Oğuz Boleli Haberleri

Oğuz Boleli Haberleri

OFFROAD ARAÇLARI, BEŞKAZA MEYDANI’NDA

Türkiye Akdeniz Offroad Kupası 3. ayak yarışı için araçların güvenlik onayı Beşkaza meydanında alındı. Akabinde Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Boleli, araçlara seremonik start verdi. Yarış, Pazar günü saat 11.00'da Esenköy Parkur alanında start alacak.

ALZHEİMER DERNEĞİ’NDEN TOPLANTI

Fethiye Alzheimer Derneği tarafından Fethiye Belediyesi Meclis Salonu’nda toplantı gerçekleştirildi. Dernek Üyesi Gülşen Yegen’in sunumunu yaptığı toplantıda Yegen, davetiyelerin hazır olduğunu ve kısa bir süre sonra Gündüz Yaşam Merkezi’nin açılacağını söyledi.

ÖĞRETMEN OKULLARININ 174. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI

Öğretmen okullarının 174. Kuruluş yıldönümü Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği Fethiye Şubesi‘nin hazırlamış olduğu etkinlikle kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Oğuz Boleli, ÇYDD Fethiye Şube Başkanı Canan İzmirli ve birçok vatandaş katıldı.

Öztürk, balık hali bu haliyle korunsun

Fethiye Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan meclis toplantısında AK Parti ve MHP’li belediye meclis üyeleri 5 maddeye red oyu kullandı. Fethiye Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısında Cumhur ittifakı 5 maddeye red oyu verirken, bu 5 madde CHP’li belediye meclis üyelerinin oyları ile kabul edildi.