Orman Işletme Müdür Haberleri

Orman Işletme Müdür Haberleri

Muğla'da orman işletmede İş Başı Eğitimi yapıldı

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'nde iş başı eğitimleri Muğla ile Yılanlı Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

Muğla OBM de halı saha turnuvası şampiyonu Milas oldu

Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde işletmeler arasında düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası'nın bu yılki şampiyonu Milas Orman İşletme Müdürlüğü oldu.

Orman İşletme Müdürlüğü aracı kaza yaptı: 3 yaralı

 Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde kontrolden çıkan Orman İşletme Müdürlüğü hizmet aracının yol kenarına savurulduğu kazada 3 kişi yaralandı.

‘İsraf Avcıları’ndan Orman İşletmeye Ziyaret

Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Mavi Yeşil Okullar projesi çerçevesinde Menteşe Kocamustafendi İlkokulu öğrencilerinin oluşturduğu İsraf Avcısı Öğrenci Takımı öğrencileri Muğla Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ormancılara Üretim Kayıplarını Önleme Eğitimi

Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde 2024 yılı üretim programlarına yönelik eğitim ve tatbikatların ilki Yılanlı Orman İşletme Müdürlüğü ormanlarında yapıldı.

Değirmen Parkı Mesire Alanı İhalesi Gerçekleşti

Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü Değirmenbaşı  Konaklamasız Orman Parkı işletme hakkının kiraya verilmesi ihalesi gerçekleştirildi.

Orman yangınında hayatını kaybeden gönüllü Akdemir unutulmadı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 29 Temmuz 2021 yılında çıkan büyük orman yangınında orman söndürme çalışmalarında gönüllü olarak görev yaparken hayatını kaybeden Şahin Akdemir için Orman İşletme Müdürlüğü önünde lokma hayrı yapıldı.

Kaymakam Karaman Önderliğinde Toplanıldı

Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü toplantı salonunda Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman ve Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı’nın katılımlarıyla yangın konuları esas alınarak toplanıldı.

Araç sürücüleri yangına karşı uyarıldı

 Son iki yıldır büyük orman yangınlarının yaşandığı, 5 bin hektardan fazla ormanlık alanın yandığı Muğla’nın Marmaris ilçesi Orman İşletme müdürlüğü ekipleri yeni yangınların çıkmaması adına ilçe girişlerinde sürücülere broşürler dağıtıp yangınları önleyici tedbirleri anlattı.

“Orman Gönüllüsü” Eğitimleri Katılımcılarıyla Beraber Devam Ediyor

Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü’nün koordine ettiği “Orman Gönüllüsü” eğitimleri, katılımcılarıyla beraber devam ediyor.

KAYMAKAM KARAMAN DEPREMZEDELER İLE İFTAR YAPTI

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, iftar yemeğinde Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü Misafirhanesi’nde misafir edilen deprem bölgesinden gelen vatandaşlar ile bir araya geldi.

BEŞİKTAŞ TARAFTARLAR DERNEĞİ’NDEN DEPREMZEDELERE ZİYARET

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü bulunan depremzede çocukları ve aileleri ziyaret etti.

SEYDİKEMERLİ RESSAMIN YANAN ORMANLARI RESMETTİĞİ TABLOLAR BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Seydikemer Kaymakamlığı, Seydikemer Orman İşletme Müdürlüğü ve Seydikemer Belediyesi, 21-26 Mart Orman Haftası ve 21 Mart Dünya Ormancılık Günü dolayısıyla, orman yangınlarına farkındalık oluşturması amacıyla “Ali Rıza Başarır Resim Sergisi” düzenledi. Ressam ve Heykeltraş Ali Rıza Başarır’ın gelirini depremzedelere bağışladığı birbirinden güzel resimler büyük beğeni topladı.

MARMARİS'TE 'DÜNYA ORMANCILIK GÜNÜ' ETKİNLİĞİ

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası etkinlikleri dahilinde Marmaris Orman İşletme Müdürlüğü bahçesinde fidan ve çocuklar için hazırlanan; tohumlu kalem, rüzgargülü, balon, puzzle, satranç ve kitaplar hediye edildi.

YANAN ALANLARA MOTORLARI İLE ÇIKIP TOHUM TOPLARI ATIYORLAR

Muğla’nın Marmaris ilçesinde büyük orman yangınlarının ardından fidan dikim seferberliği devam ediyor. Orman İşletme Müdürlüğü bilgileri dahilinde ilçede faaliyet gösteren Marmaris Ağaçlandırma ve Doğa Koruma Derneği üyeleri akşamları işyerlerinde oturup kil ve solucan gübresinden oluşan çamura ağaç tohumlarını katıp tohum topları yapıyorlar. Tohum toplarını hem trekking (yürüyüş) yapanlara hem de arabaların gidemediği yerlere giden Cross motosikletleri olan gönüllülere verip zirvelerin yeşillenmesi için çalışıyorlar.

