Operasyon Haberleri

Operasyon Haberleri

Muğla’da 15 günde 124 zehir taciri yakalandı

Muğla’da 15 günde narkotik suçlarla mücadele çalışmaları çerçevesinde uyuşturucu tacirlerine yönelik yürütülen operasyonda 124 kişi gözaltına alınırken 7 kişi tutuklandı.

Uyuşturucu operasyonunda 4 tutuklama

Muğla’nın Bodrum ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonda 4 şüpheli tutuklandı.

Uyuşturucu Operasyonlarında 7 Tutuklama

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü 22-25 Mart tarihleri arasında Muğla genelinde Narkotik Suçlarla Mücadele çalışmaları kapsamında uyuşturucu tacirlerine yönelik 19 ayrı operasyon düzenlendi.

Büyükşehir 3 Bin 174 Can Dostu Sahiplendirdi

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 2018 yılında açılışını yaptığı, özellikleri ile Türkiye’nin en donanımlı barınaklarından biri olan Geçici Hayvan Bakımevi can dostları tedavi etmeye ve sahiplendirmeye devam ediyor. Büyükşehir Geçici Hayvan Bakımevinde bugüne kadar 3 bin 174 can dost sahiplendirilirken, 23 bin 9 kısırlaştırma, 47 bin 252 tedavi, bin 554 cerrahi operasyon yapıldı. Geçici Hayvan Bakımevini 25 bin 93 kişi ziyaret etti

Ortaca'da Dolandırıcılık Operasyonu: 10 Gözaltı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde, dolandırıcılık operasyonunda, aralarında eskiden tapuda görev aldığı iddia edilen kişilerin de bulunduğu, 2’si kadın 10 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin arazi satışı karşılığı 5 milyon lirayı aşkın dolandırıcılık yaptığı iddia ediliyor.

Köyceğiz’de çok sayıda silah ve mermi ele geçirildi

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Köyceğiz İlçesi Pınar Mahallesinde ikamet eden H.Ç. isimli şahsın ikametinde ruhsatsız tabanca, av tüfeği ve fişek bulundurduğu bilgisinin alındı.

Fethiye’de kaçak kazı operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Fethiye İlçesi Kayaköy Mahallesinde kaçak kazı yapıldığı bilgisinin alındı. Kaçak kazı alanına KOM Şube Müdürlüğü ve Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonda 4 şüpheli şahıs suçüstü yakalandı.

Muğla polisinden Marmaris ve İzmir’de uyuşturucu operasyonu

 Muğla polisi tarafından Marmaris ve İzmir’de 15 adrese düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alınırken, ruhsatsız tabanca, tüfek ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Fethiye’de hapis cezası bulanan 2 şüpheli yakalandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki şahıs Jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyon ile yakalandı.

Jandarmadan Fethiye’de kumar operasyonu

Muğla’nın Fethiye ilçesi Göcek Mahallesindeki bir kahveye jandarma tarafından yapılan operasyonda 73 bin TL para ile birlikte 4 kişi hakkında işlem yapıldı.

Cinsel İstismardan 10 Yıl Hapis Kararı Bulunan Şüpheli Yakalandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde nitelikli cinsel istismar suçundan aranan şüpheli jandarma kipleri tarafından yakalandı.

Muğla’da suça geçit yok!

Muğla İl Jandarma Komutanlığı düzenledikleri operasyon ve denetimler neticesinde farklı suçlardan bulunan toplamda 67 şahıs yakalandı. 

Yaşından Fazla Suç Kaydı Var

Muğla’nın Ortaca ilçesinde 31 ayrı suçtan aranan ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan 25 yaşındaki şahıs Jandarmanın operasyonu ile yakalandı.

Jandarmanın Operasyonuyla Yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 12 yıl, 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan şahıs, jandarma ekiplerince yakalandı.

Evde Kaçak Sigara Üretimine Operasyon

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Fethiye’de B.K. isimli şahsın evinde kaçak sigara üretimi yaparak piyasaya sürdüğü bilgisinin alınması üzerine Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince şüphelinin evinde arama yapıldı.

Muğla’da Dev Uyuşturucu Operasyonu

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen 10 farklı operasyonda zehir tacirlerinin planları suya düştü.

