Nikah Haberleri

Nikah Haberleri

Saatcı: 1500 Kişilik Nikah Ve Düğün Salonu Yapacağız

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 2019’da inşaat ruhsatı alınan fakat sonrasında rafa kaldırılan Nikah ve Düğün Salonu’nu kapsamını artırarak Fethiye’ye kazandıracaklarını açıkladı.

Fethiye’de 8 Mart’ta dünya evine girdiler

Muğla’nın Fethiye ilçesinde iş insanı İbrahim Dündar ile Elif Göre çifti evlenmek için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tercih ettiler. LLULL Tersane’de düzenlenen nikâh organizasyonuna çiftin çok sayıda seveni katıldı. 

Nikâh Salonlarında 29 Şubat Sessizliği

Takvimlerin 4 yılda bir denk geldiği 29 Şubat, Fethiye'de dünya evine girecek çiftlerin tercih etmediği bir gün oldu. 29 Şubat 2024 tarihi için sadece 6 çift nikâh başvurusu yaptı.

Seydikemer, Nikah Salonu İçin Gün Sayıyor

Seydikemer’de ilk olma özelliği taşıyan ve Eşen Çayı kenarına yapılacak Nikah Salonu projesinde inşaat çalışmaları başladı. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, “Seydikemer’de mutluluğu ‘Evet’ diyecek olan çiftlere, güzel ve nezih bir salon hazırlıyoruz” dedi.

Fethiye’de Çiftlerin Tercihi 14 Şubat Oldu

Fethiye’de evlenmek isteyen çiftler nikâh tarihi olarak 14 Şubat Sevgililer Günü’nü tercih etti.

Marmaris'te 5 Yılda 3 Bin 524 Çift Dünya Evine Girdi

Marmaris Belediyesi Evlendirme Dairesi, 5 yıllık sürede 3 bin 524 çiftin nikahını kıydı. En çok nikah 821 ile 2023 yılında kıyıldı.

Menteşe’de 2023 Yılında 750 Çiftin Nikâhı Kıyıldı

Menteşe Belediyesi Nikâh Memurluğu tarafından 2023 yılında 750 çiftin nikâh işlemi gerçekleşti. Evlilik işlemleri için Menteşe Belediyesi’ne müracaat eden çiftler, Konakaltı Kültür Merkezi başta olmak üzere ilçe genelinde çeşitli salon ve mekânlarda gerçekleşen 750 nikâh işlemi ile dünya evine girdi.

Başkan Karaca genç çifti yalnız bırakmadı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Yadigar Kıloğlu ve Hamdi Yavuz çiftini özel gününde yalnız bırakmadı.

08.08.2023’de 20 çiftin nikâhı kıyıldı

Evlilik için ilk adımı unutulmayacak bir tarihte atmak isteyen içinde bulunduğumuz ayın özel günü olan 08.08.2023 tarihini seçtiler.

7 ayda 415 çift dünya evine girdi

Marmaris Belediyesi Evlendirme Dairesi, 2023 yılının ilk 7 ayında 415 çiftin nikahını kıydı. Ayda ortalama 60 çiftin nikahı kıyılırken, her sene olduğu gibi bu sene de yabancı uyruklu evlilikler dikkat çekti.

Menteşe’de İlk 7 Ayda 407 Nikâh Kıyıldı

Menteşe Belediyesi Evlendirme Memurluğu tarafından bu yılın ilk 7 ayında 407 nikâh işlemi gerçekleştirildi. Nikâh işlemlerinin 29’u yabancı uyruklu evliliği olarak kayıtlara geçti.

“En bereketli nikah külfeti az olandır”

Türkiye’de her geçen gün zorlaşan evlilik ve artan düğün masrafları ve şatafatlı törenler nedeniyle Diyanet İşleri Başkanlığı uyarı niteliğinde hutbe hazırladı.

Çiftlerin Tarih Tercihi 07.07 Oldu

Fethiye’de nikâh törenleri yaz mevsiminin gelmesiyle ardı ardına devam ediyor. Yeni evlenen çiftlerin tarih tercihi 7 Temmuz oldu.

Sadeçolak ve Avcı ikinci baharını yaşıyor

75 yaşındaki Aslan Sadeçolak ve 63 yaşında olan Müşerref Avcı, Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde düzenlenen nikâh programında dostlarıyla bir araya geldi.

Köse ve Ekiz ailesinin mutlu günü

Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi önünde, Sinem Köse ve Hakan Ekiz çiftinin nikâhı kıyıldı.

BAŞKAN AKDENİZLİ, İLK NİKAHINI KIYDI

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Belediye Başkanı seçildikten sonra ilk nikahını kıydı. Genç çiftin nikah şahitliğini ise AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Yakup Otgöz yaptı.

KARACA DEPREMZEDE ÇİFTİN NİKAHINI KIYDI

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Hatay Antakya’dan gelen depremzedeler Esra ve Ali Kanal çiftinin nikahını kıydı.

