Ortaokulu Haberleri

Ortaokulu Haberleri

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Çay, öğrenciler ile bir araya geldi

2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci ara tatili, 15 Nisan itibarıyla sona erdi. Ramazan Bayram ile birleşen 9 günlük ara tatilin ardından Muğla’da öğrenciler, okullarında ders başı yaptı. Muğla İl Millî Eğitim Müdürü Emre Çay, ilk ders gününde Menteşe Nazmi Zehra İyibilir Ortaokulunda öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Toparlar Ortaokulu Floor Curling Küçükler Bölge şampiyonu oldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Toparlar Ortaokulu Floor Curling Küçük Kızlar Takımı 2023-2024 Okul Sporları Floor Curling küçükler grup Birinciliği müsabakalarında şampiyon oldu.

Köyceğiz’de Okul Bahçesi Keçiboynuzu Fidanları İle Donatıldı

Muğla’nın Köyceğiz Ortaokulu öğrencileri Orman Haftasında okul bahçesini keçiboynuzu ormanına dönüştürdü. Ayrıca etkinlikte öğrenciler endemik bitkilerden sığla ve aromatik bitkilerden defne fidanları ile bahçelerini renklendirdi.

Menteşe Bayır Ortaokulu Yıldız Erkekler Şampiyonu Oldu

Muğla'da Yıldız Erkekler açık alan çim hokeyinde Muğla Şampiyonu, Menteşe Bayır Ortaokulu oldu.

Yıldız Kızlar Çim Hokeyi Muğla Şampiyonu Yatağan Ayser-Kazım Eren Ortaokulu

Açık Alan Yıldızlar Çim Hokeyi Türkiye şampiyonası Muğla finallerinde Bozüyük Yıldız Kızlar Çim Hokeyi takımı yenilgisiz Muğla şampiyonu olarak Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı.

Fethiyeli Öğrencilerden Şehide Vefa Anması

Kayadibi Şehit Er Feruz Zorlu Ortaokulu, Beşkaza’nın Yiğitleri kapsamında gerçekleştirdikleri etkinlik kapsamında okullarının adını taşıyan Kayadibi Şehit Er Feruz Zorlu’nun önce ailesini daha sonrasında da mezarını ziyaret etti.

Köyceğiz Atatürk Ortaokulu satrançta il birincisi oldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Atatürk Ortaokulu Kız Satranç Takımı Satranç İl Birinciliği Müsabakalarında şampiyon oldu.

Ortaokul öğrencilerine gıda israfı ve kompost yapım eğitimi

Seydikemer Atatürk Ortaokulu öğrencilerine, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli Serpil İkiz tarafından 'Sağlıklı beslenme, gıda israfı ve kompost yapımı' eğitimi verildi.

Seydikemer’deki Okullar Atletizm Yarışmasında Başarılı Oldu

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okullararası Atletizm Müsabakaları Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde düzenlendi. Düzenlenen müsabakalarda Seydikemer Atatürk Ortaokulu ve Zorlar Şehit Jandarma Onbaşı Hasan Küçükçoban Ortaokulu öğrencileri birçok dalda dereceye girerek büyük başarı elde etti.

Fethiyeli Öğrenci Bozyiğit’ten Uluslararası Matematik Yarışmasında Derece

Fethiye Atatürk Ortaokulu ve Bilsem öğrencisi Elif Sıla Bozyiğit, Uluslararası Amerika Copernicus Matematik Yarışmasında altın madalya kazandı.

Öğrencilerden Askerlere Ve Şehit Ailelerine Mektup

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Yunus Emre Ortaokulu'nda eğitim gören öğrenciler anlamlı bir etkinlik düzenleyerek, asker ve şehit ailelerine mektup yazdı.

Köyceğiz Ortaokulu’nda Kapılara Bilgi Donatımı Yapıldı

Muğla’nın Köyceğiz İlk Ortaokulu’nda yarıyıl tatilinde okul müdürü ve öğretmenler çalışarak iyileştirme gerçekleştirdi.

Köyceğiz’de Öğrenciler Dönem Sonu Haftasını Keyifli Geçirdi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif faaliyetlere katılmaları amacıyla planlanan “Dönem Sonu Faaliyet Haftası” çeşitli etkinliklerle devam etti.

Köyceğiz’de Öğrenciler Dönem Sonu Etkinliğinde Ok Uçurdular

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı’nca tüm okullarda, karne öncesi "Dönem Sonu Faaliyet Haftası" olarak yürütülen, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün titizlikle koordine edip iştirak ettiği hafta çeşitli etkinliklerle tüm hızıyla devam etti.

