Pınar Karşıyaka Haberleri

Pınar Karşıyaka Haberleri

Çağdaş Bodrumspor maça sıkı hazırlanıyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Çağdaş Bodrum Spor, ligin ikinci yarısındaki zorlu mücadelelerine hız kesmeden devam ediyor. 24. hafta karşılaşmaları kapsamında, evinde Pınar Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek olan takım, taraftarlarına unutulmaz bir müsabaka izletmeye hazırlanıyor.

Çağdaş Bodrum İzmir’de mağlup

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, ligin yedinci haftasında Pınar Karşıyaka ile karşılaştı.

Çağdaş Bodrum rakibi Pınar Karşıyaka

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, ligin 8. haftasında Pınar Karşıyaka ile İzmir Deplasmanında karşılaşacak.

Yabancı oyuncular için toplam 5 milyon 905 bin TL 

Basketbol Süper Ligi’nin şampiyonluk maçlarında Anadolu Efes’in rakibi Pınar Karşıyaka veya Fenerbahçe Beko olacak. Toplam 3 galibiyete ulaşacak ekibin finale yükseleceği serinin ilk maçında Fenerbahçe Beko’ya 83-79 mağlup olan Pınar Karşıyaka, ikinci maçta rakibini 80-71 yenerek seride 1-1 eşitliği yakaladı. Eşleşmenin 3. maçında İzmir’de Pınar Karşıyaka’yı 67-62 yenen ve seride 2-1 öne geçen sarı-lacivertli ekip, bir galibiyet daha alması halinde adını finale yazdıracak. Pınar Karşıyaka’nın galibiyeti durumunda ise Anadolu Efes’in finaldeki rakibi 28 Mayıs Cuma günü İstanbul’da oynanacak 5. karşılaşmayla belirlenecek.

Basketbolda ligin dibi karışık

ING Basketbol Süper Ligi'nde haftalar ilerledikçe ligin altında da, üstünde de mücadele kızıştı. Ligin en tepesinde Anadolu Efes, Pınar Karşıyaka ve Fenerbahçe Beko yer alırken, Telekom, Tofaş ve Darüşşafaka play-off’u büyük ölçüde garantilemiş görünüyor.

Basketbolda 2. devre hızlı başladı

Pandemi koşulları nedeniyle sıkışık bir takvimde devam eden ING Basketbol Süper Ligi’nin ikinci yarısı Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ile Pınar Karşıyaka arasında, Cumartesi günü, Beşkaza Spor Salonu’nda oynanan maçla başladı. Fethiye'ye "lig üçüncüsü" apoleti ile gelen Pınar Karşıyaka maçı 78 - 86 kazanarak galibiyet serisini 8 maça çıkardı. Karşılaşmanın ilk devresini 51-37 üstün kapatan yeşil kırmızılı İzmir ekibi son çeyreğine 69-59 önde girdiği mücadeleden 78-86'lık skorla galip ayrıldı. Maçın en skorer oyuncusu 25 sayıyla Abu Malik oldu.

LH Fethiye Belediyespor zorladı ama yıkamadı 78-86

ING Basketbol Süper Ligi'nin ikinci devresinin açılış maçında Pınar Karşıyaka ilk yarıda yakaladığı farkı koruyarak Lokman Hekim Fethiye Belediyesi'ni 78-86 yendi ve galibiyet serisini 8 maça çıkardı.