Recep Tayyip Erdoğan Haberleri

Recep Tayyip Erdoğan Haberleri

Başkan Akdenizli, Belediye Başkanlığı Görevinde Birinci Yılını Doldurdu

Genç ve dinamik Başkan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Belediye Başkanlığı görevinde birinci yılını doldurdu.

Fethiye Denizlerini Balon Balığı İstila Mı Etti? Balıkçılar Balon Balıklarını Avlayacak Mı?

Geçtiğimiz günlerde resmi gazete Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan kararda Akdeniz’deki balon balığını avlayanlara verilen destek ödeneği attırılmıştı. Akdeniz’deki balon balığı istilasının önüne geçmek için alınan karar, Fethiyeli balıkçıları harekete geçirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ülkemizi 21 Yılda 3 Kat Büyüttük"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Muğla mitingine katıldı. Atatürk Bulvarı'nda düzenlenen aday tanıtım mitinginde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, 21 yıllık AK Parti iktidarında Türkiye’yi 3 kat büyüttüklerini açıkladı.

Önder Akdenizli Yazılı Afişler, Miting Alanını Süsledi

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen Muğla Mitingine katıldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediye Başkan Adaylarını tanıtan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akdenizli’yi de kürsüye davet ederek, tüm Muğla’ya Seydikemer Belediye Başkan Adayı olarak tanıttı.

Başkan Akdenizli: “Seydikemer’de Rekor Oy Kazanacağız”

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, AK Parti ilçe teşkilatının düzenlediği akşam yemeğinde teşkilat üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Akdenizli: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Seydikemer’den rekor bir oy kazandıracağımızın sözünü verdim. Sizlerin desteği ve gayretiyle bu sözümü tutacağıma inancım tam” dedi.

Akdenizli Sevgisi, Sokaklara Taştı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tekrar aday gösterilmesinin ardından AK Parti Muğla Aday Tanıtım Toplantısı dönüşünde coşkulu bir kalabalık ve meşalelerle karşılandı. Metrelerce uzayan kuyruk AK Parti Seydikemer İlçe Başkanlığı önünde sona erdi. Burada Başkan Akdenizli’nin Seydikemer Belediye Başkan Adaylığı için adak kurban kesilip, dualar edildi.

MHP’li Gönül “Fethiye’nin Bir 5 Yıl Daha Kaybetmeye Tahammülü Yoktur”

27. Dönem MHP Muğla Milletvekili Adayı H. Kaan Kürşat Gönül 31 Mart yerel seçimleri öncesi gelişmeleri yazılı bir açıklamada bulunarak değerlendirdi.

İyi Parti’den İstifa Eden Mehmet Tosun, Ak Parti'den Cumhur İttifakı’nın Bodrum Belediye Başkan Adayı Oldu

İyi Parti’den istifa eden Mehmet Tosun, AK Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı oldu. Tosun, daha önce İyi Parti Muğla 3. Sıra milletvekili adayı olmuştu.

8 Başlıkta Ak Parti'nin Seçim Beyannamesi Açıklandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde yapılan programda seçim beyannamesini açıkladı. Ana teması "Gerçek belediyecilik" olan beyannamede, "AK Parti Yerel Yönetim Vizyonu, Katılımcılık, Şeffaflık ve Hesap Verebilirlik, Dirençli Şehirler, Türkiye Yüzyılı'nda Şehir ve Çevre, Toplumsal Refah Öncelikli Şehir Ekonomileri, Huzurlu ve toplumsal yapı için Duyarlı Sosyal Belediyecilik, Kültür Üreten Şehirler, Hizmet ve Eser Belediyeciliği" şeklinde 8 başlık var.

Ak Parti’de Adaylar 18 Ocak Perşembe Günü Netlik Kazanacak

AK Parti'nin ertelenen 'Aday Tanıtım' toplantısı 18 Ocak Perşembe günü saat 14.00'te ATO Kongre Merkezi'nde yapılacak.

Ak Parti Adayı Prof. Dr. Ayaydın Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

Prof. Dr. Aydın Ayaydın’ın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasının ardından Aydın Ayaydın, seçim çalışmalarına hızlı başladı. Ayaydın, tüm Türkiye’de dikkat çeken adaylardan olurken katıldığı TV programlarıyla ülke gündeminde yer aldı.

AK Parti'nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ayaydın oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Prof. Dr. Aydın Ayaydın olduğunu açıkladı.

Borucu, ‘Çiftçilere neden destek verilmiyor?’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet'in 100. Yılı anısına emeklilere özel 5000 TL ikramiye dağıtılacağını açıklamıştı. ÇKS kaydı olan emekli çiftçilerin bu ikramiyeden yararlanamayacağı belirtilmişti. Fethiye Cuma Pazarı esnafı çiftçi Mehmet Borucu, kendisinin de birçok çiftçi gibi yaşadığı bu mağduriyet hakkında açıklamalarda bulundu. 