KAYMAKAM KARAMAN’DAN DEPREMZEDELERE ZİYARET 

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Orman İşletme Müdürlüğü Misafirhanesine yerleştirilen depremzede vatandaşları ziyaret etti.

DEPREMZEDE ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Fethiye'ye gelen depremzedelerin karşılandığı ve konaklama merkezlerine yönlendirildiği Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü bahçesinde kurulan çocuk parkında, minik misafirler gönüllerince eğlenerek günü değerlendiriyor.

DEPREMZEDE ÇOCUKLAR PALYAÇO EŞLİĞİNDE EĞLENDİ

Fethiye’ye gelen depremzedelerin karşılandığı ve konaklama merkezlerine yönlendirildiği Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü bahçesinde kurulan parkta, minik misafirler palyaço eşliğinde gönüllerince eğlendi.

FETHİYE’DE DEPREMZEDE ÇOCUKLARA ÖZEL OYUN PARKI

Hatay ve Osmaniye'den gelen depremzedelerin karşılandığı ve konaklama merkezlerine yönlendirildiği Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü bahçesinde minik misafirler için park kuruldu. 

KAYMAKAM KARAMAN, BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiye’de görev yapmakta olan basın mensuplarıyla Orman İşletme Müdürlüğü’nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

ORMAN ARACI İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 3 YARALI

Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler Mahallesi'nde Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait araç, karşı yönden gelen otomobil ile çarpışırken, kazada 3 kişi yaralandı.

MUĞLA’DA ERSEN ÇETİN GÖREVE BAŞLADI

Muğla Orman Bölge Müdür Yardımcısı Ersen Çetin yeni görevine başladı. Bölge Müdür Yardımcısı Erdal Dingil'in Kütahya Orman Bölge Müdürü olarak atanmasından sonra boşalan göreve Ersen Çetin atandı. İzmir Orman Bölge Müdürlüğünde İzmir Orman İşletme Müdürlüğü görevini yürütürken Muğla Orman Bölge Müdür Yardımcılığına atanan Ersen Çetin yeni görevine başladı. 28 Kasım Pazartesi günü Muğla Orman Bölge Müdürlüğündeki görevine başlayan Ersen Çetin'e makamında ilk kutlamayı Muğla ve İzmir Orman Bölge Müdürleri Yasin Yaprak ile Zafer Derince yaptı. Bölge Müdür Yardımcıları Osman Öner ve özgür Cılız, Personel Şube Müdürü Vedat Dayan, Basın İletişim Şube Müdürü Serdar Kaçmar, Muğla Orman İşletme Müdürü Türker Uğur ve Yatağan Orman İşletme Müdürü Beril Öztürk yeni göreve başlayan Ersen Çetin'e hayırlı olsun dileğinde bulundu.

KARADAN ULAŞIM YOK, TOMRUKLAR DENİZDEN TAŞINDI

Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında bulunan Martı Koyu'nda kuruyan ağaçlar kesiliyor. Kesilen ağaçların nakliyatı karadan ulaşım olmaması nedeniyle denizden yüzdürülerek yapılıyor.

ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜKLERİ ÜRETİM TATBİKATI GERÇEKLEŞTİRDİ

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'ndeki Üretim tatbikatlarının sonuncusu Milas Orman İşletme Müdürlüğü ormanlarında gerçekleştirildi.

YILANLI' DA ALPTEKİN BOZKURT KARAPÜR GÖREVE BAŞLADI

Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Yılanlı Orman İşletme Müdürü olarak atanan Alptekin Bozkurt Karapür yeni görevine başladı.

KAVAKLIDERE'DE YENİ İŞLETME MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI

Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde Orman İşletme Müdürlüğüne İşletme Müdürü olarak atanan Oğuz Yıldırım yeni görevine başladı.

YANAN YERLER TEKRARDAN YEŞİLLENDİRİLECEK

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü Basın ve İletişim Şube Müdürlüğü tarafından Marmaris yangını sonrası açıklama yapıldı.

MUĞLA’DA TÜRKER UĞUR GÖREVE BAŞLADI

Muğla Orman İşletme Müdürlüğüne İşletme Müdürü olarak atanan Mehmet Türker Uğur yeni görevine başladı.

MARMARİS’TEKİ YANGIN ORMANA SIÇRAMADAN KONTROL ALTINA ALINDI

Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı Değirmenyanı mevkiinde bir yapı markete ait malzeme deposunun yanında yangın çıktı. Marmaris Orman işletme Müdürlüğü ekiplerinin ilk müdaheleyi yaptığı yangında Marmaris itfaiye amirliği ekipleri ve bir helikopter havadan müdahale ederek yangını kontrol altına aldı.

MİLAS’IN YENİ ORMAN İŞLETME MÜDÜRÜ UYSAL, GÖREVE BAŞLADI

Muğla'nın Milas ilçesi Orman İşletme Müdürlüğüne İşletme Müdürü olarak atanan Mehmet Uysal yeni görevine başladı.