Muğla İtfaiyesinden Hastanede ‘Yüzük’ Operasyonu

Ev yangını, orman yangını, anız yangını, sıkışmalı kaza, hayvan kurtarma gibi birçok toplumsal olaylarda vatandaşların yardımına koşan itfaiye ekipleri son olarak genç bir kızın parmağında sıkışan yüzüğü keserek yüzükten kurtardı.

Büfe’ye Kumar Operasyonu

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde büfe işletmesinde kumar oynandığı bilgisini alan Jandarma ekipleri gerçekleştirdikleri operasyonda 3 adet kumar makinesine el koydu.

Fethiye’de Uyuşturucu Operasyonu: 1 Gözaltı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda şüpheli şahısların evinde 55 gram eroin uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Operasyon sonucunda 1 kişi gözaltına alındı.

18’i yabancı uyruklu 21 dolandırıcı gözaltına alındı

Ortaca Merkezli yapılan dolandırıcılık operasyonunda 21 zanlıdan büyük bir kısmı yabancı uyruklu 19’u tutuklandı, 2’si ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Zanlıların piyasayı bugüne kadar 55 milyon lira dolandırdıkları iddia ediliyor.

Ortaca Merkezli Dolandırıcılık Operasyonu: 21 Gözaltı

Bir vatandaşın banka hesabındaki yaklaşık 2 milyon liranın başka hesaplara aktarılması üzerine Ortaca Merkezli operasyon düzenlendi. Operasyonda 21 kişi gözaltına alındı.

Fethiye’de İnşaat Müteahhitleri Derneğine kumar operasyonu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde faaliyet gösteren İnşaat Müteahhitleri ve Ustaları Derneğine jandarma tarafından yapılan operasyonda kumar oynayan 45 kişiye 289 bin TL idari para cezası kesildi.

Fethiye’de Dolandırıcılık Operasyonu

Fethiye ilçesinde dolandırıcılık yaptıkları ihbarı yapılan 6 şüphelinin araç ve işyerlerinde yapılan aramada çok sayıda cep telefonu ve sim kart ele geçirildi.

Kaçak Alkol Üretime Operasyon

Muğla’nın Yatağan ilçesinde kaçak alkol üretimi yapan iki kişi hakkında işlem yapılırken, kaçak alkol üretimi için kurulan düzenek ele geçirildi.

Muğla’da üniversite öğrencilerini zehirliyorlardı, yakalandılar

Muğla’da üniversite öğrencilerine uyuşturucu madde sattıkları tespit edilen 7 şüpheli yapılan operasyonlar ile yakalandı. Şüphelilerin İzmir ve Mersin illerinden getirdikleri uyuşturucuları Muğla’da piyasaya sürdükleri tespit edildi.

Marmaris'te Kumarhaneye Çevrilen Daireye Baskın

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir binanın içindeki dairenin kumarhaneye çevrildiğini tespit eden polis ekipleri yaptığı operasyonda kumar oynarken yakalanan ve oynatan kişilere 192 bin lira ceza yazarak yasal işlem başlattı.

Yatağan’da Tarihi Eser Operasyonu

Muğla’nın Yatağan ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bir konutta tarihi eser niteliği taşıyan sikkeler bulunduğu ihbarı üzerine şüphelinin evinde ve aracında arama gerçekleştirildi.

Emniyetten 4 Günde 16 Uyuşturucu Operasyonu

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 12-15 Ocak tarihleri arasında uyuşturucu tacirlerine yönelik gerçekleştirdiği 16 ayrı operasyonda değişik miktarlarda uyuşturucu ele geçirildi.

Öğrenciler, Şehitler İçin Saygı Duruşunda Bulundu

Muğla’nın Seydikemer ilçesindeki Şehit Jandarma Onbaşı Hasan Küçükçoban İlkokulu ve Ortaokulu’nda şehit düşen 9 Mehmetçik için saygı duruşunda bulunuldu.

Muğla’da Okullarda Şehitler İçin Saygı Duruşunda Bulunuldu

12 Ocak tarihinde pençe kilit operasyonunda şehit düşen 9 Mehmetçik için tüm yurtta olduğu gibi Muğla’nın Menteşe ilçesinde de okullarda saygı duruşunda bulunuldu.