Köyceğiz’de Öğrencilere Mesleki Rehberlik Semineri Verildi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Zeytinalanışeyh İlk ve Ortaokulu’nda öğrencilere çeşitli konularda seminer verildi.

Köyceğiz Ortaokulu’nda okur, yazar buluşması gerçekleştirildi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde okur, yazar buluşmaları devam ediyor.

Köyceğiz Ortaokulu Öğrencileri Sepet Örme Sanatını Öğrendi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde öğrencilere sepet örme sanatı öğretildi.

Öğrenciler, Şehitler İçin Saygı Duruşunda Bulundu

Muğla’nın Seydikemer ilçesindeki Şehit Jandarma Onbaşı Hasan Küçükçoban İlkokulu ve Ortaokulu’nda şehit düşen 9 Mehmetçik için saygı duruşunda bulunuldu.

Köyceğiz’de Veliler Bilgilendiriliyor

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde İmam Hatip Ortaokulu tarafından gerçekleştirilen, veli, öğrenci ve öğretmen iletişimini sağlıklı kılmak ve başarı seviyesini daha yukarılara çıkarabilmek için başlatılan veli ziyaretleri, hız kesmeden devam ediyor.

Kaymakam Aktaş’ı Öğrenciler Çiçekle Karşıladı

Ortaca Kaymakamı Kenan Aktaş, Ortaca Ortaokulu’nu ziyaret etti. Kaymakam Aktaş Ortaca Ortaokulu’nda öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandı.

Marmarisli Öğrencilerden ‘Hasat Zamanı ‘Projesi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bulunan Evren Paşa Ortaokulu öğrencileri yaptıkları başarılı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz yıl Muğla türkülerini işaret diliyle söyledikleri “Elim Dilim Türküm Muğla” projesiyle Muğla 'Eğitimde İyi Örnekler Yarışması'nda il birincisi olan öğrenciler bu yıl da “Hasat Zamanı” projesiyle Muğla’da tarım yolculuğuna çıkarak bahçeden sofralara gelen ürünlerin aşamalarını öğrendiler.

Köyceğiz Şehit Burak Erdi Uysal Ortaokulu, Lise Tanıtım Etkinliği Düzenledi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Yangı Şehit Burak Erdi Uysal Ortaokulu öğrencilerine ilçede bulunan liselere tanıtım gezisi düzenlendi.

Kaymakam Aktaş, öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi

Ortaca Kaymakamı Kenan Aktaş Güzelyurt Şehit Asteğmen Tayyar Milat İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret etti. Kaymakam Aktaş ziyaret esnasında okulun ve öğrencilerin durumu hakkında okul müdüründen de bilgiler aldı.

Ortaca’da Şehit Nasuh Aydın Ortaokulu'nun Halı Sahası Açıldı

Muğla’nın Ortaca ilçesindeki okullarda Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Belediye işbirliği ile yapımı tamamlanan halı sahaların açılışı devam ediyor.

Köyceğiz Ortaokulu’nda portakallar reçele dönüştü

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Mavi Yeşil okullar projesi çerçevesinde portakal reçeli şenliği gerçekleştirildi.

Öğrencilerine örnek olmak için kitap yazdı

 Muğla’nın Menteşe ilçesi Kötekli Salih Zeki Gür Ortaokulu'nda görevli Türkçe Öğretmeni öğrencilere kitap yazma alışkanlığını arttırmak amacıyla “Kırık Testere” adlı kitap yazdı.

Köyceğiz'deki okul hentbolda bölge şampiyonu oldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Yunus Emre Ortaokulu Yıldız Erkekler Hentbol Takımı Isparta’da düzenlenen Okul Sporları Hentbol Yıldız Erkekler grup müsabakalarında bölge şampiyonu oldu.

Atatürk koşusuna Yunus Emre Ortaokulu damga vurdu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde geleneksel olarak düzenlenen Atatürk Yol Koşusu, Cumhuriyetin 100. Yılında 250 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.

Ortaca’ya yeni halı saha

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ortaca Belediye Başkanlığı ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı işbirliği ile yapımı tamamlanan Ortaca Ortaokulu Halı Sahası hizmete açıldı.

Köyceğiz’de Futsal İlçe Şampiyonu Yunus Emre Ortaokulu oldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 2023-2024 Okul Sporları Futsal İlçe Şampiyonası sona ererken, ilk sıraya yerleşen okul Yunus Emre Ortaokulu oldu.