Para Haberleri

Para Haberleri

Babadağ Muhteşem Manzaranın Anahtarı

Fethiye, Türkiye'nin güneybatısında muhteşem plajları, tarihi zenginlikleri ve doğal güzellikleriyle ünlü bir tatil destinasyonu olarak bilinir. Bu bölgenin en gözde cazibe merkezlerinden biri ise Babadağ'dır. Babadağ, sadece muhteşem manzaraları ve temiz havası ile değil, aynı zamanda sunduğu çeşitli aktivitelerle de tatilcilerin ve macera severlerin ilgisini çekmektedir. Babadağ nerde? Babadağ'a nasıl gidilir? Babadağ Teleferik Nerededir? Babadağ yamaç paraşütü nasıl yapılır? Sorularının cevabı sizlerle?

Fethiye Yerel Seçime Hazır

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, 31 Mart yerel seçimlere 1 gün kala oylarını kullanılacağı okullara sandıklar kuruldu. Sınıflara paravan kurulurken, seçmenlerin oylarını kullanılacağı sandıklar ve oy kabinleri de sınıflara yerleştirildi.

Menteşe Spor Lisesi hokeyde durdulamıyor

Konya Hokey Sahası'nda 22-26 Mart 2024 tarihleri arasında düzenlenen Okul Sporları Hokey Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakalarında Menteşe Spor Lisesi 2’de 2 yaparak puanını 6’ya çıkardı.

Muğla’da öğrenciler geri dönüşüm malzemelerini sanata dönüştürüyor

Muğla’da üniversite öğrencileri kendi bez çantalarının dikimini yaparak tasarım atölyesinde geri dönüşüme katkı sağlıyor.

Karaca: Ölüdeniz Trafiğine Çözüm Projemiz Hazır

31 Mart yerel seçim çalışmalarını yaptığı ziyaretlerle sürdüren Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Ölüdeniz’deki paraşüt kaptanları, Ovacık’ta faaliyet gösteren esnaf ve yurttaşlarla biraraya geldi.

Jandarmadan Fethiye’de kumar operasyonu

Muğla’nın Fethiye ilçesi Göcek Mahallesindeki bir kahveye jandarma tarafından yapılan operasyonda 73 bin TL para ile birlikte 4 kişi hakkında işlem yapıldı.

Akdenizli: “Bodrum’la Aynı Paraya Su İçmeyeceğiz”

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları kapsamında Seydiler ve Ortaköy Mahallesi’nde vatandaşlar ile buluştu. Vatandaşların taleplerini dinleyen Akdenizli, Seydiler’de İmar sorunu önümüzdeki 5 yıllık süreçte çözeceklerini kaydetti. Ortaköy’de vatandaşların su faturasının yüksekliğinden yakınması üzerine Akdenizli; “31 Mart’ta inşallah Muğla Büyükşehir’i AK Parti Belediyeciliği buluşturursak, suyun fiyatlarını aşağıya indireceğimizin, Bodrum’la aynı paraya su içmeyeceğimizin sözünü veriyoruz” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkan Özdağ, “Suriyelilerin Parasını Siz Ödüyorsunuz”

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Fethiye’ye gelerek bir otelde düzenlenen programda gençler ile buluştu. Genel Başkan Özdağ’ı saatler öncesinden bekleyen gençler, toplantı salonuna sığmadı.

Marmaris’te Yol Kenarındaki Kanala Düşen Arabanın İçinden Burnu Bile Kanamadan Çıktı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir araç virajı alamayınca yol kenarındaki bariyerlere ve çöp konteynırına çarparak yol kenarındaki kanala düştü. Otomobilde yalnız olan şoför burnu bile kanamadan araçtan çıkarıldı.

Evde Kaçak Sigara Üretimine Operasyon

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Fethiye’de B.K. isimli şahsın evinde kaçak sigara üretimi yaparak piyasaya sürdüğü bilgisinin alınması üzerine Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince şüphelinin evinde arama yapıldı.

Muğla’da 101 Futbol Sahası Büyüklüğündeki Vahşi Alan Doğaya Kazandırılıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde 250 bin 857 metrekare vahşi depolama alanında rehabilitasyon çalışmaları yaparak kenti yeşillendirmeye devam ediyor.

Fethiye’de İnşaat Müteahhitleri Derneğine kumar operasyonu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde faaliyet gösteren İnşaat Müteahhitleri ve Ustaları Derneğine jandarma tarafından yapılan operasyonda kumar oynayan 45 kişiye 289 bin TL idari para cezası kesildi.

Mhp Muğla İl Başkanlığından Yazılı Basın Açıklaması

31 Mart yerel seçimleri öncesinde hareketli günler geçiren MHP’de İl Başkanı Oğuz Akarfırat yazılı bir basın açıklaması yaparak merak edilen birçok konuya açıklık getirdi.

Zabıta Unutulan Çantayı Sahibine Teslim Etti

Marmaris Belediyesi’nde görevli zabıta memuru Mehmet Güven, sokakta sahipsiz bir çanta buldu. İçinde para, altın ve cep telefonları bulunan çanta Antalya’dan tatil için Marmaris’e gelen sahibine ulaştırıldı.

Aday Ayaydın, “Fiyatı Düşüreceksin Deme Hakkına Sahip Değiliz”

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatına yaptığı ziyarette basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Göcek Tüneli’nin 2027 yılından önce ücretsiz olma ihtimali var mı?” sorusunu cevaplandıran Ayaydın, “Tünel özel bir şirkete ait olduğu için böyle bir şey deme imkanımız yok. Parasıyla yapmış. Dolayısıyla “Bu fiyatı düşüreceksin’’ deme hakkına sahip değiliz. Şirket sahibi ile görüşüp, halkımızın memnun olacağı noktaya inşallah getiririz” dedi.