1200 fidan toprakla buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde Cumhuriyet’in 100. yılına özel oluşturulan “100. Yıl Cumhuriyet Ormanı” için Muğla'nın Muğla'nın Datça ilçesinde toplam bin 200 harnup keçiboynuzu fidanı toprakla buluştu.

Başkan Taşar, “Sürekli akaryakıta zam gelmesini doğru bulmuyoruz”

Akaryakıt üzerinden alınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) artış kararı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. ÖTV zammı ile benzin fiyatı ve motorin fiyatları güncellendi. ÖTV tutarları motorinde ve 95 oktan benzinde litre başına 5'er lira, LPG'de ise 4 lira artırıldı. Akaryakıt fiyatlarındaki Özel Tüketim Vergisi zammı sonrası Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şaban Taşar FRT TV’ye konuştu.

Akaryakıtta ÖTV tutarları arttı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre akaryakıtta ÖTV tutarları arttı. Fethiye’de benzinin litresi 35 lira 06 kuruş oldu.

15 Temmuz'da Muğla'da yaşananlar

Fetullahçı terör örgütünün 15 Temmuz 2016 tarihindeki hain darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Marmaris’te kaldığı otelde derdest etmek için gelen MAK, SAT ve Özel Kuvvetler'den oluşan 37 kişilik suikast timi, 16 Temmuz gecesi saatlerinde helikopter ile Marmaris'e gelmişti.

Marmaris'teki otelde 15 Temmuz'un izleri duruyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Muğla'nın Marmaris ilçesinde konakladığı otele gelen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) suikast timinin geride bıraktığı izlere 7 yıldır hiç dokunulmazken, oteldeki tahribat darbecilerin gözünün ne denli döndüğünü gözler önüne seriyor.

Gültekin Akça, AK Parti İl Başkanlığına Atandı

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi vekaleten il başkanı olarak atanan Gültekin Akça, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından asaleten Ak Parti Muğla İl Başkanı olarak atandı. 

Başkan Akdenizli, Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Bayramlaştı

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, Kurban Bayramı dolayısıyla Marmaris’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bayram namazı kılıp, bayramlaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram namazını Muğla'da kıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı namazını Marmaris ilçesi Okluk Konukevi'nde partililerle kılarken, bayram namazı çıkışı partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Kovancı, “Elhamdülillah sonuç bu!”

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı, Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrardan Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından Cumartesi pazarında yapılan kutlamalarda açıklamada bulundu.

Av. Zekican Balcı, “Asla umutsuz olmayacağız”

Türkiye, 28 Mayıs 2023 Pazar günü Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turu için yeniden sandık başına gitti.Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin kesin olmayan sonuçlarına göre, Cumhur İttifakı’nın adayı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, oyların yüzde 52,16’ini Millet İttifakı’nın adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oyların yüzde 47,84’sini aldı. 

Borsa haftaya yükselişle başladı

Piyasaların üzerinden seçim stresi kalktı. Yeni haftaya borsa yükselişle başlarken, dövizde sınırlı hareketler görülüyor. Türkiye, Cumhurbaşkanlığı için ikinci tur seçiminde tercihi yaptı. Sandıktan alınan sonuçla 13. Cumhurbaşkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan ile devam denildi. Seçim sürecini tamamlanmasıyla gözler ekonomiye çevrildi. Yeni dönemde en kritik konuların başında ekonomi geliyor. İstikrarın devam edeceği bu dönemde dolar ve altın fiyatlarındaki hareketlenmelere odaklanıldı.

Vekil Otgöz, “Cumhur İttifakı olarak 2’nci tura giden seçimi zaferle sonuçlandırdık"

Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimden zaferle ayrılmasının ardından Cumartesi pazarında yapılan kutlamalara katılan AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, “Cumhurbaşkanımız liderliğinde bu kabine sonuna kadar mücadele edecek. Bu seçim Belediye seçimlerinin de önünü açtı. Allah’ın izniyle İstanbul’u, Ankara’yı, Muğla’yı almaya var mısınız?” dedi.

Başkan Akdenizli; “Türkiye Kazandı"

Seydikemer’de resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferle ayrılması vatandaşlar tarafından büyük sevinçle karşılandı. Binlerce vatandaş Seydikemer’in cadde ve sokaklarında kutlama yaptı. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Türkiye kazandı, mazlumlar kazandı, İslam coğrafyası kazandı” dedi.

Seydikemer, “Erdoğan” dedi.

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde, Seydikemer’in tercihi yeniden Recep Tayyip Erdoğan oldu.

Muğla’da AK Parti’ye en çok oy Kavaklıdere’den

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde, Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a Muğla’da en fazla oy Kavaklıdere’den çıktı.

Vatan Partili Emre Aykın: “Cumhurbaşkanlığı Seçiminde Erdoğan’ı Destekliyoruz”

Vatan Partisi Muğla 1. Sıra Milletvekili adayı ve Merkez Karar Kurulu üyesi Av. Emre Aykın, ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini açıkladı.

En Düşük Memur Maaşı 22.000 TL Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en düşük memur maaşının 22.000 TL seviyesine yükseltildiğini duyurdu.