haberleri

Ramazan Çelik Sevenleriyle Buluştu

Bu yıl 22.si yapılan Nif Kiraz Festivali’nde sevilen sanatçı Ramazan Çelik sahne aldı. Ramazan Çelik’in sahnesi renkli anlara sahne oldu.

Nif Kiraz Festivali Coşkulu Geçti

Bu yıl 22.si yapılan Nif Kiraz Festivali’nde hareketli türküler eşliğinde vatandaşlar keyifli anlar yaşadı.

Karaca, “Partim uygun görürse tekrar adayım”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Nif Kiraz Festivali’nde yaptığı konuşmada önemli konulara değindi.

Kiraz festivali bugün başlıyor

Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Nif Kiraz Festivali bugün başlıyor.

Kiraz Festival için geri sayım başladı

Muğla’da en iyi kirazların seçileceği Nif Kiraz Festivali, 23 Haziran günü başlayacak.

Türkiye'nin güler yüzü Fethiye'ye geliyor

23 Haziran Cuma günü 22.'si gerçekleştirilecek olan Nif kiraz festivalinde müzisyen Ramazan Çelik sahne alacak. Ünlü Müzisyen Ramazan Çelik sosyal medya hesabında yayınladığı video da Fethiye halkına seslendi.

Kiraz festivali coşkuyla kutlandı

Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen 21. Nif Kiraz Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sanatçılar Adem Kazan ve Ayşe Dinçer, alanı dolduran vatandaşlara muhteşem bir gece yaşattılar.

Kiraz stantlarına yoğun ilgi

Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen 21. Nif Kiraz Festivali coşkuyla kutlandı. Açılan stantlar ise festival alanını şenlendirdi.

KİRAZ FESTİVALİ’NDEN RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Fethiye'de Belediyesi tarafından düzenlenen 18. Nif Kiraz Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Festivalde mehteran takımı konseri, halk oyunları, yöresel stantlar, kiraz yeme yarışması gibi etkinlikler gerçekleşirken, Mustafa Selçukoğlu ve Dilek Alşahan konserleri geceye damga vurdu. Vatandaşlar gece boyunca sahnede oynadı.

17. NİF KİRAZ FESTİVALİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Fethiye'de Belediyesi tarafından düzenlenen 17. Nif Kiraz Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Bu yılki festivalde yörük oyunları şenliği, ata sporumuz güreş gibi etkinlikler festivalin oldukça renkli geçmesine neden oldu.

Nif Kiraz Festivali bu yıl da dolu dolu

Fethiye Belediyesi tarafından bu yıl 17’ncisi düzenlenecek olan Nif Kiraz Festivali yine dolu dolu geçecek. Pazar günü saat 14.00 da Gedre Mevkii’nde yörük oyunları şenliği ile başlayacak olan etkinlikler, saat: 19.30 da Nif İlköğretim Okulu bahçesinde sanatçı Mustafa Selçukoğlu ve Dilek Alşahan’ın vereceği konserler ile devam edecek.