Kaçan Sürücü Yakalandı, Yaralı Kadın Öldü

Yatağan-Menteşe Karayolu Akçaova mevkiinde öğle saatlerinde park halindeki araca çarptıktan sonra kaçan sürücü Denizli karayolunda Gazeller Jandarma ekipleri tarafından yakalanırken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Filiz Erdem Ülgen yaşamını yitirdi.

Yolcu Otobüsü Feci Şekilde Devrildi, 9 Ölü 28 Yaralı

Marmaris-Fethiye-Mardin güzergahında ilerleyen yolcu otobüsü, Mersin-Antalya D-400 karayolu Aydıncık ilçesi çıkışında bariyerlere çarparak devrildi. Kazada 9 kişi hayatını kaybetti.

Milas'ta Takla Atan Otomobilin Sürücüsü Yaralandı

Muğla'nın Milas ilçesinde otomobilin orta refüje çarparak takla atması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Fethiyeli minikler kumbaralarını Filistin için açtı

 Fethiye İlçe Müftülüğü Hacı Fehmi Özer 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Fethiye Şubesi’ne gelerek kumbaralarını açtı. Açılan kumbaralardan çıkan paralar Filistin’e yardım olarak gönderilecek.

Yamaç Paraşütü Tutkunları 2023 Yılında Da Babadağ’ı Tercih Etti

Babadağ, 2023 yılında yeni bir yamaç paraşütü uçuş rekoruna ev sahipliği yaptı. 2022 yılındaki 198 bin 724 olan yamaç paraşütü uçuş sayısı, 2023 yılında artarak tüm zamanların uçuş rekoruna ulaştı. Babadağ’dan eşsiz Ölüdeniz manzarası eşliğinde 2023 yılında toplam 233 bin 314 uçuş gerçekleştirildi.

Muğla’da Polis Ekiplerinden Huzur Ve Güven Uygulaması

Muğla’da yılbaşı tedbirleri çerçevesinde yapılan yol kontrolünde 403 araç sorgulanırken, 65 sürücü ve araca 284 bin 202 TL para cezası uygulandı.

Marmaris Kaymakamı Kaya 2024'e Sahada Girdi

Muğla’nın Marmaris ilçesi Kaymakamı 2023'ün son gecesini görevi başındaki kolluk kuvvetlerini ve hastanede tedavi gören hastaları ziyaret ederek uğurlarken, 2024'e ise Marmaris yat limanında asayiş denetimleri yaparak girdi.

Şarampole yuvarlanan minibüs ağaca çarparak durabildi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde şarampole yuvarlanıp çam ağacına çarparak durabilen minibüsteki 7 kişi yaralandı.

FTSO'da eğitime 47 kişiden katılım

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından organize edilen ‘Finansal Para Yatırım Araçları ve Bunlara Yatırım Yapma Yöntemleri Eğitimi’ yoğun katılımla gerçekleşti. Prof. Dr. Yusuf Kaderli ve Doç. Dr. Ali Petek’in konuşmacı olarak katıldığı eğitimde finansal yatırım araçlarının kullanımı ve yatırım yapma konularında detaylı bilgiler verildi.

Muğla’ya En Fazla Yatırım Yapan Kurum Büyükşehir Belediyesi

Muğla Büyükşehir Belediyesi kentin gelişimi için 2014 yılından bu yana altyapıdan, yola, sağlıktan, tarıma, yenilenebilir enerjiden, sosyal hizmetlere kadar çok çeşitli alanlarda 6 Milyar 768 Milyon 327 bin TL yatırım yaparak büyük bir başarıya imza attı. Büyükşehir Belediyesinin ayrıca 2 Milyar 817 Bin TL2lik yatırımı da devam ediyor.

Seyir Halinde Cep Telefonu İle Mesajlaşan Şoföre Para Cezası

Marmaris-Dalaman Havalimanı arasında yolcu taşıyan MUTTAŞ’a ait yolcu otobüsünün şoförü, seyir halinde iken cep telefonu ile sürekli olarak mesajlaşmasının sosyal medyada yayınlanması sonrası cezadan kurtulmadı.

Türk Usulü Yardıma 2 Bin 180 Tl Ceza

Muğla’nın Menteşe ilçesinde 16 Aralık gece saatlerinde yolda kalan bir araç, başka bir aracın kaputuna yatan ve ayakları ile öndeki aracı itmesi ile ilgili Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından 2 bin 180 lira para cezası kesildi.

Karara bağlanmış hapis ve para cezası olan şahıs yakalandı

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri aranan şahıslara yönelik gerçekleştirdiği çalışmaları devam ederken saha çalışmalarında suçlulara göz açtırmıyorlar. Ekipler Marmaris’te hakkında çeşitli suçlardan toplamda 5 yıl 2 ay hapis cezası ve 9 bin Lira para cezası olan şahıs yakalandı.

Menteşe Ege Yıldızları Beşte Beş Yaptı

Türkiye Hokey Süper Ligi'nde Amasya’da oynanan salon hokey karşılaşmalarında Menteşe Ege Yıldızları 5' te 5 yaparak puanını 29' a çıkardı.

Bodrum'da Devre Tatil Vaadiyle Dolandırıldıklarını İddia Ettiler

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 49 yıllığına satın aldıkları devre tatilde dolandırıldıklarını iddia eden vatandaşlar, basın açıklaması yaparak haklarının verilmesini istedi.