FETHİYE YABANCILARIN DÜĞÜN MERKEZİ OLDU

Muğla'nın Fethiye ilçesi 2022 yılında yabancı uyruklu vatandaşların evlenme merkezi oldu. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi hem balayı hem de nikah ve düğün için Fethiye'yi tercih eden 25 ülkeden 513 yabancı uyruklu vatandaş Fethiye'de dünya evine girdi. Geçen yıla göre 3 kattan fazla yabancı evliliğin yaşandığı Fethiye'de evlenen yabancılar balayını da burada geçirdi.

FETHİYE’DE 2022 YILINDA “1602” NİKAH İŞLEMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fethiye Belediyesi Nikâh Memurluğu tarafından 2021 yılında toplam 1311 nikah işlemi gerçekleştiği öğrenilirken bu sayı 2022 yılında 1602 kişiye yükseldiği bildirildi. Mutlu bir yuva kurmak ve hayatlarını birleştirmek için Fethiye Belediyesi Nikâh Memurluğu'na müracaat eden 1602 çift, Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi nikâh salonu başta olmak üzere ilçe genelindeki çeşitli salon ve mekânlarda gerçekleştirilen nikâh işlemleri ile mutluluğa evet dediler.

NİKAHI BAŞKAN KARACA KIYDI

Fethiye Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği önderliğinde Fethiye'de yaşayan Aysel ve Yusuf çifti görkemli düğün ile dünya evine girdi. Sende Gel Down Cafe’de düzenlenen düğün Fethiye’de bir ilk olarak tarihe geçti.

NİKAHI BAŞKAN KARACA KIYDI

Fethiye Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği önderliğinde Fethiye'de yaşayan Aysel ve Yusuf çifti görkemli düğün ile dünya evine girdi. Sende Gel Down Cafe’de düzenlenen düğün Fethiye’de bir ilk olarak tarihe geçti.

GÖZ KAMAŞTIRAN DÜĞÜN İLE DÜNYA EVİNE GİRDİLER NİKÂHI BAŞKAN OTGÖZ KIYDI

Erva Sultan Türkan ve Mehmet Emin Çalışkan, Bahar Beach'de düzenlenen görkemli düğün ile evlendi. Yoğun katılımın gerçekleştiği düğünde şarkılar söylenerek unutulmaz anlar yaşanırken nikahı ise Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz kıydı.

Menteşe’de ilk 7 ayda 417 nikâh kıyıldı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 2022 yılının ilk 7 aylık 417 nikah işlemi yapılırken, işlemlerinin 19'u yabancı uyruklu evliliği olarak kayıtlara geçti.

Köyceğiz’de yenilenen nikah salonu hizmete girdi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Müftülük binasında bulunan nikah salonu yenilenerek hizmete sunuldu. Yeni dizayn edilen Köyceğiz Müftülüğü Nikah Salonu'nda ilk olarak Tuba Meray ve Akif Uysal çiftinin nikahları Köyceğiz Müftüsü Ahmet Karagöz tarafından kıyıldı.

GELİNLİK VE DAMATLIK YERİNE YÖRESEL KIYAFET GİYDİLER

Seydikemer'de bir çift, Belediyede kıydırdıkları nikaha Yöresel kıyafetle katıldılar. Renkli anların yaşandığı nikahta, yeni evlenen çift amaçlarının gelenek ve görenekleri yaşatmak olduğunu ifade ettiler.

22.02.2022 Çılgınlığı Seydikemer’de De Yaşandı

Seydikemer Belediyesi Nikâh Memurluğu 22.02.2022 tarihinde evlenmek isteyen çiftlerin akınına uğradı.

Sevgililer Gününde Evlendiler

Fethiye’de yaşayan Seda Ataçocuğu ile Mehmet Özhan Özkan, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde unutulmayacak bir ana imza attılar. Genç çift, Fethiye Kültür Merkezi önünde, 14 Şubat Sevgililer günü bandosu eşliğinde dünya evine girdiler.

Seydikemer Belediyesi’nde Yılın 16'ncı Nikahı Kıyıldı

Seydikemer Belediyesi Nikah Memurluğu tarafından 2022 yılının 16'ncı nikahı 85 yaşındaki Nevzat Çoban ve Fatma Koru çiftine kıyıldı.

Güzide ile Kürşat Evlendi

Nimet ve Bayram Küçürktürkmen’İn kızı Güzide ile Birkan ve Merhum Ali Yellice’nin oğlu Kürşat muhteşem bir düğünle dünya evine girdiler.

Meltem Avcılık İle Hakan Yıldırım Rüya Gibi Bir Düğünle Dünya Evine Girdi

Hamza Yıldırım’ın oğlu Madenci Hakan Yıldırım ile Hasan Avcılık’ın kızı Paspatur esnaflarından Meltem Avcılık Meğri Restoran’da düzenlenen rüya gibi bir düğün ile dünya evine girdi.