Pazaryeri Haberleri

Pazaryeri Haberleri

Özdemir Ailesinin Acı Günü

Emekli öğretmen Nurten Özdemir sağlık sorunları nedeniyle 79 yaşında hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi dualar eşliğinde Hallaç mezarlığına defnedildi.

Karaca, “Hizmet Nasıl Yapılır Gösterdik”

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, seçim çalışmaları kapsamında Pazaryeri Mahallesi Karapınar (Karamuar) Mevkii’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Saatcı: Sizin Yaptığınız Parklar Bizim Fethibey Parkının Zekatı Olur

Yeni dönemde yapmayı açıkladığı projelerine yönelik rakiplerinin eleştirilerine cevap veren Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, "Bizim yaptığımız Şehit Fethibey Parkı'nın zekatı sizin yapığınız parklara eş değer. Biz hayal satmıyoruz, yapamayacağımız sözü vermeyiz." dedi.

Baharın müjdecisi badem ağacı çiçek açtı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Pazaryeri mahallesi Karapınar mevkii sakini Ercan Yakalı’nın bahçesinde baharın müjdecisi badem ağacı çiçek açtı.

Otomobil Yayaya Çarptı! 40 Yaşındaki Kadın Hayata Tutunamadı

Çamköy Mahallesi kapalı pazaryeri girişinde bir otomobil yayaya çarptı. Kaza sonrasında ağır yaralanan Ş.B. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Aday Adayı Kökten’den, Çamköy Kapalı Pazaryeri’ne Ziyaret

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Çamköy Kapalı Pazaryeri’ni ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelen Kökten, halkın ve esnafın talep ve arzularını dinledi.

Otomobil ile elektrikli bisiklet çarpıştı

Pazaryeri mahallesi hıdırlık mevkiinde otomobil ile elektrikli bisikletin çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi.

Yeraltı Otoparkı Projesi, halk oylamasının ilk günü tamamlandı

Marmaris Belediyesi tarafından İçmeler’de yapılması planlanan Çok Amaçlı Salon-Pazaryeri ve Yeraltı Otoparkı Projesi ile ilgili halk oylamasının ilk günü tamamlandı.

Fethiye’ye 20 Bin Kişilik Ek İçme Suyu Çalışması

Muğla Büyükşehir Belediyesi, nüfus artışı nedeniyle içme suyu sorunu yaşayan Taşyaka, Patlangıç ve Pazaryeri Mahalleri için ek içme suyu kaynağı buldu. Ekipler 24 saat boyunca aralıksız çalışarak 12 bin kişiye yetecek miktarda suyu sisteme dahil ederken ikinci etapta 8 bin kişiye yetecek ek kaynağı sisteme dahil edecek.

Haberimiz Ses Getirdi 

“Gece Yanmayan Sokak Lambaları Gündüz Yanıyor!” Başlıklı haberimizin ardından ADM ekipleri Fethiye ilçesi Pazaryeri Sokak üzerinde bulunan sokak aydınlatma lambalarını tek tek kontrol ettikten sonra arızayı giderdi.

Kıyıkışlacık Iasos Karşılama Merkezi Projesi İçin İmzalar Atıldı

Kıyıkışlacık Mahallesi’nde, pazaryeri ve çevresinde yapılması planlanan Kıyıkışlacık Iasos Karşılama Merkezi Projesi'nin ihalesi kapsamında imza töreni gerçekleştirildi.

Efe parkı vatandaşların hizmetine açıldı

Menteşe Belediyesi tarafından yapımı devam eden ve büyük bölümü tamamlanan pazaryeri girişindeki Efe parkı yenileme çalışması sonrası ilk defa vatandaşların kullanımına açıldı.

MARMARİS'TE PAZAR YERİ ESNAFI DENETLENDİ

Zabıta Müdürlüğü ekipleri merkez pazaryerindeki tezgahlar ile halde yer alan manav, kasap, balıkçı gibi işyerlerini denetledi.

KAYMAKAM KARAMAN PAZARYERİ MAHALLESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu ile birlikte Pazaryeri Mahallesi’ni ziyaret etti. Sohbet eşliğinde geçen ziyarette karşılıklı istişarede bulunuldu.

KAYMAKAM KARAMAN VE MÜDÜR DADAŞOĞLU’NDAN ANLANLI ZİYARET

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman ve İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Pazaryeri mahallesinde meydana gelen ev yangınından etkilenen ve hastaneye kaldırılan aileyi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 

Ev yangınına mahalle halkında müdahale 

Fethiye'nin Pazaryeri Mahallesinde bir evin 1'inci katında çıkan yangına mahalle halkı müdaha etti.

