Otopsi Haberleri

Otopsi Haberleri

Yangında cesedi bulunan şahsın boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde çıkan yangında cesedi bulunan 32 yaşında Belçika vatandaşı Khiari Mohammed’in, yapılan ön otopsi sonucunda boğularak öldürüldüğü tespit edildi.

38 HAFTALIK HAMİLE KÜBRA'NIN, 'AORT YIRTILMASI' NEDENİYLE ÖLDÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI

Muğla'nın Yatağan ilçesinde, eşi tarafından evde hareketsiz halde bulunan 38 haftalık hamile Kübra Tavas'ın (25), ön otopsi raporu çıktı.

AV TÜFEĞİ İLE YARALANAN ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde motosiklette taşıdığı av tüfeğinin ateş alması sonucu yaralandığı iddia edilen 14 yaşındaki çocuk, hayatını kaybetti.

Cesedi, kum dolu çuval içerisinde bulunmuştu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde öldürüldükten sonra kum dolu çuval içerisinde yol kenarına gömülen Ümit Erol, otopsi işlemlerinin ardından bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Pınar Gültekin diri diri yakılmış

2020 Temmuz ayında erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı tarafından öldürülen Pınar Gültekin'in ölümü ile ilgili olarak Adli Tıp Kurumu Başkanlığına yazılan otopsi raporunda 'Mevcut verilerle kişinin hayatta iken yangına maruz kaldığının kabulü gerektiği oy birliği ile ek mütalaa olunur' şeklinde rapor tanzim edildi.

Oğuzhan Kemçin davasında polis ve 112 ekibi olay gününü anlattı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 7 Temmuz günü alkollü sürücü Mestan Göksal'ın çarptığı bisikletli Oğuzhan Kemçin yaşamını yitirdiği kaza ile ilgili davaya devam edildi. Bugünkü duruşmada olay yerine giden polisler ve sağlık ekipleri dinlendi. Ayrıca otopsi raporunun henüz gelmediği öğrenildi.

15 ay sonra cesedi bulunan Burhan Aykurt, 32 ay sonra toprağa verildi

Fethiye’de 2018 yılının Kasım ayında esrarengiz bir şekilde kaybolan ve 15 ay sonra Dalaman’ın Kavacık mahallesinde bir çoban tarafından ormanlık alanda cesedi bulunan ve 17 aydır da Muğla Adli Tıp’ta otopsi için bekleyen Burhan Aykurt’un cenazesi Karagedik Mahalle Mezarlığında defnedildi.

Vicdansızlığın bu kadarına pes artık!

Muğla’da meydana gelen hayvan cinayeti vicdansızlığın bu kadarına pes artık dedirtti. Bir çoban köpeği, sahibi tarafından hunharca katledildi. Köpeğin öldürülme sebebi ise vicdanları sızlattı. Köpeğin, fazla ekmek yediği gerekçesiyle silahla vurularak öldürüldüğü iddia edildi. İddialar üzerine köpeğe otopsi yapıldı. Otopsi sonucunda ise vahşet ortaya çıktı.

Fethiye’de Şüpheli Ölüm

Fethiye’de yeni yılın ilk şüpheli ölümü. Fethiye sanayi çarşısında bir oto tamir atölyesinde çalıştığı öğrenilen 17 yaşındaki B.C.H atölye içerisindeki bir aracın içerisinde ölü bulundu. Gece geç saatlerde yatmak için geldiği oto tamir atölyesinde ölü bulunan B.C.H’nin ölüm nedeni otopsi sonucu belirlenecek.