Pazar Ziyareti Haberleri

Pazar Ziyareti Haberleri

Karaca'dan Pazar Ziyareti

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda yeni dönem Başkan adayı Alim Karaca, klasikleşen pazar ziyaretlerine devam ediyor.

Kökten Seçim Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında her hafta kurulan Salı Pazarı’nı ziyaret etti. Vatandaşlar ve esnaflar tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan Aday Adayı Kökten, göreve seçilmesi halinde çadır sorununu çözeceğini belirtti.

Vali İdris Akbıyık Pazar Esnafını Ziyaret Etti

Muğla Valisi İdris Akbıyık eşi Sevim Akbıyık ile birlikte Menteşe ilçesinde kurulan semt pazarını ziyaret ederek, pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya geldi.

Toksöz'den Pazar Ziyareti

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, pazar esnafını ziyaret ederek, hayırlı işler diledi.

Zafer Partisi Muğla Teşkilatından Pazar Ziyareti

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar, Milletvekili adayları Tan Bilginer, Aybike Ece Taşova, Mehmet Özdemir ve Müjgan Dikmen ile birlikte Seydikemer’de kurulan semt pazarını ziyaret ettiler. 

BAŞKANLARDAN PAZAR ESNAFINA ZİYARET

Deva Partisi Fethiye Cuma günleri kurulan üretici pazarı esnafını ziyaret etti. Ziyarete Deva Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay beraberinde Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit katıldı.