Girgin, “pazarcı artık “satıcı değil bekçiyiz” diyor”

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin ve CHP Köyceğiz İlçe Başkanı Hüseyin Erol, Köyceğiz İlçe Örgütü ile birlikte pazaryerini gezerek esnafın, üreticilerin ve halkın şikâyetlerini dinledi. Girgin şunları söyledi:

SALI PAZARINDA BAYRAM BEREKETİ

Fethiye'nin ve bölgenin en büyük pazaryeri olan Salı Pazarı havaların iyice ısınmaya başlaması ile beraber sadece Fethiyelilerin değil yabancı turistlerinde en çok ziyaret ettiği yerlerden birisi.

Salı Pazarında yoğunluk

Fethiye'nin ve bölgenin en büyük pazaryeri olan Salı Pazarı havaların iyice ısınmaya başlaması ile beraber sadece Fethiyelilerin değil yabancı turistlerinde en çok ziyaret ettiği yerlerden birisi oldu.

Salı Pazarı Sallanıyor

Fethiye’nin ve bölgenin en büyük pazaryeri olan Salı Pazarı havaların iyice ısınmaya başlaması ile beraber sadece Fethiyelilerin değil yabancı turistlerinde en çok ziyaret ettiği yerlerden birisi oldu.

Üretici pazarında fiyatlar uygun

Fethiye’de Cuma günleri pazaryerinde kurulan Üretici Pazarı’nda fiyatlar her kesime hitap ediyor.

Salı pazarı giyim esnafı dertli

Fethiye’de Salı günü kurulan pazaryerinin giyim esnafı artan girdi maliyetleri ve mazot fiyatları yüzünden dertli.

Salı pazarında yoğunluk

Fethiye’nin ve bölgenin en büyük pazaryeri olan Salı Pazarı havaların iyice ısınmaya başlaması ile beraber sadece Fethiyelilerin değil yabancı turistlerinde en çok ziyaret ettiği yerlerden birisi oldu.

Çatıdaki Baz İstasyonu Yangın Çıkardı

Pazaryeri Mahallesi’nde apartmanın çatısında bulunan baz istasyonu nedeniyle yangın çıktı. Çıkan yangında depo olarak kullanılan çatı katı yandı.

Tarım Fuarında Başkan Otgöz'e doğum günü sürprizi

Fethiye’de bu yıl 10’uncusu düzenlenen Tarım, Hayvancılık, Seracılık, Gıda İhtisas Fuarı’nı ziyaret eden Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e doğum günü sürprizi yapıldı.

ÇİFTÇİLER TARIM FUARI’NDA BULUŞTU

FRT TV’den de canlı olarak yayınlanan 11. Fethiye Tarım ve Seracılık Fuarı açılış töreni yapıldı. Çamköy Kapalı pazaryeri’nde kurulan fuar 26 Mart’a kadar devam edecek.

Elektrik üreten ilk pazaryeri hizmete girdi

Fethiye'nin güneş enerjisi ile elektrik üreten ilk semt pazarı Pazaryeri Mahallesi'nde hizmete girdi. Cumartesi günleri kurulan semt pazarında üretilen elektriği belediye birimleri kullanacak.

Karaçulhaspor şampiyonluğu kutladı

Karaçulhaspor şampiyonluğu kutladı. Çalıca pazaryerinde birçok vatandaşın katılımıyla gerçekleşen etkinlikde keyifli dakikalar yaşandı. Şarkılar ve türküler ile başlayan kutlama Belediye Başkanı Alim Karaca’nın ilk madalyayı oyuncuya takması ile devam etti. Sonrasında konuşan Karaca,’’ Bu yolda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum’’ dedi.

Emniyetten pazaryerinde bilgilendirme

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Perşembe günleri kurulan Menteşe Pazaryeri’nde dolandırıcılık, yankesicilik ve hırsızlık konuları hakkında bilgilendirme için vatandaşlara broşür dağıtıldı.

Yeni yılın ilk buluşması Kocatepe Camii’ndeydi

Fethiye Müftülüğü'nün her hafta farklı bir camide organize ettiği 'Sabah Namazı Buluşması' bu hafta Pazaryeri Mahallesi'nde bulunan Kocatepe Cami'nde gerçekleştirildi.