Orhan Tavlı Haberleri

Orhan Tavlı Haberleri

Vali Tavlı'dan Esnaf Odasına Ziyaret

Vali Orhan Tavlı, veda ziyaretleri kapsamında Muğla Emlak Danışmanları Esnaf Odası’nı ziyaret etti.

Vali Orhan Tavlı Eczacıları Birliği Muğla Eczacı Odasını ziyaret etti

Valimiz Sayın Orhan Tavlı Türk Eczacıları Birliği 32. Bölge Muğla Eczacı Odasını ziyaret etti.

Vali Tavlı, Muğlaspor’lu Futbolcularla Vedalaştı

Vali Orhan Tavlı, Muğla Atatürk Stadyumunda antrenman yapan Muğlaspor’lu futbolcularla ve yöneticilerle bir araya geldi.

Vali Orhan Tavlı’ya Veda Ziyareti

Muğla’daki ilçe belediye başkanları, Vali Orhan Tavlı’ya veda ziyaretinde bulundu.

Vali Orhan Tavlı'nın Muğla’ya Veda Mesajı

Saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın takdiri ile Samsun Valiliği'ne atanmam sebebiyle 3 yıldır görev yaptığım “Yeryüzü Cenneti” Muğla’ya ve sizlere veda ediyorum.

Vali Orhan Tavlı Muğla’ya Veda Etti

Muğla’daki görev süresini tamamlayarak Samsun Valiliğine atanan Vali Orhan Tavlı, Muğla Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak’a ve kuruma veda ziyaretinde bulundu.

Muğla'nın LGS Şampiyonları Ödüllendirildi

4 Haziran 2023 Pazar günü Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılan merkezi sınavda, tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alan ve LGS 2023 Türkiye birincileri arasına girmeyi başaran Muğla'nın gururu öğrenciler, Muğla Valisi Orhan Tavlı tarafından ödüllendirildi. 

Seydikemer’e 20 Derslikli Fen Lisesi ve 200 Öğrenci Kapasiteli Pansiyon İçin Protokol İmzalandı

Muğla Valisi Orhan Tavlı ile önceki dönem Muğla Milletvekili ve İş İnsanı Hasan Özyer Seydikemer’e 20 derslikli Fen Lisesi ve 200 öğrenci kapasiteli Pansiyon için protokol imzaladı. İmza törenine katılan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Seydikemer’imizden ve Türkiye’nin her tarafından gelecek evlatlarımıza eğitim yuvası olacak Hasan Özyer Fen Lisesi hayırlı olsun” dedi.

Akbelen Bölgesi Muhtarları Muğla Valiliğini Ziyaret Ettiler

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas Muhtarlar Derneği Başkanı Ersoy Yılmaz ve İkizköy mahallesi başta olmak üzere Yeniköy ve Kemerköy Termik santrallerinin etrafındaki mahallelerin muhtarları Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı ziyaret etti.

Arı Yetiştiricilerinden Vali Tavlı’ya Ziyaret

Muğla Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Veli Türk ve Yönetim Kurulu Üyeleri Muğla Valisi Orhan Tavlı'yı ziyaret etti.

Muhtarlar, Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı ziyaret etti

Yeniköy – Kemerköy Termik santrallerinin etrafındaki mahallelerin muhtarları Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı ziyaret etti.

Tavlı’nın “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” Mesajı

Demokratik kültürümüzün ayrılmaz bir parçası olan basın kuruluşlarımızın her biri haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracıdır.

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyorum"

Muğla Valisi Sayın Orhan Tavlı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Muğla Valisi’nden Uyarı

Muğla Valisi Orhan Tavlı, yangınlara karşı vatandaşlara uyarı metni yayımladı.

Marmaris’te Emniyet Müdürü Görevden Alındı

Marmaris'te göçmen kaçakçısına tekne yaptırdığı ortaya çıkan İlçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsız, Vali Orhan Tavlı tarafından görevden alınarak merkeze çekildi.

Muğlalılar artan sıcaklıklara dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Muğla bölgesinde hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyrederek 40 dereceye çıkması uyarısında bulunmasını adından Muğla Valiliği de vatandaşları sıcak hava ve yangın riskine karşı uyardı.

Vali Tavlı ve Eşi Ayşe Hanımefendi Koruyucu Ailelerle Bir Araya Geldi

Muğla Valisi Orhan Tavlı ve Eşi Ayşe Tavlı Hanımefendi gönlü yüce koruyucu ailelerimiz ve hayatımızın neşesi çocuklarımızla bir araya geldi.

Vali, Kaymakam ve Belediye Başkanı Tlos'u Ziyaret Ettiler

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Likya Bölgesi olarak bilinen coğrafyanın en eski yerleşim alanlarından, Unesco Dünya Mirası Geçici Listesi’ndeki Tlos Antik Kenti’nde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Vali Tavlı Başkanlığında Seydikemer TDİOSB Toplantısı Yapıldı

Seydikemer’in Bekçiler Mahallesi’nde Tarıma Dayalı Süt Sığırcılığı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) toplantısı Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında yapıldı.

Basın Emekçileri Platformu protokol ziyaretlerini sürdürüyor

Muğla Basın Emekçileri Platformu üyeleri, Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü ziyaret ederek, platform ve çalışmaları hakkında bilgi aktardı.

Vali Orhan Tavlı Yeşil Vatanın Koruyucularının Bayramlarını Kutladı

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Yeşil Vatanımızı yangınlardan korumak için her daim göreve hazır olan orman kahramanlarımızla bir araya gelerek bayramlarını kutladı

Vali Tavlı, Portakallık Mahallesinde İncelemelerde Bulundu

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Ula Belediye Başkanı Özay Türkler ve Portakallık Muhtarı Engin Günay ile birlikte Portakallık Mahallesinde incelemelerde bulundu vatandaşların ihtiyaç, talep ve önerilerini dinledi.

Cumhurbaşkanlığı 4. Uluslararası Yat Yarışı Yapılacak

Cumhurbaşkanlığı himayesinde İstanbul Açık Deniz Yat Yarış Kulübü tarafından 25-30 Temmuz tarihleri arasında Muğla’da düzenlenmesi planlanan Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışı Halikarnas Kupası öncesinde Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında toplantı düzenlendi.

Vali Tavlı, Orman Kahramanlarının Bayramını Kutladı

Muğla Valisi Orhan Tavlı, yeşil vatanı yangınlardan korumak için göreve başında olan Muğla Orman Bölge Müdürlüğü Ula Yangın Yönetim Merkezindeki orman kahramanları ile bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

Vali Tavlı, Depremzede Ailelerle Bayramlaştı

Vali Orhan Tavlı Depremzede Çocuklar ve Aileleriyle Bayram Şenliğinde Bir Araya Geldi

Muğla’da protokol bayramlaştı

Muğla Valiliği tarafından düzenlenen programla Muğla Protokolü bayramlaştı. Menteşe Öğretmenevi’nde düzenlenen programda Muğla Valisi Orhan Tavlı, programa katılanlarla tek tek bayramlaştı.

Muğla’da protokol bayramlaştı

Muğla Valiliği tarafından düzenlenen programla Muğla Protokolü bayramlaştı. Menteşe Öğretmenevi'nde düzenlenen programda Muğla Valisi Orhan Tavlı, programa katılanlarla tek tek bayramlaştı.

Orhan Tavlı’nın Kurban Bayramı Mesajı

Ülkemizin ve aziz milletimizin birlik ve beraberliğini karşılıklı sevgi ve saygı duygularıyla pekiştiren mübarek Kurban Bayramı’nı idrak etmenin mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz.

Bayram Tedbirleri ve Trafik Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

“2023 Yılı Kurban Bayramı Tedbirleri” genelge kapsamı ile bayram süresince il genelindeki asayiş ve güvenlik tedbirlerinin görüşüldüğü toplantı Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında gerçekleştirildi.

Turizm Tedbirleri Toplantısı Yapıldı

Muhteşem doğası, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle turizmin gözbebeği ve yeryüzü cenneti olarak bilinen Muğla'da alınan turizm tedbirlerinin değerlendirildiği, alınacak ek tedbirlerin istişare edildiği toplantı Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında yapıldı.